245

Този не ми

преди 1 година

Е президент

244

Ей Радеф

преди 1 година

Махай се бе менте

243

По гнусен

преди 1 година

Президент не сме имали

242

Муунчо Радев

преди 1 година

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като Мууунчо. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

241

Анонимен

преди 1 година

Започнаха да се стрелят. Премиерът изнасял оръжие за Украйна, целел се в президента, но пък улучил Нинова. Тези хора едва ли знаят кой какъв е в тази държава. За смях станаха с техните избори, партии и безпринципни коалиции. Властта не е за всеки. Учили за друго, но станали политици. Примери колкото искаш. Борисов, Радев, Трифонов и останалите политически лидери.

240

Анонимен

преди 1 година

Президентът е прав.Не може някакъв против взетото решение да праща оръжия.Днес са оръжия,а утре ще е друго.

239

HBK

преди 1 година

Президентът все още не е разбрал. че решението на Парламента е post-factum и като така то служи само и единствено на по-добре ориентиращите се русофили (тип Борисов) да прикрият явните си връзки с руско-българската олигархична мафия. Съвършено ясно е, че нито Западните Балкани, нито Украйна нямат перспектива за реално Европейско членство в близкуте 10-ина години. Президентът стреля с чифте срещу врабчета.

238

Президентът

преди 1 година

Значи писна ми от ПП изгониха ми хората които работеха за мен и сега нямам пари прецакат ми далаверата с всички кранчета затегнаха искам пак да дойде Боко тиквата да ми дават поне трохи. Това е президента днес не му пука за държавата и народа просто си гледа бизнеса защото му е последният мандат.

237

Анонимен

преди 1 година

Герберчетата гласят коалиция с ПП. Изведнъж всички заедно скочиха срещу Радев.Македонците ще ги пуснат в чакалнята без да спазват каквито и да е условия - евроатлантиците продадоха Българския интерес за да пазят македония от някакво въображаемо влияние на руснаците.

236

Анонимен

преди 1 година

Идват интересни времена, в които трябва да действаме обединени и в пълна мобилизация. Този човечец е пълен антипод на това и вече му жънем "успехите", а и се изказва все едно той е някакъв архи-поилитик с космически успехи, а реално е пионка.

235

В тая държавица

преди 1 година

политиците изглеждат много малки хорица с малки нрави и обноски.

234

Tangra

преди 1 година

Не знам какъв е ама искам дизел за 2,20. Вече ще го сънуваме. Сега от есен ще ни спрат и колите, защото сме останали шепа хора, ще ставаме зелени. Ааа и билетче по 2 лв., както и да е ставаме истински европейци.

233

Анонимен

преди 1 година

Руска подкова е радев

232

До 238

преди 1 година

Марш в Анадола!

231

555

преди 1 година

Радев вече страда от раздвоение. Значи ние продаваме оръжия. България печели, хората взимат заплати. Обратното, не продаваме, ВМЗ фалира, хиляди хора на улицата(оръжия в Украйна пак ще има, но ще печели друг). За Македония - рева няколко месеца, че правителството прави не знам си кво и заобикаля външно и парламента, дойде предложение което е добро за нас, предложение се гласува в българския парламент, сега реве, що не го подписало правителлството. Шизофрения.

230

преди 1 година

Нинова се оказа по мъж и от Радев , и от Борисов , не се оправдава и не хленчи.Като вицепремиер защити позицията на България, такава каквато трябва да е.

229

Анонимен

преди 1 година

Страхотна сника е хванал Фотографът на Гоблин Радев Злобно ,неграмотно,завистливо и лакомо човеченце с малки ръчички с присвити усни като топлийки издаващи огромната ултра ненавист към Българите ,които дължат всичко до днес в разртухата на страната на ултракривият Гоблин докаран на власт от Корнелия Нинова.

228

Анонимен

преди 1 година

Стрхотна демагогия. Главно-командващия на въоръжените сили на България разкри публичната тайна,че премиера на наща Родина май продава оръжие....за Украйна.

227

Анонимен

преди 1 година

оооооо,това ми е любимото ,нека се изядат един друг !!!

226

Анонимен

преди 1 година

Да нарушат решението на НС е основателна причина да ги вкарат в затвора. Кога ще се самосезира прокуратурата? Или и това като всичките им до сега лъжливи обещания, прах в очите и зло.