След падането на правителството на Кирил Петков все повече въпроси стоят на дневен ред, а тежката политическа ситуация в България продължава да се задълбочава.

"При Кирил Петков не са свършили трудните моменти, защото той има да овладява трудни ситуации до октомври и после в зимата на 2023 година. Пролетта на 2023 година е много силна за него. В края на май и юни в картата на България до септември текат влияния за големи промени. Най-интересното е, че такива влияния ще има и от април следващата година до края на 2024 година", каза астрологът Мира Кунева пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ, дори и да се направи в момента правителство, то надали ще издържи по-дълго време от септември - октомври, а през октомври в картата на България има трудни влияния. Според нея каквито и избори да има, няма да са стабилни резултатите.

Астрологът добави, че през декември - януари ще има някакъв възход, но после през февруари - март 2023 година има търкания и от май до юни окончателно ще се сформира правителство, което ще ни води.

"Аз не виждам чак толкова пълен хаос и провал в картата на България. 2022 година си беше изпълнена с нестабилности, а 2023 и 2024 година може да бъде стабилен период с много по-правилни решения и развитие на икономиката. В края на 2020 година за целия свят започна една нова епоха - старата епоха на земята си отива, идва новата - на въздуха. До 2025 година започва да се подрежда тази нова епоха. Нищо ново не идва без кризи и проблеми", поясни Кунева.

Астрологът обърна внимание, че България трябва да се отвори към образование, технологии и космос. По думите ѝ есента не е възможно да има еднолично лидерство в България, а ще има коалиции. През пролетта на 2023 година също ще има коалиции, но ще са по-избистрени.

"През 2022 година особено добри влияния има в картата на Стефан Янев и Костадин Костадинов. Аз не мога да кажа, че те ще са абсолютни победители. Лятото на 2023-2024 година Янев ще има много сериозни проблеми за преодоляване. В момента планетарните влияния работят за Костадинов", коментира тя.

Астрологът заяви, че през юли - август ще има възможност България да се заяви по-сериозно в международен план.

Мира Кунева отбеляза, че през есента ще има икономически трудности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase