40

Анонимен

преди 1 година

Мъкедонците правят, струват, но няма да изпълнят нищо, а дори ще имат условия, Кирчо да бяга на топъл остров.

39

Анонимен

преди 1 година

До татар-сеирджия Юго македонизъм няма вече. Има северен натовски македонизъм и атлантизъм. Ето тоя който запали центъра Михайлов е демократичен македонски терорис с американски паспорт, а ОМО илинден е в САЩ.

38

Анонимен

преди 1 година

Министърката на Слави няколко пъти досега трябваше да извика и албанският и македонският посланник, да им връчи нота за недипломатичното говорене и обиди от лидерите на тези две страни.Много са се навили да ги пуснат някъде, а те още не са почнали първи клас, до висше има много време, ще чакате!

37

Анонимен

преди 1 година

а Вучич кво прави на тая среща?

36

Анонимен

преди 1 година

Егати съюза щом колосите Албание и Македония му поставят ултиматуми и условия.

35

Анонимен

преди 1 година

Заради меките китки в Брюксел дори джуджето РСМ се почувства силно и започна да поставя условия. Европа е книжна тигрица и това е меко казано, защото е по-зле.

34

Анонимен

преди 1 година

Айде сега, вече официално поставят условия...Дано ЕС се усети с какви балкански мутри иска да преговаря, мутрата Бойко ряпа да яде

33

Анонимен

преди 1 година

До мИкрон обяснява в ЕС Ако ги разделят Македония ще се распадне, което не е добре за САЩ.

32

aa1830

преди 1 година

4+1=5...... Хитруват макетата....

31

Анонимен

преди 1 година

До Куберъ Това техното не е македонски език. Книжовния македонски е 90 % български език. Но те чаткат някакъв мешан сръбски с албански.

30

Анонимен

преди 1 година

Хахахах, това доживях... Северна Македония поставя УСЛОВИЯ на ЕС, за да влезе в него... хахахахах. Боже, такова унижение на целия ЕС не е имало скоро! Май е време ЕС да заяви на бюрмаджии че сира да говори с тях за десет години - да изтрезнеят.

29

Жико

преди 1 година

До Ковачевски, за калта си прав.

28

Анонимен

преди 1 година

Може ли Ковачевски да посочи някоя книга отпреди 1945-та, писана на македонски език от македонски автор? Ама да не започне да изброява български автори .

27

Ха-ха

преди 1 година

До Янка РупкинаРазсмя ме от сърце. Абсолютно си прав.

26

Анонимен

преди 1 година

До Куберъ Даже и "македонския" език е направен с помощ от България, защото ако не беше така, щяха да чаткат сега сръбски. Ти мислиш че те са имали учени тогава които разбират в 1944 г, от език. Езика им е разработен от българи живели там по заповед от Белград но все пак не е и сръбски заради БКП.

25

Жалкар

преди 1 година

Какъя е тоя да поставя условия. Онзи тумбак от банкия, няма ли да се извърти още, въ.шкара му де.бел и да се вземат с простото на Кирето и дим да ги няма на камчатка или на които и да е друг полуостров! Добре че македонците по стар български обичай и те не са в час, че да си спестим поредния национален срам. Докато влезнат в европито и европито ще приключи. Приключила неаъстоятелна албанска провиция! България е в залеза на своето съществуване.

24

Куберъ

преди 1 година

"Днешният македонски език е създаден с укази на комунистическия режим. Всички фамилни имена бяха променени. Книгите се печатат на македонски език, който македонците не разбират. Много комунисти се обявиха против него... Македонците говорят език, който е преходен между сръбски и български, но е много по-свързан с българския. Той никога не е писан в книги." - из "Относно Македонския въпрос в Югославия", секретен доклад на ЦРУ от 17 февруари 1950 г.

23

Анонимен

преди 1 година

Ковачески що не пита Вучич и ДПМНЕ защо няма македонска държава в 1919 или 1941 или 1980 г. Нали историята не е важна.

22

Анонимен

преди 1 година

За съжаление хората виждат, че премиера ни нищо не струва и започват да ни гледат отвисоко! Жалка картинка!

21

Анонимен

преди 1 година

Тея май, не им се влиза в ЕС. Не стига че те напират, ами имат и условия. Брех. Че и какви условия. Тва , турско пак може да стане , ама тея неща няма станат. Накрая Албания ще влезнат само, Македония ше седят с пръст в guza. Че и позор ни нарича. Народ без история няма бъдеще мой човек. Ние имаме 1300 години, вие имате една лъжа