21

Анонимен

преди 1 година

Няма гаранции, че Скопие ще изпълни препоръките на Франция. РСМ не е подписала протокола. Няма лостове, да бъде притисната. В ЕК сериозно се обсъжда, да се премахне квалифизираното мнозинство, при вземане на важни решения, като относно разширението, например.

20

Додо

преди 1 година

Киро, Мунч0 и Бойко си показаха истинските лица! Продадоха и предадоха България. Бог да ги накаже! А народът - трябва да излезе по улиците и да ги линчува!

19

Анонимен

преди 1 година

Най на кяр от скоростното приемане на "Западните Балкани" в ЕС е Албания! Най-малко 2,5 албански държави стават членки, Албания, Косово и западната половина на РСМ! При това без да се броят големите им анклави в Южна Сърбия, в Черна Гора и "тоските" в Северна Гърция...

18

Анонимен

преди 1 година

Все пак не е ясно Преговорната рамка остава единствена как приета от Председателството на ЕС съгласувана за всички 27 страни членки на ЕС по темите които имат да разглеждат с рамковите протоколи за темите и тези със спорни въпроси на двустранна основа от договори за взаимно сътрудничество и разбирателство между двете страни за решаване кандидатурата на РСМ със спазване разглеждането с начина на следване на процедурите от всички 27 държави членки който ще преговарят с нея на подобни спорни теми.

17

Анонимен

преди 1 година

КАК БЪЛГАРИЯ ОТХВЪРЛИ ПОРТУГАЛСКОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЩЕ ОТХВЪРЛИ ФРЕНСКОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ,ФРЕНСКОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВАЖИ ДО 30 ЮНИ

16

Истината

преди 1 година

С други думи: както ни е обичай от съветско време нагъзихме се на "началниците" , този път от на запад, и нищо от нашите искания няма да се изпълни. Както стана и с визите за САЩ..

15

Анонимен

преди 1 година

Толкоз пари дадоха по Америка и Европа за рушвети и лобизъм... Истината с пари не се купува и продава титовци!

14

Анонимен

преди 1 година

Фейкедония сама се провали! Няма как постоянно и навсякъде да й минават безумията, па макар и със смръхпротекция от големи "началници"...

13

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Спорните въпроси със скопските сърбо-комунисти веднага ще отпаднат щом изгори Кремъл, а с него и Белград. Войната в Урайна ще свърши през есента, а македонистите от Скопие трябва своевременно да са потеглили към Делтата на Амазония, ако искат да се спасят от ударите на българските закони, които по това време ще приложи Военният ни трибунал...

12

Анонимен

преди 1 година

Мястото на отровните БЮРМ-и е в канала на Европа и на историята!

11

Анонимен

преди 1 година

"Северна Македония обсъжда с Париж възможност за корекции"Да. Там няма място за един някой си. Мършава измислена държава е българия. И измислен народ сте вие българите. Позорно съществуване и похабен кислород.

10

Анонимен

преди 1 година

РСМ имате шанс за Европейско бъдеще! Не го пропилявайте!!! Народите ни са близки и се разбират. Всичко друго е манипулация с цел неразбирателства на Балканите. Да им пощажем ЕДИННИ БАЛКАНИ! Успех!

9

Анонимен

преди 1 година

Пингвинът пак ли се провали?!?!?

8

Анонимен

преди 1 година

До 5-ko Нищо не е излязло от нашите ръце. Здраво ви държим, и без да изпълните условията ни няма да мръднете в преговорите. Този път вече официално и под надзора на ЕС, за да нямате възможност да шикалкавите, както го правите вече 17 години. :)

7

Неразбиращ

преди 1 година

Важното е да не преговаряме сами с нахалните македонски селяни. Нека има посредник, че се не търпите.

6

Реалист

преди 1 година

Добро държавническо и прагматично решение,сега топката остава в РСМ, вече и на "Велика" Албания не пречим и ЕС ни е благодарен.

5

Анонимен

преди 1 година

За чий ни беше изобщо да се занимаваме с тия от/// падъци край вардара? Огромна грешка е да се вкарваме в безмислени спорове със сръбско говорящите тикви, сега приемаме " френските" предложения като спасителен пояс...грешка след грешка

4

бай Тъпчо

преди 1 година

"До като умните се наумуват, лудите ще се налудуват"... И се налудуваха бе, кво да чакат... На едно старо кино, едно дете викаше-Тати ще ми купи колело-ама друг път... Та нашите приняли да се дигне бариерата на Македония и да отпраши към врещялките на Брюксел, ама щели да почакат няколко години барем, да втаса работата...А пък Те, самите, нещяли по тоз начин да стане, ама наште пък, таково меню им дали и да си го хапнат с апетит, гарсон-Макрон щял лично да им сервира... дет са вика-бон апетит...

3

aa1830

преди 1 година

Тая държава нашата е бита карта.....

2

Aa

преди 1 година

Нашите политици си смъкнаха гащите, сега македонците и европейските ни партньори ще ни оправят още 20 години докато ги приемат..... После ще почнат с претенциите, че ние крадем тяхнста история език. Благодаря ти Хр. Иванов, Петков, Чернева, Нинова, Тиквата от Банкя и т.н.