35

Бгг

преди 1 година

Чини ми се , че зимъска софиянци ще дишат още по мръсен въздух. Топлофикация ще да нема . Лайненката речи да намаляте топлото, че газта е кът . А градската десница ще ви топли.

34

Анонимен

преди 1 година

А улиците вече на 2 години ли ще ги мият,като изчистят центъра от колите или на една,както е до сега?

33

Дилема

преди 1 година

До Поредната... Значи щом гледаш така на нещата (че трябва да има свобода на придвижване), значи нямаш нищо против римските каруци по софийските булеварди и улици, нали така? :))) Все пак, искаме да има "свобода на придвижване":)))))))

32

Анонимен

преди 1 година

София не е проектирана дилетантски и без мисъл за бъдещето -тесни улици и булеварди,липса на подземни гаражи и предвидени паркоместа.Изискванията при строителство на сгради са да има тоалетна в сутерен ,но не и паркмясто за всеки апартамент,изгаряш 15л бензин да обикаляш квартала в търсене на място за да паркираш. Зелен пояс де факто няма,добре,че наблизо е Витоша,без нея градът щеше да отровен. Има ли крайградски паркинги с метро до тях,защото да спреш там ти трябва и удобен транспорт в града.

31

Тук

преди 1 година

... някои съвестни граждани правят основателната забележка, че Евро 3 дизеляк замърсява немалко. Според мен трябва и Евро 3 да влезе в забраната :)

30

Поредната...

преди 1 година

...измама на Столична община и ограбване правата на Софиянци - правото на свободно придвижване. Статистически ми е доста интересно да видя точката на търпимост на тези извращения на Фандъкова спрямо Софиянци.

29

Анонимен

преди 1 година

До Просто еКва ладичка ве бро, западни коли Евро 1 и 2 няма ли според тебе??За въглищата - добре ли ще ти е да те сложат на 80% възобновяема енергия? Сметката ти за ток как ще е според тебе?

28

Анонимен

преди 1 година

Сега ганчаков къде ще къди с тройката дизел с издънени катализатори и dpf? След него няма ли поне петима припаднали на спирката от дима и двама с рак,той все едно не е шофирал. Отделно незабавно разтурване на всички автоморги.

27

Анонимен

преди 1 година

До Просто е Как реши, че тоя който си кара Ладичката, я кара само няколко пъти в годината?

26

Просто е

преди 1 година

Кой замърсява повече, този който кара ладичка от 80-те няколко дни в годината или този който кара автомобил последен евро стандарт няколко пъти дневно? Ще кажете, втория е електрокарче и не замърсява въобще, но запитайте се от къде идва електричеството в България. И не си мислете, че идва основно от 5-ти и 6-ти блок от АЕЦ-а, вятърните турбини и соларните инсталации. Идва основно от изгаряне на въглища!

25

Анонимен

преди 1 година

Още един добър повод за рекет над населението! И отново под предлог борба за неговото благо! Хайде спрете се, моля! Стига сте ми правили добрини, за които не съм молил!

24

Анонимен

преди 1 година

До Ооо Какво забавление по софийските булеварди в Центъра? :))))

23

Ооо

преди 1 година

На дневна база колко такива коли от забранените ще минат средно през месеците декември до февруари през центъра на София ? Защо ми се струва, че тая бройка ще е пренебрежимо малка ? И защо точно тия месеци, когато е най неудобно да ползваш алтернативен транспорт и когато най-малко се налага да ползваш колата за забавление ?

22

Анонимен

преди 1 година

До до 13/22 Няма зима, няма лете. Тва, че Фандъчето ви пуска фандък и го прави само зимата, не означава, че и през лятото централните софийски кръстовища не са като газови камери, и тва не е от твърдите частици :)))))

21

За каквото

преди 1 година

И да ти говорят- става дума за пари.

20

до 13

преди 1 година

Не е лошо техническите инвалиди да не се обаждате. Основното замърсяване от фини прахови честаци не зависи от годината на производство на автомобила, а от това че общината не мие улиците и от горенето на твърдо гориво през зимата.

19

Анонимен

преди 1 година

Поредното тъпо решение на столична община.Въздуха е най-мръсен през зимата,когато мур.гавите ни събратя запалят кюмбетата.Но срещу това нищо не се прави,даже им купуват печки с уж екологично гориво,а те пак си горят какво ли не,и пушека се стеле над целия град.

18

Анонимен

преди 1 година

До До 13/17 Айде ся бабаитлъци. Абе, спрете да се оправдавате за бачеганчовксите си номера бе! :))

17

Анонимен

преди 1 година

С Евро 1 на газ, дали замърсявам повече от някой Евро 3 дизелак, а?!?!?!

16

Анонимен

преди 1 година

Разбрахте ли сега - презастроиха града, за да ви спрат колите!Вие сте били проблема, а строежите, 5G антените,, смарт водомерите/електромерите са все полезни за здравето