80

обективен

преди 1 година

До 83 естествено,че с ракети ще се бият защо да дават излишни жертви.Ти ако имаш бухалка и се налага да се биеш с голи ръце ли ще го правиш.

79

Хитлерова МАРС

преди 1 година

Ротшилдови също имат римския МАРС на фамилния си ГЕРБ................древните Римските легионери разгромили юдеоевреин и в ПОДЗЕМНИТЕ войни в техните подземни тунели и подземни еврейски катакомби.................битката за Соломоновия храм е фалшива жълта древноримска масмедия.............ИСТИНАТА била Подземна.........за справки Спилбърг и Азимов..............Азазел Жул Верн бил нашия фалшификат Христо Стоичков та там сюрприза

78

Простичко

преди 1 година

Отменете санкциите и светът ще има какво да яде

77

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, българите никога не са били роднини с варягите! Славяни е измислено наименование от Руската панславянска пропаганда в края на 18 век на групи които 15 века не знаят че са славяни! Защото не са такива!

76

Тенгри Кан

преди 1 година

Голем смех е великата западна цивилизация, хахаххахаха. Ку не са Русия и Украйна, т.е. Дивият Изток, западняка ни мой са изхранва, ни мой са отоплява, че и "зелена енергия" не монд а прай;))) Германия си връща мощностите на въглища и нема ни един зелен, който да вика: - Аааааааааааааа, екологията... Нали? Нема;))) Хахахахааааааа

75

Анонимен

преди 1 година

Бушитата не се бият като мъже, само с ракети разрушават градове, убиват старци ,жени и деца! Тази *** не са ни никакви братя, и никога не са били!

74

обективен

преди 1 година

Кой без кое зърно може да мине не знам изреждам ви първите 6 производители в света в милиони тона 1 Китай-135 , Индия-103 ,Русия-85 ,Сащ-51 ,Франция-40, Канада-34. Урките не фигурират в първите 6 в света.

73

Евро-Атлантик

преди 1 година

Да .....Русия е виновна ! Мисля че войната трябва да разрастне из цяла Европа ....така каза чичо Сам ! Да станем едно пепелище прашно .....сам не и "На борба юнашка свидетелство страшно "..

72

Black Metal

преди 1 година

Господа, евроатлантици, европейци и...вся остальная св.О.лочь - с това си "умозаключение", само потвърждавате значимостта на Русия в тази област! И...между другото - не ви останаха пакети за нови санкции! Опитвате се да изолирате Русия - това е все едно, да се опитвате да изгребете вода от тенджера с решетъчна лъжица!!!

71

Анонимен

преди 1 година

Исляма Йосиф Флавий домицианов го пази да му мислят всички останали.........червените братя саксофни Пинокио и Буратино наречен Маркс и Енгелс били аФРАМически робовладелци възкръсващи от БРАМ гробището

70

нн

преди 1 година

Войната показа колко е била важна Русия за ЕС. Не случайно САЩ и ЕС искаха да смачкат и унищожат Русия по времето на пияницата Елцин и да и владеят природните и ресурси и руския народ. Само че Путин им счупи крадливите ръце и сега те беснеят, че не стана тяхната.

69

real

преди 1 година

русия ви е виновн кой наложи санкции на русия сащ и ес и какво искате вие да замерите русия с камъни а те дави хранят това го няма никъде и нее имало и най важното украйна нее в ес или нато ес паднаха в капана на сащ заради птодажни лидери

68

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Лястовичите полети са най-висшите пилотажи.А мозъка в главата на човек е още по-висш.Стига да знае как да работи с него.

67

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ---ИМА ДОСТАТЪЧНО ЗЪРНО И ХЛЯБ И НИКОГАНЕ Е ИМАЛО ГЛАД , ЗАЩОТО НЕ СА МЪРЗЕЛИВИ И ПРО СТИ , КАТО РУСКИТЕ МЪРЗЕЛИВИ И ПИЯНИ МУЖИЦИ...!

66

Анонимен

преди 1 година

копайте на село и гладни няма да останете.

65

Анонимен

преди 1 година

Много устати русофилчета има,но в исторически план Русия НИКОГА не е печелила срещу запада. Даже и уж великия СССР рухна. Сега също руснаците ще са уж много силни за няколко години и накрая ще рухнат както винаги. Няма как 150 милиона души да надвият 1 милиард души.

64

Нищо ново

преди 1 година

Исляма Йосиф Флавий доминаора го пази да му мислят всички останали

63

и Христо Ботев ....

преди 1 година

...е казал---"РУСИЯ Е ЕДНА ОГРОМНА ТЮРМА"!----А , ВАСИЛ ЛЕВСКИ ---НИКОГА НЕ Е ИСКАЛ РУСИЯ ДА НИ "ОСВОБОЖДАВА"-----ЗАЩОТО "ЩЕ НИ ПОРОБИ" СЛЕД ТОВА! ---ТОЗИ ФАКТ ---ЯСНО ГОВОРИ ЗА ТЯХНАТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГЕНИАЛНОСТ ЗА СВОЕТО ВРЕМЕ!

62

Анонимен

преди 1 година

Крадливите руски псе та са готови да затрият целия свят заради едно лудо джудже.

61

Анонимен

преди 1 година

Каква война? Няма война на НАТО с никого. Руснаците набиват канчето на украинците, че много изнагляха. Като свършат с набиването на канчето, ще ги оставят на ЕС и САЩ да ги обезкостят, но не и зоните, които руснаците с основание считат за свои. Индустриалните зони и тези с иакопаеми ресурси ще останат руски. А безкрайните украински полета да сеят жито и т.н. и да плащат заемите, взети набързо, ще има 100 год. да ги плащат с жито изтъргувано на зелено