8

Анонимен

преди 1 година

Всички от това правителство гледат тарикатски, така по Харвардски някак. И говорят, сякаш публиката им се състои от иде оти. Може и да са прави, че мислят така, все пак тази публика ги направи министри.

7

Анонимен

преди 1 година

Като няма информация да пита украинския посланник.Той знае всичко.Включително какви оръжия имаме,къде и колко.

6

Анонимен

преди 1 година

И лъжкинята Нинова се кълнеше, че ако и един патрон отиде за Украйна БСП ще напусне коалицията. Петков обаче каза, че изнасяме за Полша, а тя ги праща на Украйна.

5

Анонимен

преди 1 година

Киро щом казва, че има,значи има. Киро е премиер, не е лукова глава. Освен това е помолил Зеленски да си трае за сега и да не казва. Ако Киро лъже, значи трябва да го разследват. Както писах, Киро е премиер, не е лукова глава като другите в министерството. Министър председателят знае всичко.Щом казва, че изнасяме-изнасяме.Освен това видяхме в Гугъл натоварен танк на украинския самолет.Танк застопурен със синджири в самолета.Заков лъже. Той е протеже на Нинова. А Нинова страда от Синдром Пинокио.

4

Анонимен

преди 1 година

В нета има достатъчно информация . Изнасяме гаубици гвоздика . Ако тоя я няма тази важна информация значи вече не трябва да заема никакъв пост . Трябва да работи само в частния сектор. На него не може да се разчита.

3

Анонимен

преди 1 година

Само като му вида мазната физиономия и му вервам. Споко, Радев ще спре износа съвсем скоро.

2

Ей, кокошкар

преди 1 година

Тия ... ли са или да?

1

Анонимен

преди 1 година

Министъра на отбраната няма информация. Ами няма, за какво му е? Какъв е той че да има информация. Виж, новият посланик на САЩ или някой ЕС лидер може и да има информация.