30

АК-47

преди 1 година

А защо не изпратят половината от средствата за болниците в Донецк, където лежат ударени от снарядите на украинските нацисти мирни жители и деца. Тези изобщо чували ли са какъв геноцид се извършва години наред в Донбас. Защо не издадоха книга тогава и да опишат ужаса в очите на децата, при ежедневното обстрелване на жилищните сгради. Защо не описаха ужаса на 2 юни 2014 г. когато посред бял ден същите тези украинци пуснаха бомбите над град Луганск. Тогава имаше ли гняв и потрес...

29

Анонимен

преди 1 година

Псевдо поети хехеххее

28

Драги ми смехурковци

преди 1 година

"бежанците" ще ви заплюят в лицата, като разберат, че ремонтирате стара болница, за да ги настанявате там. Те под 4 звезди не падат, а вие се гаврите с тяхното страдание.

27

Драги пишман-поети,

преди 1 година

няма нормален човек, който да не изпитва гняв и потрес от войната. Но и няма нормален човек, който да не изпитва същото, като види репортажи с "бежанците". Макар че вече има медийно затълнение, все още са пресни спомените за украинките с филъри в устните и силикон в cиcитe, които захапаха протегнатите ръце на българите за помощ. И също за мъжествените украинци, които дойдоха на безплатен курорт в момент, в който държавата им се разпада. Така че намерете си друга кауза, тази е изгубена.

26

Анонимен

преди 1 година

Украиските фашисти с скъпите джипове им сабират пари ,а бря амаци много сте умни )

25

Германец

преди 1 година

Браво :)

24

Ей

преди 1 година

Скоро ще бъде избесен фашиският режим в Киев и кой ще събира пари за вашето спасение?!

23

Ядосан

преди 1 година

Безполезна ссган, която осмисля живота си като подава сигнали срещу читанката. И то защото от статистиката се вижда, че никой не ги чете, че няма какъвто и да е интерес към "творчеството им". Събрали 2000 лева за една седмица! Смятай! Да се бяха хванали входове да метат и чистят щяха да съберат 10 пъти повече. За един ден!

22

Асан

преди 1 година

И Асан събира пари за маалата :)))

21

Анонимен

преди 1 година

И моля, дайте да правим разлика м/у украинци и укри (укрофашисти) ! Тези, дошли тук, за да се правят на мъже не са украинци! Ако бяха мъже - щяха да са в Украйна и да вземат страна!

20

Анонимен

преди 1 година

Защо за 30 год демокрация тези умнокрасиви хора не направиха една кампания за децата на България? Само питам. Не са достатъчно руси и синеоки ли? Или може би майките им не са със силикон? Какво им е на българските деца? Бащите им не са айтита ли, нямат стандарт над средния и за това няма нужда да се грижат да не падне ли? Какво им е на българските деца, че за тях не се направи тази кауза?

19

Анонимен

преди 1 година

Поне знам чии книги НЯМА да купувам и кои автори НЯМА да чета!

18

Анонимен

преди 1 година

Даите да дадем, че имат нужда от бензин за порше кайените и бмв тата и също имат нужда за двзинфекционни препарати за джакузитата с минерална вода, които са им предоставили за безплатно ползване

17

Анонимен

преди 1 година

Суетни и ограничени, продажни "ентелегенти"! За съжаление каузата им е изначално продънена - да призоваваш за спиране на войната и да набираш помощи за заможни украинци, дошли на безплатен курорт в България, за украинци, които подкрепят бандитското си правителство, което ще взриви целия свят с продажническото си поведение...Не на войната! Не на предателствата!

16

Бакалите в литератур

преди 1 година

Некадърници.Времето е такова,ниско ,нагаждаческо,търговско.

15

Анонимен

преди 1 година

Само трябва да питате някой обикновен руснак какво мисли за украинците и веднага ще Ви каже много хубави неща.Понеже много добре си ги познават що за стока са.

14

Анонимен

преди 1 година

И тия искат да захлебят от украйна, няма пък само афиф-скулпторите да правят пачки.

13

Анонимен

преди 1 година

Защо? Не им харесват 3 звездните хотели и трябва за ги върнем пак в 5 звездните ли? А в Дубай на екскурзия ще ги пратят ли?

12

Тези от снимката

преди 1 година

Само си ги представете тези двамата мозъци как са си нахлупили по една каска и ...очакват в окопите на Донбас руски десантни части !?

11

анонимен

преди 1 година

Събирайте те са в курорта Банско там ще ги намерите