55

Анонимен

преди 1 година

Егати олиофрените 6 милиарда си правят каквото искат, ама ти си зелен въпреки, че около теб всичкодими и пуши. Нискоемисионна зона с Филипофци и Факултетаотстрани буахахаха ти са по-умни от Кико.

54

Кога върнат местожит

преди 1 година

Кога ли ще върнат ограниченията по местожителство? София и другите няколко града са препълнени с хора от провинцията. Зони АНТИ-СЕЛЯНИН требе да пущат.

53

Анонимен

преди 1 година

По-чист въздув, ЕСССР въвежда въглищата като зеляне енергия, важното е на Путин да му е "зле" пък вие умиргайте.

52

Анонимен

преди 1 година

До До51/56 "Поинтересувай се защо спряха Кремиковци и тогава пиши за чистия въздух в Драгалевци , Бистрица и Бояна.Еколог...." Кремиковци го спряха, щото беше яко губещо предприятие, не по екологични съображения. Беше яко губещо, щото беше икономическа недомислица. -завод, построен МНОГО далеч от суровините, които обработва, с неефективно производство и т.н. Ч е замърсяваше е факт, но това не е причината за спирането му. И въздуха в Драгалевци е ЗНАЧИТЕЛНО по-чист от "ниското".

51

Анонимен

преди 1 година

Супер. Дано стане целогодишно и то за цяла София. Може да реши проблема с няколко хиляди ненужни автомобила по кварталите и като цяло проблема с автомобилите по зелените площи. Като народа идка европейска интеграция ще иска и да бъде отговорен за околните. Заедно за една по-красива София. Аз лично вече 8 години съм на крак и ми е перфектно. Подобрих си значително физическото, финансово и емоционално(научих се да не бързам за никъде и да си почивам постоянно) състояние.

50

Васил

преди 1 година

Оставка на ромската кметица на София !

49

До51

преди 1 година

Поинтересувай се защо спряха Кремиковци и тогава пиши за чистия въздух в Драгалевци , Бистрица и Бояна.Еколог....

48

Топлото

преди 1 година

Миналата година цена на пелети 360 лева за тон сега 750 лева.Махам горелката и минавам отново на твърдо гориво въглища, талашити, гуми, каквото може.Sorry guys.

47

.

преди 1 година

А в същото време драстично реално поскъпване на градския транспорт. Слава на Господа, че успях да се отърва от това скaпано гето!

46

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят софиянци, аз си живея в Драгалевци, много по-далеч от замърсената София. Тук е чист въздух, имаме си къща, с голям двор и градина.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 Е, понеже само тази мярка няма да направи въздуха кристално чист, дай да не правим НИЩО. Верно има клоуни.

44

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят софиянци, аз живея в планинско градче..

43

Анонимен

преди 1 година

А контейнерите ще продължават ли да ги палят и да ги обръщат на земята?!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 Софийското метро е едно от най-добре обхващащите града метра в Европа, а софийския градски транспорт с една от най-големите гъстоти. Сещам се само за две три метра, които да са пропорционално по-всеобхватни от Софийското спрямо размерите на града в който са: Парижкото, Лондонското и Виенското.

41

Анонимен

преди 1 година

От това по голяма измама няма. Навсякъде около тази зона като горят гуми и кимур, колко ще да е чист въздуха?!

40

Анонимен

преди 1 година

До Пълно е "С евро 4 автомобили със свалени катализатори. Първо там трябва ред." Ц. ПЪРВО трябва да се сложи ред в класовете автомобили, които ПО ДИЗАЙН и технически характеристи предполагаемо най-много замърсяват. Най-смешното е, че съм СИГУРЕН, че тия, които тук скачат срещу тая забрана НЕ карат автомобили от клас Евро 1 и 2 и просто скачат, за да се правят пак на интересни. Все едно не е в техен интерес въздуха да е по-чист. А още по-смешно е, че повечето вероятно дори не са от София.

39

Анонимен

преди 1 година

Строежите и мръсните улици най-много замърсяват въздуха,но нищо не се прави срещу това.

38

Анонимен

преди 1 година

На много места в Европа е забранено в центъра да влизат коли.Ама там има подземни паркинги,буферни зони,градски железници.А тук нищо.Дори метрото не може да се ползва от всички.

37

Пълно е

преди 1 година

С евро 4 автомобили със свалени катализатори. Първо там трябва ред. Такситата са масово без катализатори и ДПФ филтри

36

Анонимен

преди 1 година

А защо не направят зоната да е във факултета?!