116

Анонимен

преди 1 година

Абе жена, ако Радев има глупостта да ви даде третия мандат, го чака протест и бой с камани. Не се надявайте.

115

Анонимен

преди 1 година

Митева изплиска яко лигена само ти не си разбрала че не само няма управлявате а сте политически труп погребалния агент Трифонов си взе милионите и погреба ИТН

114

... и т.н.

преди 1 година

Логопед, моля

113

Анонимен

преди 1 година

Леле тия много ме дразнят не мога да разбера кой повече ми е противен ИТН или Възраждане май и двете парти ме карат да повръщам

112

Анонимен

преди 1 година

Това е най безоотговорната фирма упс партия ли беше в Чест на Чалгаря милиони за избори от нашия джоб и сега четвърти път плюя на вас

111

Анонимен

преди 1 година

С кой ще управлявате, с новата ви четворна коалиция ЛИ?Явно сте в някаква друга реалност! Кой сега ще ви иска! Продажници!

110

Анонимен

преди 1 година

ИТН за нищо не става вие не сте ли вече в кофата Митева не само си злобна но и си вярваш патерицата не управлява само помага на мафията да си върне позицията аре марш

109

Истукан

преди 1 година

ИТН видяхме колко отговорно подходиха като върнаха мандата и заради тях вече ще има предсрочни избори за 4-ти път.

108

Анонимен

преди 1 година

по добре не се напрегайте не сте готови

107

//////

преди 1 година

Интересно ми е тази *** към коя партия ще мине след изджегъртването на ИНТ на следващите избори. Петков и Василев са образовани хора. Имали са бизнеси, пак ще имат. Ами тази? Или трябва да ходи на пазара да продава на сергията или да стане я гербаджиийка, я от ДПС, я от Възраждане, че да се намърда пак в НС и да натиска бутона, когато и кажат. Аз лично залагам на ДПС. Само там могат да я вземат и избирателите им хич да не им дреме за кой гласуват. Другите по-скоро биха се компрометирали с нея.

106

Анонимен

преди 1 година

Чудя се коя ми е по-отвратна: Ива или Генчовска?! Винаги ми се повръща когато ги видя

105

Ангелина

преди 1 година

Ива Митева "отговорно" постъпват само принципните хора - вашият авторитарен лидер ,не показва последователна принципна позиция ,а Вие останалите сте негови"роби" ,които не смеят да изкажат собственото си мнение!Освен това тези ,които Ви редят "кадрите" са от сектата на Соломон Паси - продали душата си на дявола!Нямате хора с организационен ,управленски и експертен потенциал...,нито желание да градите ,а само да рушите!!!

104

Анонимен

преди 1 година

Отговорният подход е да си събирате куфарите и да си ходите на село.

103

Анонимен

преди 1 година

107 Не думай, големи сте специалисти. Особено в мишкуването. И къде са ви парите за пенсии, че сега се налага да взимат от парите на работещите млади за да ви дават на вас, че са не умрете от глад. Къде бяхте, когато ви крадоха под носа? Или бяхте надупени и се правихте, че гледате на другата страна? Сега вече големи специалисти. С чужда пита помен ще правят.

102

???

преди 1 година

Колко "отговорно"" ще подходи чалгарската сбирщина на Инвалида от Учиндол ***, Митева "Библиотекарки"?! Както "отговорно" провалихте два парламента, сега проваляте трети и както "отговорно" свалихте правителството на Кирил Петков, понеже спря доста кранчета на мафията и на мутрите, чийто шут винаги е бил Сакатият, нали?! Особено "Капитан Андреево"! Спряха потоците милиони към чекмеджето в Банкя и сараите и на 7/8, нали?! Най-благодарен ви е пРезидента и има защо, нали?

101

...

преди 1 година

Тази кокошка пък, итн и правителството? Ха ха , никога.

100

Алекс

преди 1 година

Ива Митева да си пуска CV-то и да си търси работа.Приключи с политиката.

99

Анонимен

преди 1 година

Бойко изчегърта Слави. Излъга го да го изчегърта от коалицията, уж да спасяват Македонията заедно. Бойко излъга Слави да свалят Петков, за да спасят уж Македония. И после го мина с 200 за македония. Няма коалиция, няма правителство, няма вето за Македония. Излъганият Слави беше изчегъртан от Бойко. Слави изгони Бойко, Бойко изгони Слави от парламента.

98

Анонимен

преди 1 година

108 то тоя инвалид поне да можеше да пее - бездарник от прехода

97

Тито

преди 1 година

Алооо, Миси...Няма кой да ви се върже вече. Кажи на Славун да ходи да пее.