10

Bili

преди 1 година

преди смъртта си каза че ако го самоубият ще пусне компромати...не се споменава ш статията как сграда с неговото жилище се срути (вертикално надолу, като американски небостъргач) ден след смъртта му.

9

Анонимен

преди 1 година

"Починал от самоубийство ", хаха, ще си го запиша!

8

Анонимен

преди 1 година

Супер. Починал от самоубийство. Къртите мифките както винаги.

7

Анонимен

преди 1 година

Вижте какво говори, точно преди да се " самоубие" Има го в един филм : MonopolyНо след като го изгледате ще сте друг човек- вси едно сте излязли от матрицата!

6

Анонимен

преди 1 година

При положение, че седмица-две преди да се самоубие каза, че няма никакво намерение да умира и ако загадъчно умре, значи са го убили. Та явно има нещо съмнително.

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя беше яко луд в главата. Единствения достатъчно богат, за да бъде клскатаджия без да му пука. Слагал си жените на хамак и лягал под дупката, за да му се изхождат по голяма нужда в устата. Превъртял иглата отдавна. Дори не знаех, че са го прибрали. На острова където живеел всички му се кефили, щото раздавал кинтаж на караминьол. Пионер на автоматичното подновяване на абонамента и съответно изкарал огромни количества кеш от САЩ и Западна Европа. С една дума - класик.

4

Асоциален Примитив

преди 1 година

Самоубийство? ха-ха Още не могат да намерят къде е скрил компроматите.

3

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Даааа.Пазят го за последният Сабат на мъртвата синагога . Те каубойците с равински шапки те тва ядат ,че да са най-садисти и психари .

2

Щерю

преди 1 година

В хладилната камера никакъв вирус не го лови...

1

Иначе

преди 1 година

Само се плюе какво било българското правосъдие.Навсякъде е едно и също.