27

Анонимен

преди 1 година

Калифорния, Орегон и Вашингтон са най-уррродливите либерастични поммийни ями. Това се очаква. Специално в Калифорния (понеже аз живея тук) знам че щата се управлява от една доллна шепа психясала иззмет в ЛосТ Анджелес и Сан Франциско, а мнозинството от жителите особено в по-малките населени места са против тая третополова деггенерастия -- ФАКТ!

26

Щирлиц

преди 1 година

Откога на всякакви *** им забраняват абортите?Смех.

25

Анонимен

преди 1 година

Ще ходят да правят аборти в други щати. Само вдигат стойки. :)))

24

Анонимен

преди 1 година

В Тексас отиват да си накупят оръжие, а в Ню Йорк отиват да направят аборт. Всеки щат си има свой бизнес. Не се конкурират.

23

Анонимен

преди 1 година

Половин век сте убивали хора. Осъдете всички.

22

Анонимен

преди 1 година

Е то си е лесно. Пеместваш се в съседния щат. Става за 1 седмица. Хората тук постоянно го правят по какви ли не причини.

21

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

В Мисури,Тексас....и скоро тук! ГЛОБАЛИЗМЪТ ЩЕ БЪДЕ УБИТ

20

До 19

преди 1 година

Защо тогава вие, феминистките, протестирате срещу селективните аборти на женски бебета в Китай и Индия и ги наричате фемицид, геноцид и т.н.

19

SS

преди 1 година

До 18 Баща !След като щерка ти може да си дига краката трябва да може да поеме и отговорността и да стане майка ! А не убийца на собственото си дете !Защото аборта си е убийство !

18

преди 1 година

Значи Не е въпроса точно дали са нежелани. Щото какво значи, че е искано бебето, това че някаква жена иска да си играе със съдбата на живи кукли изпитващи болка и да си ги къпе, храни, облича сресва и разхожда. По-правилно е да се каже дали желаете да му причините изключително бавна и мъчителна смърт чрез старост нерадост или да се предотврати грешката преди да е назряла до пълният съзнателен ужас на който ще го подложат, това че ще загуби всичко и умре в съжаление.

17

До 18

преди 1 година

Феминистките под колко псевдоними ще тролите? Нежеланите бебета ги давайте за осиновяване, вместо да ги убивате.

16

Баща

преди 1 година

АБОРТЪТ НЕ Е УБИЙСТВО НА БЕБЕ!!! ТОВА Е ЗАРОДИШ ДО 3-ТИЯ МЕСЕЦ СЕ ПРАВИ. ЩО ЗА ИДДДИОТИ ПИШАТ ТУК!!

15

Баща

преди 1 година

...на момичета съм! Винаги може да стане случайна грешка, скъсване на презерватив или нещо друго и съответно - фал. Защо дъщеря ми трябва да е принудена да сключи брак с някой, който Не иска това или да отглежда дете Без баща? Къде отива отговорността на другия партньор??? Значи една бременност и отглеждане на дете спира образователното ниво на момичето поне за 3- 4 години. Не е справедливо !!! Не одобрявам това!!! Деца, отгледани без любов от единия родител? Лошо!!!Много лошо за детето

14

До 17

преди 1 година

Хайде не ми минавай с измислените си истории, грантаджийче! Убийството на бебета не е право!

13

До 10

преди 1 година

Огромното мнозинство от абортите са по избор, а не по медицински причини или заради изнасилване, което не е оправдание. Нежеланите деца ги давайте за осиновяване, но не ги убивайте.

12

Oxx

преди 1 година

Може ли такива примитивни мозъци?ОхххЩо не ги заличи тия Путин от картата наистина...И светът ще стане едно такова хубаво място

11

Ще има

преди 1 година

...скъпо платени НЕЗАКОННИ аборти в мазета и нехигиенични помищения и ОСАКАТЯВАНЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ заради една младежка грешка с НЕПОДХОДЯЩ партньор!!! Потресаващо ПАДЕНИЕ ЗА САЩ!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Нали Русия щеше да се разпада, краят на историята беше дошъл? Как така точно САЩ стана сбирщина от етнически и политически групировки, хванали се за гушите.

9

Обективно

преди 1 година

ТИЯ СЕ ВЪРНАХА В СРЕДНОВЕКОВИЕТО, В ЕРАТА НА ИНКВИЗИЦИЯТА. ИМА ТОЛКОВА МЛАДИ МОМИЧЕТА, СЪЩО И ИЗНАСИЛЕНИ, СЛУЧАЪНО ЗАБРЕМЕНЕЛИ. ТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРИНЕДЕНИ ДА ИЗОСТАВЯТ ДЕЦАТА СИ ПОРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ГИ ОТГЛЕДАТ. ТАКИВА " ЩАСТЛИВИ" ДЕЦА ЛИ ИСКАТЕ??? ТОВА Е КРАЙНО УНИЗИТЕЛНО ЗА ЖЕНИТЕ И СЪЩО ЗА ТЕХНИТЕ ДЕЦА. ОТВРАТИТЕЛНО Е И СЪМ ПОТРЕСЕН ОТ ПАДЕНИЕТО НА САЩ!!!

8

преди 1 година

Не е въпроса за неприкосновеност на живота, а за завистта която изпитват към тези които имат неограничен и незащитен секс и не са обременени с отглеждането на нежелани бебета и загробени в нежелани бракове с противните си съпрузи. Когато на тях им е зле искат и на другите да им е зле, за това е цялата дандания. Правят мизерията задължителна за всички.