21

ББ

преди 1 година

и г-н Петков...Вето на Албания заради езика на омразата и обидите отправени към Българският Народ и ЕС от авера на Борисов...рАма!!!раша си ги иска...и те искат да им служат...насила добро не се прави,да го обеснят на Народите си!!!

20

ББ

преди 1 година

ало мендух тачи...с рама наложихте албанците за държавотворен с...калашници...помниш ли?в откровенно откъсната част от тялото на родината ми...с калашници и лагери ги превърнахте във...ен.ч.ре и врагове на майка им...България...не искаме нищо...първи ви признахме за независима,но да наричаш децата ми фашисти,да рушиш гробове на дядовците ми,да палиш Флага ми...калашниците ви нямат шанс...сръбски васали като рама да обиждат Свободен Народ!ЕС се превръща в..продавач на ценности с който бе създаден

19

ББ

преди 1 година

До Gatzzoти ще си някой отчаян рашист с бензиностанции, и вие ни предавахте и крадяхте...и сме тук въпреки вас...и ще останем...въпреки вас,заради нас и децата ни,никумо лошо не сме сторили,никумо лошо не пожелахме...и ни вземате за ***?...няма начин...не ни познавате изрожденци и раши...слаМчувци да ни дават квалификации..,да ни вменяват ценности е нелепо,оцеляваме с нашите си,вашите ви обричат на...презрение!

18

Мен

преди 1 година

Пускайте ората да се радват на ЕС!

17

Joan

преди 1 година

Хашим Тачи не беше ли съден за военни престъпления? Този Мендух или Хашим?

16

ДО ГАЦО

преди 1 година

Та вие мизерници, сте взели да обсъждате сърбите . . . Как да не го погледнеш и ти и те сте след нас.

15

Gatzzo

преди 1 година

Що за издънки сте вие, потомци на тюркоезично племе, дошло от "гориТилилейски" през 681 година и неканено настанило се във Византийски земи !Народ който от 1300 годишна история:500 години са му под турско робство200 под Византийскои останалото време сте прекарали като васали на хитлерофашисти, сталинисти, Брюкселски *** и Задокеански реваншисти !Та вие мизерници, сте взели да обсъждате сърбите . . .

14

Един

преди 1 година

Хиляди албанци/***/ завършваха у нас безплатно висше образование. Непрекъснато правеха конфликти, побоища и Винаги ние българите бяхме виновни. Полицията ни учеше- мълчете си ще го загазите. Те са виновни, но вие ще сте. Те няма да са виновни. Ето ви сега благодарността на ***.

13

toti

преди 1 година

От ВЕКОВ е доказано ше ,,ЩО Е *** КЕ СЕ Е КОМПОС !!!

12

Анонимен

преди 1 година

Македонци, да погледнат Молдова и Украина. Едните намекват за обединение с Румъния, другите воюват и същевременно преговарят за съюз с Полша. Ще си осигуряват хем защита от Нато, хем влизане в ЕС-по бърза писта. И четирите държави имат общата история и общите смесени корени, но не го отричат и това не им пречи. Македония има същата възможност, само че тук говора и плюене изпреварва рационалното мислене.

11

Северен Макдоналдс

преди 1 година

Даже и албанците загряха, че проблема е при мъкедонците.

10

Анонимен

преди 1 година

Ало мисирката последно за кой Тачи идва реч за Мендух Тачи ли както е в заглавието или за Хашим Тачи както е в текста.

9

Morski

преди 1 година

"Славомакедонци" е гръцкото официалното название на българите в Македония!

8

Няма

преди 1 година

Няма българи има само македонци и. Македонска страна - факт!!

7

до №2

преди 1 година

До Анонимен вие сте си криви, че ще гледате ЕС през крив макарон.

6

Анонимен

преди 1 година

тия пък макита ко ривът, ние им правим услуга като ги задържаме, ето една от убавите държави избега на останалите сигурно и на тях им се приисква с тея санкции... сега ние ще платим сметката затова че ес и нато имат некви чувства към тая война. тая работа е като да се вържеш за един който потъва в блатото а тоя дето го е бунал да ви гледа сеира и на двамата и да потрива доволно ръце:)))) не забраайте че политягите още чекат некви милярди, така че все още сме на пазаря за живата плът:)))))

5

Анонимен

преди 1 година

Нас ни устройва френското предложение, явно затова Славчо реве като на умряло :)) Не съм очаквалот франсетата да направят нещо в полза за нас, но този път съм доволен от техното предложение :)

4

Анонимен

преди 1 година

Споко. Първо паметни плочи с надпис: "български цар, българска крепост", после двуезични наименования на селца и градове... после учебници. Сега вече македонци, ако не искат да са вечни кандидати до ЕС, трябва да се задействат. Едно по едно.

3

Вучичка

преди 1 година

Макетата го отхвърлиха не защото е добро за България, а защото са нагли и не са готови дори и на минимален компромис от безумните си искания. Затова гърците, за едното име, ги печаха на бавен огън 20 години докато накрая клекнаха. Което очевидно не може да се каже за Българските подметки на ЕС, които само за 2 години и свиха сърмите в името на политическите дивиденти на Макрон. Като се замисля - прав е албанеца. С тези си политици, България е позор.

2

Анонимен

преди 1 година

Най-после един нормално мислещ в резервата северно-античен шиптъристан.