156

1

преди 1 година

митева,най-отговорно ,ще бъде,да предложите,вашия султан-учиндолски за премиер,всичко друго е безотговорност,не да се крие като кадъна зад фередхе.

155

Айде айде

преди 1 година

Благодаря, не искам !

154

toti

преди 1 година

Ама вие там нима знаете що е отговорно или само ,,чинно''отговаряте като патоци на един стар болен паток !!! Само ми е жал за теб,щото си умна *** !!!

153

Анонимен

преди 1 година

Ива Митева както се вижда от снимката тапет над статията си е нарамила дисагите.

152

Чантата

преди 1 година

Чноог е ясно какво има в чантата на Митевата "Библиотекарка", която обслужва и чалгарската сбирщина на учиндолския инвалид, и "Билбиотекарскиа"! Чантата на дългоносата и противна чалгарска слугиня е пълна с памперси! Днес тя е дежурна санитарка на Сакатия и е тръгнала да го обслужи, тоест - да му смени памперсите, да му измие ***, понеже, както е известно, той не може да се навежда, не може и да се изправи, а също и да изпере гащите му! Хаджи Тошко и Джебчията Балабана са дежурни утре!

151

Ти да видиш..

преди 1 година

Само правителство на ИТН ни липсва.

150

Анонимен

преди 1 година

Три парламента ги чакаме да направят нещо, и нищо, само въртят и усукват а сага щели да подходят отговорно. Останаха ли балами, които да вярват на тея нещастници долни?

149

рибока

преди 1 година

Само Слави не се отметна от президента,въпреки че не му дължи нищо.

148

Анонимен

преди 1 година

Ще походим отново по избори.

147

Анонимен

преди 1 година

Абе вие сте си клоуни, с вожда ви главния клоун. Никога не е имало такива глупости в българския парламент.

146

Анонимен

преди 1 година

Тези пък. Като спечелиха изборите не продходиха отговорно. А сега с девет процента и скарани с всички, щели да подходят?! Да се смееш ли, ДС плачеш ли. Загубиха две години на държавата.

145

сминдух енд чесън

преди 1 година

Като миналата година ли,май няма значение

144

И.М. 49 годишна

преди 1 година

Някой тук е6aл ли е дама, която е в менопауза? Като тийнейджърки са, но гарда им е свален много по-ниско. Реално няма такъв. Това е най-лесния секс, който съм правил. Достатъчно е само да им драснеш 2-3 реда и всичко е уредено. Не ми вярвате? Ами опитайте :)

143

Балдъза

преди 1 година

спрях си абонамента за 7/8. Очевидно Пеевски им плаща пре-достатъчно, а нашите абонаменти са параван за измамата... това е недопустимо. Директен бойкот на 78тв. Ще отделя малко от личното си време, за да се обадя в доставчика си с искане да ми махнат абонамента.

142

Дърпам чанти-чанти

преди 1 година

Няма ли някой останал old-school дърпач на чанти да дръпне тоя сак и да прати съдържанието до медиите?

141

Анонимен

преди 1 година

До Нещо не е наред - тампони и дамски превръзки няма, залагам 5 лв.

140

Нещо не е наред

преди 1 година

Какво има в тази дамска чанта, за да е толкова надута?! Та тя прилича на сак... и не.. не мисля че са пачки с пари... мисля че чантата е пълна с червила, гримове от всички цветове, както и бои за коса, няколко различни вида пинцети, нокторезачки, отвертка, френски ключ, комплект за ремонт на автомобил, баничка от преди изборите, анти-стрес топче, патронче водка, правилника на НС и много други. Ивчето май е hoarder?

139

:(

преди 1 година

Изнасилиха болния славчу и сега ще го хвърлят в канавката. Това са неговите партньори ГЕРБ-ДПС - банда психопати. Не знам какво се обърка при славчо. Или е скрит про-путинизъм, или са му пратили компромат от спалнята и са го заставили да клекне, а славиту не е като боко. На боко не му пука изобщо, защото е психопат. А славито е социопат и му пука адски много. Та той не стъпи в НС, когато беше депутат - от страх. Вече изясни ли ви се картинката? Ако не - аз съм още тук, за да ви я напомням.

138

ВДИГС

преди 1 година

ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН-Възраждане - ГСДИВ

137

7/8-ми грабеж

преди 1 година

И аз си спрях абонамента. Специално се обадих на доставчика ми и подчертах да ми го извадят перманентно. По принцип го гледах защото излъчваха НС на живо, но това го дават и по интернет, където даже няма прекъсване за реклама.