38

Мен

преди 1 година

Така е, само дето през ВСВ краварите бяха на ваша страна. Ако не бяха те, хитлер отдавна щеше да ви е поставил, където ви е мястото. Бензиностанция с ракети... хахах

37

ТТ

преди 1 година

Тоя съвсем изплиска легена. Абе изруд без помощ от САЩ и Англия вие никога нямаше да победите хитлер. Да не изброявам отделно от това на колко фронта се биеше германия.

36

Анонимен

преди 1 година

Тези хора като лавров още си живеят във времето на ВСВ.С толкова години са изостанали в своето развитие.А иначе опитват да дават тон за песен.

35

IQ 3.14

преди 1 година

До Koko само да вметна, че байконур е казахстански... ако такоо

34

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Когнитивното --- Хич не са глупави, но им излезе крива сметката. Те се надяваха, че всичко ще приключи с дългата колона, укрите ще ги нагостят и почерпят с водка, като през 2014, а те - укрите - взеха, че ги зачесаха с джавелини и други западни оружия, довеждайки "колонадата" до пълно фиаско, прегрупиране и бягане от околностите на Киев - град герой, защитен от мощни западни оръжия.

33

Koko

преди 1 година

Украйна ви такова таковата вече половин година не можете 10 % територия да вземете. Сега си представи, че бабата на Украйна е НАТО. Та бабата такъв задвратник ще ти изплющи грознико, че ще те търсят космонавтите от Байконур. Аде сполай ти Байко, вземи този мощен натовски шнур!

32

Анонимен

преди 1 година

като чета повечето коментари явно писани от 2 максимум 3 човека, сме такава сила че още утре ще превземем русия, само дето като чета за оргиите в британската армия и лгбт в краварската, няма с кой да воюваме ще се нае*ем сами ))

31

IQ 3.14

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер то вова се до 20 години ше гътне, и спецоперация ше има. и кьонигсберг ше има, и белгородска независима република.. кой е много майстор, си намира майстора

30

Да,Лавров,така е,

преди 1 година

ЕС и НАТО се готвят за война с вас.Но я си помисли-вашите действия на невинни пионерчета ли са?Откакто се разпадна СССР,а той се разпадна заради поведението на Русия спрямо другите републики,поведение на дискриминация,етническа неравнопоставеност и тормоз,РФ продължава систематически да подтиска бившите републики,води войни с някои от тях,заплашва други и ги изнудва.В тази светлина, когато отношението към бившите съюзни републики е такова,какво да очакват бившите(и настоящи)противници?

29

Болни мозъци

преди 1 година

Болни са ви тиквите Лвров.Ще ви се пак на империя да го раздавате ама ядец.Крадеца вика дръжте крадеца в случая агресора вика че някой си щял да го напада

28

Германец

преди 1 година

И кво? Ще ни денацифицираш ли бе, 6oклyк?

27

Кирил

преди 1 година

НАТО и ЕС са терористични организации! САЩ продължава да въоръжават окраинина , украинските воюващи се предават за да останат живи ,наемниците също!

26

IQ 3.14

преди 1 година

конь, украинците с 10 джавелина и 2 гаубици избиха навалица колко населението на северозападен бyлгаристан, ти продължваваш да се ежиш ... като престарела мутра дето накрая го намират на лозето със сцепена тиква.

25

СМЕХ...

преди 1 година

Е, ЩО БЕ ЛАВРА ....ВИЕ С БЕЛОРУСКИЯ Г Ъ З А Р , САМО МУШКАТО ЛИ БЕРЕТЕ.....ха,ха,хааааааа

24

Натовеца

преди 1 година

Лавров отново прав пак западняците ще свършат ,като миналия път!Ще ги вадат с една ръка за ривера от берлинските канализации!

23

Дин Дзън

преди 1 година

Страшно грозен е тоя от кой филм на ужасите го пръкнаха?

22

Таваришч Лавров, а какво ще кажеш за една набързо спретната "специална операция" на НАТО срещу Русия, не за война, а и що не си гледахте кефа, когато ЕС и САЩ ви направиха мулти милиардери, а си турихте таралеж в гащите да нападате Украйна? Както ти, така и Фюрера ти знаете много добре, че с вашата държава няма да издържи и с нея е свършено, затова е този кански вой.

21

Когнитивното

преди 1 година

Състояние на Лавров е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано, как глупавите са твърде глупави, за да осъзнаят, че са глупави.

20

Анонимен

преди 1 година

потъват всеки ден по-дълбоко в блатото наречено Украйна.

19

Lina

преди 1 година

Ако в раша не си обявил поне 3 пъти световна война , те намират в локва кръв. ( като бодигарда на петр 1 с куфарчето)И задължително се хвалят на vlA.dolf.2 Голямо желание да изтребват. Хора без работа.