Снимка: БГНЕС

Лидерите на държавите от Г-7, които са на ежегодната  си среща на високо равнище, този път в баварския замък Елмау, се пошегуваха днес какво им трябва, за да изглеждат по-корави от руския президент Владимир Путин, предаде Асошиейтед прес.

Докато се настаняваха за първото си днешно заседание британският премиер Борис Джонсън беше чут да пита останалите дали трябва да остане със сако, а след това добави “Всички ние трябва да покажем, че сме по-корави от Путин“. На което канадският премиер Джъстин Трюдо отвръща “И да яздим голи до кръста“.

През годините руският президент обичаше да се появява редом с животни на режисирани медийни събития, припомня АП. Путин е яздил кон гол до кръста, галил е полярна мечка, управлявал е моторизиран делтаплан и изстреля упойваща стреличка по тигър, за да постави на животното GPS яка.

Нашествието на Русия в Украйна и последиците от него са в центъра на тазгодишния форум на държавите с най-развити икономики в света, влизащи в групата Г-7. /БТА/
 

Коментари Напиши коментар

235

Руснак

преди 1 месец

Е как няма да го вземат на подбив това е женска черта,във тая "Г седмица " всички са меки китки ТОЕСТ чисти *** за това им е простено да завиждат на единственият президент мъжкар в Света!!!

234

Анонимен

преди 1 месец

Ами нормални хора, счувство за хумор, а не спечени диви комплексари като кремълския полуръст. А повечето, написали коментари тук, явно са пъпчиви полуграмотни пубери.

233

Офффф

преди 1 месец

Е те тези лидери са болни и объркани хора всички. И доста цветни и слънчеви.