26

Коко

преди 1 година

Глупости на астроложката очаква го лошо и после щял да се подобри положението му това са глупости Да бяхте му предсказали че ще падне правителството му въобще да не се беше кандидатира за пример предскажете му че скоро мечка ще го гази

25

Бог да пази България

преди 1 година

Истината е, че на 22.06.2022 (странна дата с пет двойки) транзитен ретро Сатурн във Водолей (народа) прави точна опозиция със северен лунен възел и Марс в лъв на Кирил Петков, които са и част от голям тригон в картата му. С други думи Сатурн (планетата на кармата или Учителя) си казва думата. Кармата си е карма и кой каквото си е надробил, ще си го сърба. И без да се знае асцендент такива ключови аспекти се виждат. Сатурн стана ретрограден на 4 юни, а астрологията действа, стига да я разбираш.

24

Анонимен

преди 1 година

"Мира Кунева отбеляза, че през есента ще има икономически трудности."Това и без да си астролог го знаеш.А нова любов за Кирчо няма ли?Ленчето вече не му обръща внимание,а Линда щяла да бяга с децата в Канада.

23

Немо до Майна 23

преди 1 година

Това за нас българите няма значение.Тя и Бръшляновата лига е основана през 1954, и университетите в нея са в топ 10 на ранглистите за образование и наука, и техни възпитаници управляват световната политика, финанси, наука,култура и....т.н.При нас 60 г по-късно се обиждаме на "Харвард", а по нашите "върхове" са, крупиета, философи-хидромелиоратори, "успели млади хора", сценаристи, нереализирали се пожарникари и бивши милиционери.Та какво викаш станало през 16-ти век там нейде си?

22

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда да си ясновидец за да си наясно какво предстои. Имам чувството, че тази дама просто преповтаря казаното от анализатори, политолози и тн. При нас така наречените ясновидци или астролози говорят най- много когато дадено събитие е вече станало или е почти ясно какво се очаква. Такаче не ги слушайте или просто ги отминете с ирония.

21

Анонимен

преди 1 година

Селския шаман какво казва по въпроса?

20

Анонимен

преди 1 година

Гастролог

19

Баце от Банкя

преди 1 година

Много познава тая женица.

18

Майна

преди 1 година

ПЪЛНИ ГЛУП.ОСТИ!!! ОТЩЪДЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ Е ВЛИЯНИЕТО ВЪРХУ ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ КАТО НЕ ИМ ЗНАЕ АСЦЕДЕНТА - ТОЕСТ ЧАСА НА РАЖДАНЕ, КОЙТО Е ТВЪРДЕ ВАЖЕН!!! ТОВА Е СЪВРЕМЕННА ШАРЛАТАНИЯ!! АСТРОЛОГИЯТА Е ОТРЕЧЕНА КАТО НАУКА В СОРБОНАТА ОЩЕ ПРЕЗ 16 ВЕК!!!!!!

17

Избирател

преди 1 година

След като мисирите от ДнесБг ни информираха за окултните практики в Кремъл, днес ни поднасят астрологична прогноза за Кирето. Сайтчето си го бива, утре разчитам на някаква актуална тема за това как ни завладяват у управляват извънземните.

16

Анонимен

преди 1 година

астрологията няма връзка с това какво се случва в реалния живот. Првстанете с глупостите

15

Анонимен

преди 1 година

Откъде вадите тези неграмотни шарлатани и защо им давате трибуна ?Като медия, като журналисти, имате мисия: да не опростачавате народа.Изпълнявайте социалната си роля, не дърпайте полуграмотните към пещерното минало !

14

Ейййййй!

преди 1 година

Ама сама как се бях притеснил за Кирето!.. Той не го е*е за това какво ще се случи с милиони българи, но ние трябва да сме съпричастни към неговите трудности... А трудностите, с които ще трябва сега ние да се справим благодарение на неговия кабинет? По тоя въпрос какво?!

13

Анонимен

преди 1 година

То и без да си астролог може да прогнозираш че тепърва ще има трудности - с жената ще му пили за любовницата, а може и развод да иска делене на имущество да не ви разправям какво чудо е. После проблеми с любовницата, щото май изпадна от властта пък Лена се вълнува от хора с власт. И накрая да не забравяме и прокуратурата, току виж се впрегне и прокуратурата да свърши работа. Та да, чакат го тежки изпитания Киро.

12

Анонимен

преди 1 година

13, християнството е юдейо-семитска религия, не европейска

11

ахахах

преди 1 година

Традиционната българска ценност да се допитваш до врачици и да слушаш попове на неразбираем език и след това да твърдиш, че си християнин.

10

да питам

преди 1 година

а нострадамус казал ли е нещо за кирето ?

9

мдааа

преди 1 година

я си вервам само на алена , она говори директно със звездите !

8

А,ха

преди 1 година

Е това за силната година на Копейкин къде го видя?Днес Гунчева каза,че Десислава Атанасова е била чест гост в парламентарната стая на Възраждане .Айде,чао!

7

Анонимен

преди 1 година

Абе, не му стига на Кирото, че падна от власт, ами и астролози го налазиха.