60

Анонимен

преди 1 година

Победа и до Киев остават 750 км малки села. По-големи градове са само Лисичанск и Славянск на 180 км и Полтава на 400 км преди да влезнат в Киев. При Славянск и Полтава украинците са струпали 100 хиляда армии общо 200 хиляди.

59

Анонимен

преди 1 година

Помните ли само преди няколко месеца,с какъв хлапашки ентусиазъм,ни убеждаваха че Русия ще фалира до няколко дни.---->>> А помниш ли как преди 2 месеца ни казваха, че Русия са й свършили ракетите, а скоро ще й свършат и куршумите? Хаххха.

58

Анонимен

преди 1 година

Другари, хубаво се радвате на руските победи, ама разбирате ли изобщо какви ще са последствията за вас и за децата ви, ако Русия победи в Украйна?

57

Нищо лично

преди 1 година

Войната е на запада с Русия през ръцете на урките. Нима на запад си мислят че имат шанс? Само аватара им ще се похарчи...

56

Ламята

преди 1 година

На мен лично не ми трябва да печеля нищо.Стига ми да гледам злото как се гърчи.

55

До 126

преди 1 година

Съвременните изледвания доказват всъчщност, че неандерталците изобщо не са били по-слабо развити от хомосапиенса, демек нас. По-точно би било да се каже от тези австралопитеци.

54

Анонимен

преди 1 година

Ново стратегическо отстъпление по пътя към победата на Украйна. Още и още украински доброволци ще бъдат ловени по градинки и магазини, за да бъдат пращани на фронта.

53

До Петров

преди 1 година

По-скоро отговорност за избитото и емигрирало население на Украйна, разрушените села и инфрсатруктура, пущинка и мъртвилото, което остава след това би трябвало да се търси от украинските държавници, които превърнаха народа си в пушечно месо, а не в хора коментиращи под статии.

52

126

преди 1 година

Диви азиатски орди. Но за всичко е виновен Land-leasa WW2. Сега нямаше да ги има тия неандерталци.

51

Така каза Ванга

преди 1 година

1 година, "по-малкия брат трябва да отстъпи на по-големия", "който остане с Русия ке се оправи". Три месеца и отгоре минаха - чакаме още девет!

50

Анонимен

преди 1 година

Новината безспорно е повод за радост на русофилите. Въпросът е след като Русия победи, те лично ще спечелят ли нещо, или ще загубят и малкото, което им е останало?

49

Анонимен

преди 1 година

Козяците са по-ниски от тревата. Русия щеше да фалира, Путин да умира, Укристан да стигне до Владивосток - мокри джендераастки сънища. Няма ги тия драскачи. Русия бавно и славно напредва към обща полско-руска граница. Някъде около Лвов ще бъде.

48

Анонимен

преди 1 година

Отчаяните русофили тук пишат всевъзможни глyпости с, което само потвърждават критично ниското си ниво на обща култура и интелект...

47

До 35

преди 1 година

По-скоро украинците стигнаха до Владивосток и вече не остана нищо за превземане от Руската федерация. Има един украински военен ексерт, Жданов, където коментира от началото на войната и някъде към края на февруари беше казал, че до 10 дни украинците минават в контранастъпление, пивтори същото и май месец, че пак след 10 дни ще контраатакуват. Сега чакам да видя кога започва и следващата десетдневка.

46

Някой да се съмнявал

преди 1 година

Руснаците дадоха шанс на Зелето - показаха че могат за дни да стигнат до столицата. Това че не искаха да я изравнят със земята показа само великодушие. Наглосаксите и техните еничари решиха че е слабост. ЗАтова руснаците сложиха ситното ренде и сега почнаха наред да смилат всичко! Руснаците може да бавят, но не забравят! Идват!

45

Анонимен

преди 1 година

Таз година Украйна, догодина Аляска. Русия винаги си взема своето. Питайте шведи, турци, франсета и германци.

44

Анонимен

преди 1 година

Време стана джуджето Зеленски да продаде още една тениска

43

Ламята

преди 1 година

Помните ли само преди няколко месеца,с какъв хлапашки ентусиазъм,ни убеждаваха че Русия ще фалира до няколко дни.На 3тия ден бяха останали без храна и гориво,а войската крадеше перални,тухли и керемиди.Слава России!

42

Анонимен

преди 1 година

Обожавам нагло-саксонското лицемерие. Първо викат: "С вас сме до край!", после си извъртат гъъза и викат: "Ами сори, в трудно положение сме, ще се наложи да отстъпите територии." Прекрасни другарчета са си избрали укрите и болгарушките.

41

Анонимен

преди 1 година

Украйна губи, но аз друго се чудя! Българите, които подкрепят Путин, как си представят живота на тях и децата си след това? Ще се подобри ли, ще се влоши ли? Какви ще са последствията за България и лично за техните семейства?