80

До97

преди 1 година

Ами те ги преброиха пилците бре,Покрайнината вече не съществува като държава!

79

Анонимен

преди 1 година

До някой Ровненска е областта но ти си я написал на руски и то съвсем правилно.

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Пилците се броят наесен жалки ми русофилчета." - --- а държавите останали в ес ще се броят на пролет.. май ще останем само ние и макетата в него. Още от есента и европата и фащ ще имат толкова много други проблеми, че дори ще забравят за наркоманизирраното актьорче и войната, която сам си докара на главата.

77

Анонимен

преди 1 година

Пилците се броят наесен жалки ми русофилчета... Явно не сте си научили урока... Никой агресор и диктатор досега не е успял срещу коалиция от свободни държави...

76

някой

преди 1 година

До: номер 88 Много бързаш бе, войната още не е в разгара си, едва сега започва! Чакай малко, нека мине тази година, догодина, до амина, "блицкрига" на хер Путин ще проточи! В Ровенска област руските ракети са поразили "важна стратегическа цел" - обикновена автомивка! Видях я бе, по украинската телевизия, личи си че е гръмната автомивка! Алоу, живеем в 21-ви век! През 2022 г.! Не сме в средата на 20-ти век, 1941 г.!

75

Краварофилите -

преди 1 година

ко става бе ! Изненаданили сте?! Абе кавам ви да не гледате украински новини или тяхното ретранслиране от западните медии! Послушахте ли ми съвета да си запишете час на психотерапевт? Ако не сте - сега сами се борете със стреса!

74

Анонимен

преди 1 година

Едно време в магазините на СБХ ако не греша продаваха едни модерни козяци много красиви които за нищо не ставаха. И сега така това е шегичка.

73

Войната на запада

преди 1 година

Войната на запада със Русия само имунизира руската военна машина срещу западните "високотехнолочини" измишлшотини. Русия се адаптира срещу НАТО безчовечната тактика. МИСЛИТЕ ли че след година. някой ще дръзне да предизвика набралата сила и скорост руска армия?

72

Анонимен

преди 1 година

Троловеет са налазили - какво, свършиха ли й ракетите на Русия, че ми цъкате минусчета? Ми не са свършили. Дънят яко зелеките на укритата - и с артилерия, и с авиация, и с крилати ракети. Ежедневно, ежечасно. А укритата седят и гледат като накъкакни, от време на време отстъпват или се предават в плен. Това е кратката сводка от фронта в последните 3 месеца, колкото и да не ви харесва. И ще продължи така, докато Зеленяшка не капитулира безусловно.

71

Анонимен

преди 1 година

Докато има живи, импoтентни русофили... винаги ще има кyп написани глупости под подобни публикации...

70

WIND OF CHANGE

преди 1 година

Айде вятъра на промяната задуха от изток! Чакаме нова песен!

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Българите, които подкрепят Путин, как си представят живота на тях и децата си след това?" --- свят, който няма да се управлява от жендри и либерали.. многополюсен. Без зелени сделки, прави краставици и соеви кефтета. Ес ако оцелее до пролетта ще е късмет. Ако пък нямаме късмета да влезем орбитата на брикс дано поне започнем да избираме силни политици с възгледи далеч от неолиберастията!

68

Краварофилчетата,

преди 1 година

Криво ли ви е? От времето ще да е :):) майтапя се - нали ви казваме че ви е сбъркан лада!

67

Анонимен

преди 1 година

Остава само Полтавска област за да стигнат Киевска област.

66

Анонимен

преди 1 година

Зеленски продаде душата си на дявола и няма връщане, а прибра милиарди долари и евра.

65

Анонимен

преди 1 година

Козяците бият отбой. Преди 3 месеца предричаха сигурна победа за Украйна, днес прочетоха как Борис Джонсън абдикира и минаха на философски въпроси, какво ние сме печелили, ако Русия победила. Ах, колко е жалко да си Козяяк.

64

Анонимен

преди 1 година

ама разбирате ли изобщо какви ще са последствията за вас и за децата ви, ако Русия победи в Украйна?--->>> Да, разбираме: децата ми няма да плащат, за да се възстановява на Зеленяшка про3тотията, децата ми няма да плащат на укри да си почиват безплатно по нашите курорти, децата ми няма да си пращат по една заплата за укритата, децата ми няма да се занимават с изтрещели нацисти! Недай си Боже, да вземе от Укрия да остане нещо! Не бива! Опазил Бог - Путин да си я взима цялата!

63

Ами ти?

преди 1 година

До Анонимен: "какви ще са последствията за вас и за децата ви, ако Русия победи" - да разбираме и стискаме палци! Пирамидата на наглосаксите ще се разпадме и ни ще имаме равен шанс да запазим някакви средства за по-добро благосъстояние за децата си ! Дано отново има БЪЛГАРСКИ заводи па макар с машини от Русия!

62

До ламята

преди 1 година

А децата ти ОК ли са да живеят по-зле от чукотски еленовъд, или не ти пука за това, защото си пълен лузър и няма жена на тоя свят, която би ти родила?

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 - аз ще ти кажа как си представям живота ни, ако някой (дали е Русия, Китай или който и да е друг) не озапти психопатията на Запада. Ето някои представи: 1. Закново право на децата да си избират пол от 10 възможни, родителите нямат думата. 2. Министерство на истината - всички медии и мнения различни от официалното - биват цензурирани - за предпазване на народонаселението от "дезинформация" 3. Ежежесено бодене по закон с всякакви "ваксини" ...тези и други "благини"