238

Бунтът на дроновете

преди 1 година

Апокалипсис , близкото бъдеще. Високобюджетен филм , продукция на САЩ. ЕС и Русия някоя тъмна нощ ще бъдем обляни в миг с ярката светлина на милиони слънца . И който е оцелял ще се моли да не е.

237

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 247. Точно в това е проблема - очакваме да "получим" привилегии. На този свят нищо не се "получава" - не си ли го заслужиш няма кой да ти го даде даром.

236

L.

преди 1 година

До Анонимен 253 - с този ти правопис и аз те мисля за такъв.

235

Анонимен

преди 1 година

Ако се змисли един човек да всички искаме еропа и америка но Знаете ли как мислят германци, англичани и американци за нас наричат ни ниша раса мислят ти за малумни маймуни. Европа и Амеика но никога не сме получавали тези превилеги като на големите сили

234

АБСУРДНИ ТЕЗИ!

преди 1 година

"Единно пространство" и "Обединителни тенденции" от Атлантическия до Тихия океан са лукави измислици на кремълските колонизатори. Какво единство и обединение може да има между Свободния свят и кремълските кръволоци, убийци на деца. Ясно е, че феодална Русия устремено върви към ядрена война, т.е. към изчезването си от картата на света.

233

като бито куче!

преди 1 година

До ГУЗЕН - НЕГОНЕН!- факт!

232

Бен

преди 1 година

Този е луд. Кой прави войните, руснаците.

231

Анонимен

преди 1 година

Тея са изперкали

230

Българин

преди 1 година

До Анонимен 246 А за такива военни и не само, които биха отишли да воюват за Русия, сещаш ли се!

229

Анонимен

преди 1 година

В България не се сещам от желаещи военни които биха отишли да воюват с Русия.

228

Анонимен

преди 1 година

пръснати са също по света

227

Гроздан Карнобари

преди 1 година

Ами Лавров,вие като сте най-големите,как мислите? Че ще превземате света парче по парче.Съединението прави силата.

226

Дааа

преди 1 година

Всички руснаци трябва да си се приберат в русията и да си се затворят като северна корея.Така ще спрат да тормозят останалия свят.И без това само плюват по цивилизования свят.Сами си направиха да ги мрази светът.

225

Чърчил

преди 1 година

Още малко и ще се разплача от умиление. Крайно време е да се обясни на чебурашките, че: 1. Във ВСВ русия не е жертва, а един от основните агресори, който заедно с Германия започва войната с нападение срещу Полша. Това, че в последствие воюва срещу Германия не променя фактите. 2. Без помощтта от САЩ и Англия щяха да видят ден победъй през крив макарон.

224

Анонимен

преди 1 година

До Михали"Ха-ха-ха България и Русия са в свят духовен съюз, който ще пребъде соросоидчета нещастни"-------------------------------А бе ти л.уд ли си или на л.уд гащите си облекъл

223

ГУЗЕН - НЕГОНЕН!

преди 1 година

факт!

222

Анонимен

преди 1 година

Другаря лавров пак избухна. Надявам се това да е добре осмислена демагогия, а не да си вярва наистина, защото започвам да се плаша. Параноя в такива мащаби не води до нищо добро.

221

Анонимен

преди 1 година

До Михали...Добре де, кажи, ама честно поло копейки взе за това словоблудство. какъв свещен съюз, приятелю? русия е окупатор, държава терорист и световен агресор.

220

Един от Юг

преди 1 година

Тоя, верно е по *** от шефа си!

219

Михали

преди 1 година

Общо взето, да ви кажа че тука сте повечето едни умрели ***. Русифобията е развита там, където дърцави и народи са яли руски хурки. Никъде другаде. За моя радост, в БГ русофилите са огромно мнозинство и сме нумбър уан по подкрепара ни за Русия в света. Мдаммм, това е положението и един велик българин беше казал че народът ни е мъдър и сам ще си реши съдбата един ден, а той припка насам и е време тукашните юди, да припкат натам ,къде овцете се събират за последният курбан.