20

Анонимен

преди 1 година

"Рублата стане толкова силна от санкциите, че Путин взе да я обезценява умишлено." Оо много е силна 54 рубли са 1 долар, а преди войната беше 32. Така се вдигна, че световните пазари треперят.

19

Анонимен

преди 1 година

браво дай Боже все такива хубави новини .И така до полската граница.

18

анализатор

преди 1 година

До: номер 14 Бе какво са спечелили руснаците бе? Ти луд ли си бе? Само изгорена украинска земя! Това е правил Хитлер във финалната фаза на войната! Унищожил е собствената си германска земя! А Путин прави това от самото начало на войната - изгаря украинска земя! Хитлер е бил луд. А Путин е 100 пъти по-луд от Хитлер!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Господарите от Запад абдикираха. Зеленчукът е сам! Иначе като свински черва се изреждат да му се усмихват и да обещават. Накрая укрите ще са хем набити, хем изоставени.

16

Анонимен

преди 1 година

Нищо не спечелиха. Унищожени са всички заводи , инфраструктура, хора, партньори. Европа вече едва ли ще се върне към тези количества газ , които ползваше. Стотици фирми напуснаха русия, които едва ли ще се върнат. Щетите за русия са огромни. Тази земя неможе да компенсира нищо. Отделно ще трябва да дават милиарди да е оправят.

15

Анонимен

преди 1 година

"Рублата стане толкова силна от санкциите, че Путин взе да я обезценява умишлено." - явно си запознат с икономическия термин "Холандски синдром" ;}. Япония правят същото с йената.

14

r3v0lv3r

преди 1 година

До АнонименЛошото е, че ви вярвате. Даже Путин в прак текст ви каза, че водят заевоевателна война, а по руските медии призовават да се избият милиони украинци. Украйна се бори за съществуването си и това не е заради западът, просто руската империя се смята за силна в момента

13

Анонимен

преди 1 година

Браво скоро цяла укрина отново ще е руска територия.

12

Анонимен

преди 1 година

Чакат оръжие укрите. Западните лицемери обещават, но не дават. Украйна е каца без дъно. Нямат сметка да наливат там до безкрай.

11

Тук

преди 1 година

Доста скромно пише за това, че Донбас е вече руски. Повтарят се само претоплени манджи, за да пълнят колонката с текст. А иначе ние си знаем, че само украинците побеждават, руснаците все губели територии.

10

ЩО ЛЪЖЕТЕ?

преди 1 година

Пирова победа!!! Украинската армия е все така силна. Русия не е спечелила АБСОЛЮТНО НИЩО освен изгорена украинска земя!!! Путин направи огромна услуга на Украйна - ускори приемането и в ЕС, обезоръжи собствената си руска армия, "спечели" само изгорена украинска земя, която не му върши никаква работа!!! Какво спечелиха руснаците от войната с Украйна? Освен откраднатите телевизори, компютри, перални машини и тоалетни чинии? НИЩО! А да! И украинското зърно! Тониве пшеница бяха окрадени!

9

Анонимен

преди 1 година

Нека им е зле на русите с толкова нови територии и мощна рубла. Рублата стане толкова силна от санкциите, че Путин взе да я обезценява умишлено.

8

Анонимен

преди 1 година

Украйна и Русия трабва да търсят примирие. Не може Англия и САЩ да диктуват на хората кое е доброто за тях. Живота е най-висшото проявление на материалния свят и ако украинците изпитват капчица състрадание към всички деца и пенсионери в Украйна ще приключат този пир на врани. Германия също де се замислят дали не подариха народа си на шепа задокеански манипулатори. САЩ не могат собствения си народ да контролират щели да помагат на Европа...

7

Анонимен

преди 1 година

Борис Джонсън казал днес, че Украйна ще трябва да приеме "трудния мир". Демек да отстъпи територии. Европа била изморена от тая война. Типично нагло-саксонско лицемерие.

6

Нане

преди 1 година

Те са там от 2 седмици... Котела се затвори... ===)))

5

Анонимен

преди 1 година

До 4 до тук 4 месеца , 40к войници, над 30 самолета , стотици танкове и техника, 12 генерала, над 50 вертолета, цялата инфраструктура на русофилите в донбас. Ти май си по голям фантазьор. Икономическата цена пък е брутална , ще е в милиарди , ще е за следващите десетилетия. Кримският мост тепърва ще отиде на дъното.

4

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще платят тежка цена ще трябва да възстановяват половин Украйна, който ще е тяхна територия.

3

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ги примамва във вътрешността на Украйна където ще ги обгради и ликвидира.

2

Анонимен

преди 1 година

Укритата пак славно отстъпиха, а тия дето не отстъпиха - славно се предадоха в плен! Хахаха. Слава!

1

Анонимен

преди 1 година

Окупаторите платиха дебела цена са донбас. Ама още ще плащат. Още не са платили Крим.