10

Анонимен

преди 1 година

Да не забравят да си сложат на корицата и снимка на статуята "Викът на украинската майка"... :)))

9

аа

преди 1 година

като гледам авторите майкооооо :)))))))))))))))

8

Анонимен

преди 1 година

Правилно. Като никой не иска да ги чете, сега е моментът да изкярят и да накарат умнокрасивите да си купуват творчеството им. А пък умнокрасивите и без това нищо не разбират и им е все едно какво четат.

7

А детските ?

преди 1 година

Надбавките за дете в България са...40лв.! И не са помръднали от преди 2000г. Да не говорим че не всички ги получават !? Кой е по важен, децата от които зависи бъдещето на България или тъй наречените "бежанци" със Лексусите ?

6

тапотия БЕЗ край

преди 1 година

"Когато тази война започна да се случва, аз изпитах тъга, гняв и потрес. Това влезе в този стих. В Украйна изгоря надеждата да бъдем свят, който поне малко е еволюирал от предишните войни. Ще ми се читателите да мислят и да извадят свои собствени изводи. Войната няма оправдание и няма причини за война" А арбския свят???? При това НОРМАЛНАТА му част - Сирия например. Тез вече се изумяват.

5

Анонимен

преди 1 година

Нормално.За украинците по важно нещо от парите няма.Тези хора само за пари мислят на първо място.Най важното нещо на света им са парите така че трябва да им се помага.

4

Анонимен

преди 1 година

ТИЯ ПРЕДАТЕЛИ ЛИ ИСКАХА 2000 ЛВ ЗАПЛАТА ОТ ДЪРЖАВАТА БЕЕЕ???

3

NoirFire

преди 1 година

Помощ за украинските бежанци, които си живеят като царе по курортите в планината, черноморието и не им се работи изобщо хахаха, съберете пари за гладните българчета.

2

Анонимен

преди 1 година

Давайте! Трябва да им се осигурят джакузита, че се оплакват от условията!

1

Анонимен

преди 1 година

Като толкова много ги боли за тях, да отидат да се бият на първа линия.