59

Анонимен

преди 1 година

И това ще мине. Ред-нековете по света и у нас надигнаха дрезгав глас, понеже имат някакво представителство из институциите. Те обаче са неспособни да осъществят нещо, освен да се репродуцират, създавайки още ред-некове. Така че скоро и това ще мине.

58

Анонимен

преди 1 година

Демократите расисти сумати чернокожи са избили с аборти, прочетете за евгенистката Маргарет Сангър, която също е била и расистка и майка на модерната евгеника в САЩ, Хитлер се учи от хамериканските евгенисти, като Сангър, най-голямата защитничка на абортите.

57

Анонимен

преди 1 година

Изрожденците налазиха темата. Ония, дето гие страх, че ще ги чипират ако ходят на лекар и, че 4G ще ги направи стерилни. То щеше да е добре да е така, ама не. Те се размножават, дг, размножават се.

56

Анонимен

преди 1 година

Ами либералсоросоидите да си ходят в провалените щати на демократите, републиканските са лоши не дават на всяка ърла да убива живо същество.

55

Анонимен

преди 1 година

54, От кога няколко клетки биологичен материал е "дете"?! Нашите тела, наш избор! Това е!

54

Анонимен

преди 1 година

Хората в САЩ са били доста недоволни, когато са им отнели робите. Всяка варварска практика има своят край.

53

Анонимен

преди 1 година

До Додо и SS по никовете ви съдя че сте от мъжки пол като мен. Когато забременеете, съм сигурен че няма да направите аборт. Науката напредва с бясна скорост казват че скоро и мъжете ще имат тази възможност.

52

Додо

преди 1 година

Убийството на бебета, познато още като "аборт", насилването на ЛГБТК+ идеологии, масовите "ваксинации", феминизмът, холивудските програми и програмирания, НПО-тата, и Сие методики и приоми на фермерите на хора имат една единствена цел - драстично намаляване на населението в Западния свят, а след тота и навсякъде по света. Факт, който е въпрос на IQ да бъде асимилиран и осъзнат.

51

Додо

преди 1 година

При изнасилване, заболяване, застрашаващо живота на майката и при инцест правото на аборт си остава, недейте да драматизирате излишно, адвокатствайки убийствата на малки, невинни бебенца!

50

SS

преди 1 година

Само при изнасилване и то доказано трябва да се разрешава аборт !

49

Анонимен

преди 1 година

До 48.Давам ти пример.Момичето е изнасилено от някакъв нерез.Дали е наясно с възможноста да е създало живот а ? И трябва ли да го запази според теб.(не очакам отговор)

48

Нане

преди 1 година

95 процента от краварите са плод от абортирали ембриони, и затова са безакълни... ===)))

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 Не се отнема нищо. Когато правиш секс си наясно с риска от това да създадеш живот. Създадеш ли живот, носиш отговорност. Това че не искаш да носиш отговорност не ти дава право да унищожаваш живот, в които и стадии на развитие да е.

46

SS

преди 1 година

ВИЦ: ЕДНО МАЛКО ДЕТЕ СЕ РАЗЛИГАВИЛО В МОЛА,ЗАТРЪШКАЛО СЕ ЗАРЕВАЛО ВЕРОЯТНО ЗАЩОТО НЕ СА МУ КУПИЛИ НЕЩО ! МАЙКА МУ ГО ГЛЕДАЛА И СИ МИСЛЕЛА ! ЩО ЛИ НЕ ТЕ ГЛЪТНАХ ПРЕДИ 6 години ? АБОРТА СИ Е ВИД УБИЙСТВО ! КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА РАЖДАТЕ ПРАВЕТЕ ТОВА ЗА КОЕТО СИ МИСЛЕЛА МАЙКАТА ! ТОЛКОЗ !

45

Анонимен

преди 1 година

Номер 33. На всички които са ми дали минуси. Задаите си въпроса така. Сега се отнася за правото на аборт на жените те им го отнемат тоест отнемат неприкосновеноста на телата им. Имаме прецедент. Утре ще решът да ви набият чиповете на Илон Мъск в мозъка. Вече имаме прецедент в съдъ вашето тяло не е неприкосновено не е ваша собственост вие не можете да взимате решения самостоятелно за себе си. Преди да давате механично минуси помислете малко. Всяко такова решение е нож с две остриета.

44

Анонимен

преди 1 година

До 39 Прави като твойта приятелка *** и пиши в гугъл. Аман от пещерняци, които не знаят как да ползват презерватив.

43

Анонимен

преди 1 година

Решението е, че всеки индивидуален щат може да решава. Отмени се неправилно решение, което задължаваше всеки щат да позволява абортите. Сега либералните *** ако искат може да убиват децата щом излязат от майката, а нормалнище щатите ще забранят тази варварска практика.

42

Анонимен

преди 1 година

Скандално е, че българия е на първо място по аборти, българките да се научат да правят повече орален и *** секс, за да излезем от тази позорна класация (или най-добре да не правят секс ако не знаят как се прави).

41

Анонимен

преди 1 година

Искат да настигнат изостаналите икономики, поне по раждаемост, треа им армия, ся хората ще раждат ама извънбрачни само и директно в армията от 8 годишни

40

Анонимен

преди 1 година

Канво решение срещу абортите?!?