278

Анонимен

преди 1 година

Тогава защо господин Лавров не си прибере дъщерята от лошата НАТО-вска държава в която живее. И защо не е завършила някой пристижен Руски университет, а Щатски такъв ? Или не ме гледайте какви ги върша ,а какво говоря - пълни патраноици и лицемери са всички руснаци (поне тези свързани с управлението,другите са по близо до битието на страна от третия свят) .

277

до сопол

преди 1 година

Няма по-голям русофоб от Владимир Владимирович Путин! Този, който се смята за Петър Първи, самият той също бил най-големият русофоб навремето! Руснаците с право го мразят!

276

руский корабль пошол

преди 1 година

на.....ха хах ах.Тия руски окупатори да не очакват с хляб и сол и газ гол да си посрещат..ха.ха

275

анализатор

преди 1 година

Новина от последните минути: За пръв път от началото на войната Владимир Путин се стяга за пътуване в чужбина! Страните които ще посети са Таджикистан и Туркменистан! Отсега нататък, очаквайте Путин да ходи само в страни, имената на които завършват на "стан"!

274

сопол

преди 1 година

кво его на путин , бе ало. Кой блее за световно правителство и златен милиярд ? ама американците не говорят за демократичен свят, а говорят САЩ да са лидерът на този свят, малко разлика правите ли ? America first, европата да духа

273

сопол

преди 1 година

най после русофобите могат да са на първа линия с пушка в ръка. само да не се криете и вие в мазета

272

Михали

преди 1 година

Баукате ли? Бау-бау Ха-ха-ха. Ето ви една басня : Комара е най заблуденото насекомо. Решил един ден да клеца слона, кацнал отзаде му и взел да ръчка, а слона нищо не усеща.По едно време обаче от палмата над него се откъснал един бая голям орех и го изпращял в главата и "Оооох" казал слона, а комара клеца отзад и му вика "ххх ли? Ще те побъркам бе" Тва еположението, кактоби казал Кърт Вонегът, едно е да ***,а друго е да мислиш че го правиш.

271

до Китай

преди 1 година

Китай ще насочи веднага ракетите си към Русия.

270

Mopcku_

преди 1 година

Даже няма да прочета умоизлиянията на външния министър на МодоР.В конфликта, в който участва МодоР, страната агресор са самите те. Да ходи да си дондурка джуждет0, което го е пратило да глашатайства

269

Анонимен

преди 1 година

Добре западноевропейските държави сформират коалиция, но Полша е съседна държава на Русия и Беларусь, а на ЮЗ от дойчовците е Франция.Италия не е проблем на хиперзвуковите Кинжали. Руските подводници като се спуснат по Балтийско море и ВБр се открива като на длан.Апропо, прочетете в английската преса и американската военна преса справка за ядрените заряди на държавите от Европа.Сетне я публикувайте ако ви отърва.

268

ББ

преди 1 година

До Анонименсори не гледам кгб канали!имате за надъхване полит пропагандни...Света ни имаше механизми тези неща да се показват открито пред всички...,кгб лъже отчаяно...истината е,че руски и украйнски деца умират заради егото и мечтаната империя на путин...на бащицата...я изкара година две я не...що за хора сте...опозорихте предците си,децата си за стотици години напред,найстина ли не го осъзнавате?нечовешко!!!успех в...лудостта!

267

ББ

преди 1 година

братлета българи...путин убива свой,от липса на морал и Бог,все едно САЩ да тръгнат да денифицират...Канада например...свой братя,немислимо защото имат морал и Бог...доживяхме да видим...Кайн от мАсква,да убива жени и деца на братя...за империя,която няма да получи и няма да е жив да управлява...ами не е на 33 просто е,простаци умират за това,заложиха живота на децата и внуците си...тоя си играе на..."политиК"

266

ББ

преди 1 година

До Смърт на нацизма!евтини лъжи на рашите,украйнците убивали руснаци...от години...и рашите имащи огромно влияние в правозащитни...в ООН...нищо мълчат,няма факти ,няма оплаквания дори!...сега след като нагазиха калта и паднаха по лице в нея...убивали ги...как?...със яхти...със замъци...със зависими ЕС политици,правещи Народите си зависими,"лошите"САЩ не са предали съюзник,продължават да плащат!Война е, политиците в ЕС продали Народите си ще платят сметката на Народите си!успех!

265

Анонимен

преди 1 година

Много свикнаха, че европейците не наказват убийците и не вадят на ножа-нож. И опитват да кажат - е еах сестра ти и убих чичо ти, но ти защо не искаш сега да правим бизнес и не ме пускаш по Монте-Карло и Лазурния бряг, лош си. Това са пропаднали хора, ръководството на русия се възползва от напомпаното вискомерно самочувствие на обикновените руснаци. И германските войници през Втората Световна война са имали високомерно отношение към другите армии. Абсол'тно същото се случва и сега.

264

Един

преди 1 година

До Анатоли 268. Япония е около 126 милиона души население, а Русия около 146 милиона.

263

Жоко

преди 1 година

Русия ако случайно има ядрно оръжие ще е нещо от рода на москвича им.

262

Санитар

преди 1 година

Дрън-дрън ! Тоя не познава историята - държавите от Европа не са се съюзили с Хитлер срещу СССР,а Хитлер завладщ тия държави отчасти в СПОРАЗУМЕНИЕ със Сталин и даже си поделиха Полша,така,че има огромно разминаване между твърденията на господина и реалната истина !!! Лавров лъже как си иска ,само и само да докара,че Русия е много обидена и засегната от " подготовката за война на Европа с Русия " ?! Г,син Лавров,никой освен вас ,руснаците,не иска война! Осъзнайте се най-сетне !!!

261

Qanon

преди 1 година

Китай още не са се произнесли. Та... не бързайте да лаете, натовски паленца.

260

Анонимен

преди 1 година

До Анатоли Забравил си Китай. Русия и Китай заедно ще им приседнат на евроатлантиците.

259

Стига глупости

преди 1 година

До Анатоли Време ли? Кой ще се пробва? Ако ставаше само с приказки ...