48

Станимир от Годеч

преди 1 година

Погледни ги тези наглеци от отиващото си правителство,как всички вкупом се правят на "ни чул-ни видял".И особенно оня караконджул Нинова, която от като е на власт,успя да лапне 2 000 000 000 лева от търговията на оръжие за Украйна !А тези мизерници Кирчо и Кокорчо , надявам се повече власт да не видят !ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !

47

ЗАТВОР!

преди 1 година

Oчаквам накрая да кажат, че Путин е изнасял българското оръжие за Украйна! Корни Лъжата в Затвора! За предателите Киро и т.н. трябва военен съд за държавна измяна!

46

Анонимен

преди 1 година

Ако България изнася оръжие безплатно , не съм съгласен .

45

Караджата

преди 1 година

Не знам какво изнася тая пародия на министър спуснат от хамериканското посолство ама идва Зима :). Като спрат зарад него топлата вода и парното зимъска ще умра да се смея :) Евроатлантици или чужди псевдопатриоти радваите се на лятото, че идва зима в България.

44

DW

преди 1 година

До Украинските АНПрез нощ и не само до Бургасhttps://uk.flightaware/live/flight/ADB3318

43

Анонимен

преди 1 година

Пич, ако ти нямаш информация, значи не си за този пост.

42

Ку-Ку

преди 1 година

Е па, на родоотстъпници вера немам.

41

Ганьонимен

преди 1 година

До КокорчоКазват че и то милото,кат маминка, много го сърбели чункитекат видело чужди пари за гепене?!

40

Анонимен

преди 1 година

Доколкото се вижда на документа е пренасочено от Афганистан за Украйна.Това не е ли фашизъм да се взима решение без желанието на народа?!И да ни лъжат.

39

Анонимен

преди 1 година

До 39:Защото така решиха да не се изнася.Хората бяха против.Този,който е нарушил закона и е изнесъл трябва да си понесе последствията.Не е етично зад гърба на хората да се действа.Лъгали са ни.Казаха,че не изнасят.

38

Анонимен

преди 1 година

Военният министър не знае дали изнасяме оръжиеИ не е негова работа това.НО България , както и всяка държава има право да продава оръжие на държави които не са под ембарго.Имаме ВПК който произвежда точно такова оръжие каквото се търси в момента.СЕГА Е МОМЕНТА ДА ПРОДАВАМЕ.ТОВА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.СЕГА Е МОМЕНТА СПАРИТЕ ОТ ОРЪЖИЕ ДА ПОЕВТИНИМ ЦЕНАТА НА ГАЗА< ТОКА И ПТРОЛА.И това е справедливо

37

Украинските АН

преди 1 година

Какво правят на летище Бургас?

36

Асоциален Примитив

преди 1 година

Защо да не изнасяме? Да не сме руска колония, че да се съобразяваме с блатниците?

35

Анонимен

преди 1 година

Лъжеш Заков, лъжеш! Изнасяме и още как. Само ти се правиш, че не знаеш и лъжеш!

34

Ceci_

преди 1 година

Премиерът каза друго

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Петков не призна ли че изнасяме оръжиеу за Украйна ? И защо този се прави на ударен с мокър пaрцал !? И още един много важен въпрос - Ако България подкрепя неофашисткото правителство в Киев, то това означава ли че Македония е права като ни нарича фашисти ?

32

Анонимен

преди 1 година

Лъгали са целия български народ!За тъпaци ли ни имат?!Беше решено да не пращат!!!Мошеници!За съд са.

31

Анонимен

преди 1 година

Заков да прочете медиите.Има и документ сниман:"Президентският секретар Димитър Стоянов показа част от документ, в който пише, че оръжейна пратка се пренасочва от Афганистан към Украйна. Той не уточнява за чие разпореждане става въпрос и дали извадката е от документ на Междуведомствена комисия за експортен контрол и неразпространение на оръжията за масово унищожение, която е на подчинение на министъра на икономиката Корнелия Нинова. "

30

Анонимен

преди 1 година

Отговорът на министъра към журналиста трябва да бъде: Предайте на господин Путин, че не изнасяме оръжие за Украйна. Ясно - и точка! o\\

29

Анонимен

преди 1 година

Враг слушает! Молчи! Абе, ние във война ли сме, или не сме? Защо питат? За да информират врага? За да помогнат на врага? Врагът да отвори сайта на Пеевски и да прочете какво правим?