37

Анонимен

преди 1 година

Обществените средства отиваха във фирмите на герп и беевски.

36

Боби

преди 1 година

Хората чакат с нетърпение този да си хвърли оставката и да се маха. Една тоалетна хартия да струва 5 лева, срамота...

35

Анонимен

преди 1 година

' Опасява се, че едно бъдещо служебно правителство ще върне България към "Газпром" ' -- България не е негова да играе по свирката на американски корумпета.

34

Анонимен

преди 1 година

Делян Пеевски е другарчето с което никой не иска да си играе! Дори другаря Си Дзи Пин! Законът Магнитски им бъркажв джигера на путинофилите!

33

Анонимен

преди 1 година

Че ти по най-важния въпрос нищо не казваш -- зависимостта на България от сащ, мушмурок. Всичко останало са детски съчинения. Нито сащ нито ес ще ни слагат ограничения като на колониална страна от кого какво да купуваме. Български политици които не осъзнават това, нямат място в представителни органи. Такива сте точно вие -- пп и дб. Затова сте и предатели, слуги на чужди интереси.

32

Анонимен

преди 1 година

А уж, бяха "почтените"? Пълен фарс. *** вън от властта. Избори без машините, с които манипулират вота. Новото болшинство да се погрижи за това, иначе ще гледаме тези некадърници и крадци още.

31

Анонимен

преди 1 година

Пак някой му виновен, както винаги той чист и бял. А имотите му по морето растат и се заграждат с огради. ДАНС да се самосезира.

30

Анонимен

преди 1 година

Къде отива левчето отгоре, на цената на бензина? В чий джоб?

29

Анонимен

преди 1 година

22 искаш да те оправят ли? Как точно го искаш? Че Кире не оправя директно, той го прави по заобиколен начин, демек на задна, защото така не се брояло за предателство.

28

Анонимен

преди 1 година

Значи Киро признава, че ПП коалиция, има задкулисие. Това задкулисие са спонсори, любовници приятели. Никой не е изненадан. Не може да се прави,е нищо не си знаел. Отговорността е на премиера.

27

Анонимен

преди 1 година

На есен победа с 50% !

26

Анонимен

преди 1 година

Бла, Бла.Не може да обясни на нормалните хора, защо газа не може да е просто стока тип пито платено, нито защо сравнително евтиния ни ток, трябва да излиза на ЕС борса, вместо да си го харчим, и да продаваме само излишъка. Обаче празни приказки за сектанти да ръси може. И всички дето му казват че не става са или мафия или хора на Путин.

25

гост

преди 1 година

ЕСТЕСТВЕНО Е , ДА СЕ ВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ ГАЗПРОМ , ТАКА КАКТО ГО ПРАВЯТ ВСИЧКИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ . ВСЕКИ СПАСЯВА ДЪРЖАВАТА СИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРОМЯНАТА В БГ . ТАЗИ ПРОМЯНА Е УМИШЛЕНА НАДУТА ИНФЛАЦИЯ ЗА ДА СЕ ЛАПАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА КОРУПЦИЯ . НЕКАДЪРНОТО ФИНАНСОВО УПРАВЛЕНИЯ ЩЕ ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА . ВЕДНАГА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ТОВА ПРЕСТЪПНО ПРАВИТЕЛСТВО . ДА СЕ ПРОВЕРЯТ МИЛИАРДИТЕ , КЪДЕ СА . СКЪП ГАЗ , ТОК , ПЕТРОЛ И РАЗБИТИ ПЪТИЩА ОПРЕДЕЛЯТ ТОВА НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ . ЗАТВОР ..........

24

Анонимен

преди 1 година

Киро просто както винаги, прехвърля вината за безобразие си на някой друг. Хората виждат обаче лично той, какво свърши, несвърши за държавата, и за тях.

23

баба мара

преди 1 година

и какво като ме върне към газпром аз искам газ на приемлива цена няма значениедоставчика ек вчера какво каза да намалим с 2 градуса потреблението утре ще нинаредят да не дишаме стига с тези прос-то-тии оставка и нови избори повече да несме ви видели

22

Така е

преди 1 година

няма ЗадКулисия като Публично Назначиш, Любовниците си, Приятелите си, Съпругите им и техните Любовници и Приятели на всички постове в Държавата! стигна се до там, че имаме няколко съпруг и съпруга народни представители от ПП в Парламента, т.е. цели семейства!!

21

Анонимен

преди 1 година

Да бе добре и аз Ви вярвах но къде са ви мерките които приехте има ли отдтъпка в бензиностанциите няма и еъобще кскво предприехте че някой да Ви повярвя

20

Анонимен

преди 1 година

На Кирчо, изказванията и словореда му са толкова "ясни" колкото и управлението му

19

Българин

преди 1 година

Страхувам се, че ще се вътрне договора с Газпром и отново ще станем роби на Путин и на Русия. Американската газ може да е скъпа, но свободата е безценна!

18

Българин

преди 1 година

По-добре да ме оправят млади и добре облечени усмихати хора с езици, възпитани, които говорят добре, отколкото стари русофили и комунисти.