140

Анонимен

преди 1 година

Тази нощ "Ню Йорк Таймс" написа: На украинска територия тайно действат подразделения със специално предназначение на няколко отановски страни.

139

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕНИЯ И ЕСЕС ОВЦЕТЕ ПОГРЕБАХА УКРАЙНА. ЗАЯЖДАХА СЕ СЪС ПУТИН ДОКАТО ТОЙ НАБИ КАНЧЕТАТА. СЕГА РЕВАТ ГЛАДНИ СМЕ,СТУДЕНО НИ Е,РАБОТА НЯМА .

138

Новини в бг

преди 1 година

Разгромената руска армия нахлу в града герой а победилата смела украинска армия започна планирана евакуация. Окупатора започна грабежи на тоалетни чиния каквито за пръв път виждат, иа също изядоха домашните любимци на напълно победилите смели евакуирани.

137

Анонимен

преди 1 година

А пък аз очаквах тази седмица украинците да превземат Москва. От вашите съобщения в медиите си изградих такова впечатление за ситуацията. Да не би да послъгвате нещо??? И за Русия доста неща пишете, че аха-аха да фалира, ама как да ви вярвам?

136

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-бързо се предадат, толкова по-бързо ще свърши този конфликт. А ако се запичат още, те ще го отнесат пак. Русия вече няма да се върне назад. Кофти, но това е картинката.

135

Случаен минувач

преди 1 година

Най-важно е залавянето живи на укрилите се в завод "Азот". По Первый канал (само той се приема) ги показаха как ги извеждат с ръце на тила. Ще ги присъединят към тези от "Азовстал". И съд за всички, убивали мирни жители.

134

profetey

преди 1 година

От 3 дена се говори че руската армия е прекъснала снабдителната линия към Лисичаск. За тази новина в западните медии нищо (проверих CNN, BBC, Sky news). Отстъпването от Северодонецк беше логично, но отстъпилите войски са в ново обкръжение. В момента има слух че украинската армия е мобилизирала боеспособните резерви от Одеса, Николаев и Харкод да се опитат да спасят обкръжените войски. Това са реално по-важните новини.

133

Анонимен

преди 1 година

А на теб какво точно ти даде Америка? Изброй, да чуем.

132

Джони

преди 1 година

Не разбирам как може да има тилкова фенове на Русия тук. Какво ви е дала Русия ? Мислите си че на нея и пука за вас? Почти всичко което ползвате в ежедневието си е измислено по технология от САЩ и запада. Електричество , осветление , автомобили , интернет и какво ли още не , а вие се радвате без грам логика на едни пияндуеници военолюбци. Мислете малко с тия глави.

131

52

преди 1 година

До 163Руснаците нищо не са дали.А че цялата съвременна наука и цивилизация се крепят на скромното откритие на Дмитрий Менделеев, периодичната таблица на елементите не се брои, ***.

130

Ясно е!

преди 1 година

Нищо ново по медиите! Украйнците продължават смело и геройски отстъпват или се "евакуират". А руснаците плахо завземат нови територии.

129

Анонимен

преди 1 година

За кво им беше на украинците да ручат жабета? Можеше сичко да мине со кротце и со благо и да си шпарат кютекот.

128

До 171

преди 1 година

Байдън и той ли е патриарх, кажи че ми е интересно, явно си много светнат по религиозните въпроси !

127

52

преди 1 година

До есента и Одеса, после пътят към БГ.

126

Оффф

преди 1 година

А руснаците не са включили и 5% от военните си възможности. Почти не използват авиация. Очевидно си претеглят артилерията и пехотата пред натовската. Пък и пестят цевилни жертви. Нали се сещате, че при пълномащабна война Украйна приключва пътя си за няколко часа.

125

баба Ванга

преди 1 година

Русия ке падне! Язе казах!

124

Анонимен

преди 1 година

Ей тея големи фашизоиди, само за Ъкрайна и мЪкедония барат, и им се прекланят.

123

Анонимен

преди 1 година

Нато ще се бие до последния украинец срещу Русия.

122

Анонимен

преди 1 година

Руският патриарх падна по време на служба и се оправда със закон от физиката, но май е знак отгоре!

121

АлексСпб

преди 1 година

До Анонимен 154"На Запад от източноевропейските народи уважават единствено руснаците - нито поляците, нито чехите, а нас за нищо ни нямат. Викат - а, България, дето столица й беше Букурещ!" Те просто не знаят нищо за България, образовайте ги малко - аз на един млад австралиец, на въпроса, какво е България - му отвърнах "Xena - the warrior princes main musical theme" Кавал свири, Родопи, Копривщица - та човека следа това слушаше Mysterios voices of Bulgaria. ;)