205

от село

преди 1 година

Н а селският мегдан имало хоро ,жените се надпреварвали да одумват кой как скача,най голямата клюкарка не млъквала и коментирала гърбицата на едно момче .Когато се доближило всички видяли ,че това е нейният син и за да не остане капо казала. Ау на мама как му прилича гърбица......... Та и Радев каквото е изтърсил това го е и натърсил......

204

IQ 3.14

преди 1 година

До хахаха пак ли опорката че развитите държави са опрели до там че да искат да затръкат подмолно нация техническа? я се огледай, ако искаха да ни няма на картата просто щеха да спрат субсидиите и последния да изгаси крушката. ако некой инж. балкански я не е открал преди това

203

Анонимен

преди 1 година

Не мозе да биде? Кое е верното? Г-жа Нинова многократно се заричаше, че България не изнася оръжие за Украйна. Да излезе сега Нинова и да отрече . Бвшият шеф на ВМЗ след принудителната му оставка от Нинова също каза , че оръжие за Украйна се изнася.Кой лаже избирателите си?

202

хахаха

преди 1 година

До Анонимен .... Г-жа Желева .... туй дъщерята на оня национален предател дето с ниска чупка в кръста целуваше ръка на създателите на Плана Ран-Ът за унищожението на България ли ? Нещо много се е активизирала та я гуспужа Желева напоследък ? Да не е привършила парите ?

201

Анонимен

преди 1 година

И какво като премиерът изнася оръжие за Украйна, той не е на страната на агресора Русия. Като вас. Ами то цяла Европа изнася оръжие за Украйна и никой не крие това. Считат за свой дълг да помагат. Една Полша се ХВАЛИ, че праща оръжие на Украйна и никой не тръгва да сваля правителството й. Само България трябва да "помага" под прикритие. Защо?! Митрофанова ли е против?

200

Анонимен

преди 1 година

Надявам се, че пък вас ви е уцелило писмото на г-жа Желева, в което ви казва що за жалък президент сте! Вие разединявате, а не обединявате нацията и работите по инструкции от Русия . Оставка!

199

Анонимен

преди 1 година

Ти си най уцеленият!Ти си страхливеци кариерист!Ти не си българин!

198

Бургаски гларус

преди 1 година

Ей, и тоз играе някакви игри.

197

българин

преди 1 година

И какво ако българският премиер признае че изнася оръжия за Украйна бе, Радев??? Да не е престъпление да го критикуваш??? Единствено престъпление може да бъде, ще призная, ако с това свое действие той наруши боеспособността, тоест отбранителната способност на Българската Армия! Докажи че е така или млъкни!!!

196

Анонимен

преди 1 година

До ЛДНР "С оръжия не се постига мир." Това не е вероюто на Фюрера ти, тъй че ще ти дърпат ушите, че му противоречиш.

195

Анонимен

преди 1 година

Прекараха те со росоидите, Шапка! Използваха те като ракета-носител за американския майдан тука...

194

Анонимен

преди 1 година

До 203. България е най-бедната дупка в ЕС, именно защото всичките ни лидери досега се кланяха на Кремъл.

193

Сата НАТО

преди 1 година

През 70-те и 80-те ВСИЧКИ презираха руснаците. Хората, които бяха живели по царско време, откровено се чувстваха по-високо от всеки руснак. Извън официалната комунистическа пропаганда на сел така бай Тошо, в България цареше непоносимост към всичко руско. От москвичите до руските снахи, които само най-големите *** мъкнеха оттам.

192

Вова

преди 1 година

Президент, имам усещането , че много напираш да си простреляш крачето ?Внимавай!

191

лайНАТО

преди 1 година

Ще бъдете тор щ, войнолюбива пап лач...

190

Хм

преди 1 година

Нямате представа какви къщи има по нашия край /Силистра / в райони със смесено население, верно ще ги видите двайсет дни през лятото кога се върнат от гурбет , но е факт ...

189

Гиб Мелсън

преди 1 година

България не може да има премиери русофоби. Петкофф се оказа такъв и затова му биха шута. Русофобията е болест. Хората с такова заболяване трябва да се лекуват. Най-добре в Сибир. Два месеца в Сибир за един русофоб могат да се окажат живото спасяващи. Ако и това не помогне директно в психиатрия там да се лекуват. Смахнатия русофоб изпращал оръжия за Украйна чрез Полша и имаше глупостта и да си го признае.

188

Сата НАТО

преди 1 година

Значи Радев е против Украйна, както си го знаехме още от първия ден на войната. Радев заслужава само дефенестрация от прозореца на президентския му офис. Един последен полет, но първо да му отппрят пагоните, които така ть пашки нас ра.

187

ЛДНР

преди 1 година

С оръжия не се постига мир. Западът разпали поредната война. Милиарди за оръжия и смърт. Четвъртият райх не се сбъдна и няма да бъде. Целта е постигната, галопираща инфлация, умишлено унищожение на независимостта на всички "васални държави", икономическо робство и диктатура на либералната мафия. За добър живот, за просперитет и развитие няма пари, средствата са предназначени за война. Това е "демокрацията и свободата, която беше наложена на сила по света. Разумните хора виждат престъплението.

186

Хм

преди 1 година

Смешно ми е , че тук пишат хора а нямат представа каква мизерия във вътрешността на Русия !? Да , такава имаше и в нашите села , но вече не е така , по простата причина че "нашите" хора мъкнат от Европа за да си оправят домовете.