120

Анонимен

преди 1 година

Да бе Русия им е виновна, че са гладни! Запада и Африка продължават да изумяват с пpocтотията си! Да Русия и Украйна произвеждат много храни, но защо да речем Нидерландия не произвежда зърно, а лалета? Там преди 1 век е било житницата на Западна Европа? Нали не си мислите, че тия вятърни мелници са ги строили за красота? Сега се занимават с цветя и венци, а зърното те пpocтите източно европейци да го копат. Последните 2г показаха, че всички сами трябва да се хранят и да си правят лекарствата!

119

Анонимен

преди 1 година

Хаххахах ой, нали искахте санкции за Русия? НА ви санкции. Май математиката ви е била слаба в училище, логиката също.

118

джо

преди 1 година

Шарл..... Кой ни се изака в гащите? Въпроса е риторичен, първо въведохме санкции после мислим за послетствията. Най - накрая за всичко е виновен Путин..../.

117

Анонимен

преди 1 година

Това са пълни глупости. Ако е вярно значи ЕС стои зад глада,който би настъпил,защото налага санкции на Русия.

116

Анонимен

преди 1 година

Абе, на онзи рошавия, дето си слага краката на маса за кафе на официални срещи и не спазва ковид мерките наложени от самия него му просветна, че на населението на Западна Европа в един момент ще им писне от несгодите, дето понасят заради болните амбиции на демократите в САЩ да подчинят света.

115

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам палчищата от мигранти от Северна Африка и Близкия Изток Русия ли ги предизвика с "Арабска пролет" или някой друг. Мигрантите от Сирия Русия ли ги предизвика? Мигрантите от Афганистан Русия ли ги предизвика? Когато Орбан правеше огради и спираше мигрантите бе лошо. Когато поляците започнаха да спират мигрантите Русия и Беларус бяха лошите. Косово да се отцепи е добро. Крим, Донецк и Луганск е лошо!

114

Наблюдател

преди 1 година

Виновни са *** и питам аз като една измислена държава на краварите не ви дава нищо а само ви иска и ограбва ценностите на България защо я подкрепяте?Демокрация ли ?Да те изпържат на електрически стол в 21 век е демокрация ?Измислена валута без държавен резерв,та дори и сандвичите не са им истински какво ли остава за нещо друго.Винаги с Европа и никога против братските държави Русия ,Сърбия ,Македония и всички съседи трябва да сме единни а не да ни делят и да се мразим тия кравари ,

113

Истината

преди 1 година

А като сте толкова зависими от Русия защо не я уважавахте? От години целокупния зависим от Русия запад я игнорира и пренебрегва всячески. И като е така защо сте против рублата и се кланяте на САЩ и долара? Ми да ви храни САЩ!

112

Анонимен

преди 1 година

До 110 До 102 Горивата са по-скъпи, заради превалутирането в рубли и долари. . . . . . . . . Не знам къде си учил межд. икономика и пресмятамето на импорт-, експортни цени ама всеки транспортен бизнесмен ще те изхърли с ритник навън! Разбираш ли изобщо глупостите, които пишеш! Заради превалутиране цената се вдигала с 20 до 30%! Боже какво безумие или слабоумие! Щом такива като теб пресмятат цени , изобщо България е вече пътник!

111

Цветков

преди 1 година

Пълни глупости. Украйнците си минираха Одеса - не може да излъзат корабите с жито от това пристанище. Русия им предложи Мариопул - ако си платят разбира се - не. Амо дръжте си го за украса! И като кажат - световна продоволствена криза, все едно Украйна храни церия свят?!? Та нали само около 10 % от производсвото на жито се пада на тази страна?!

110

рибока

преди 1 година

Е,това е по-ново съобщение,защото на 20.06 Световната продоволствена програма към ООН съобщи,че намалява наполовина питателните дажби на бежанците,главно от африкански държави,поради СИТУАЦИЯТА В УКРАЙНА И ОГРОМНИТЕ НАКАЗАНИЯ НАЛОЖЕНИ НА РУСИЯ ОТ САЩ И ЕС,ДОВЕЛИ ДО СПИРАНЕТО НА ДОСТАВКИТЕ НА ЗЪРНО.Сега Шарл Мишел обори ООН -то.

109

Анонимен

преди 1 година

Чудя се тия от Г7 нямат ли поне един нормален икономист, чиито мозък не е замъглен с евроатлантически лозунги, да им обясни на тия ретарди, че ако блокираш доставчик, които доставя 30% от дадена стока създаваш дефицит на тази стока и цената й скача. А най-лошото е, че този доставчик ти доставя важни суровини, които не можеш да замениш и да компенсираш недостига. При това този доставчик те е снабдявал със суровини, които са били най-евтини на пазара. Некомпетентни и нагли политици!

108

Анонимен

преди 1 година

Очертава се Октомврийска или Ноемврийска революция в Европа. Зависи само на колко колко студ и глад издържат европейците. И не заради Путин, а заради смотаните европейски политици. ЕС ще се разпадне като къща от карти.

107

Анонимен

преди 1 година

Санкциите срещу Русия се обръщат срещу тези,които ги наложиха.Назначеният от САЩ Кирил Петков успя да ни направи още по-бедни,отколкото бяхме.По успешен е от Бойко Борисов.Успя и да открадне 9 000 000 000 за девет дена.Надеждата за България се нарича ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

106

тея

преди 1 година

шматоците от ЕС питат кой ни *** в гащите?

105

тея

преди 1 година

тея са много зле!....

104

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Игри на Глада" ги създадоха тези със санкциите, които с нищо променят Русия. Ако наистина имаше полза за да променят Русия, всички щяхме да сме за тях, дори да ги отгладуваме ако трябва. Колко още фалити, иннфлации, кризи, глад, студ трябва да се случат за да разберат дебелите тикви, че само това е ефекта от санкциите. Всички нормални хора го разбират. Не може да искаш да умориш от глад народа на врага си, а ако се окаже че не само не можеш-но умориш така само своя народ, врага да ти е виновен.

103

Все някога

преди 1 година

Ще дойде краят на Империята на Zлото !

102

хммм

преди 1 година

Вие от тоя псевдо сайт на какви хапчета сте бе? Целия свят разбра че световната криза се предизвика за пореден път от запада, защото си бърка гагата където не трябва. Как ми се иска и на мен да съм така заблуден, да живея в един изкуствено надут розов балон надут от запада, пропит от задкулистни интриги и лицемерие.

101

Фалшива новина

преди 1 година

Фалш...