80

Бай Геле

преди 1 година

И сакаме централата на ЕУ да се премести у Битола!

79

Лъжлив Съби

преди 1 година

Нали искахте Френско предложение!!! Сега...! А *** то не ни устройва! Според Вас, цяла Европа трябва да говори на Вашия измислен език и Тя - Европа да кандидатства за Вас! И к'ва стана тя?? Искаме, та искаме! Платихте маса пари и... получихте Белград! Хам е той си е Ваш, пардон...Вие Сте негови! Правилно Европа иска да се спазват правата на всичките Ви граждани, а не само на тези, изброени в просръбската Ви конституция!

78

FerFucks

преди 1 година

Хааххах смея се със сълзи на тримата клошари,тръгнали да поставят условия. Я вземете тази изолация и без това на никой не му пука за вас . ГМО-го ще смени плочата и пеейки българският химн ще протяга ръце към България, но ще ни хванат за оная работа. Голям кеф е да гледаш тези психично болни как с пяна на уста се дават в собствената си омраза.лахаахах

77

toti

преди 1 година

Тия НЕБЛАГОДАРНИЦИ е най - добре да ги зарежем и да се оправят,как могат ...не виждам смисъл 100г нашите са там и мълчат,измрели и онемели без звук и картина,а сегаааа...да им отваряме очи,да вадим скелети,,....??? ЗАБРАви !!!

76

FenIX

преди 1 година

Гърция за едното откраднато име ги държа под вето 20 г на нас ни откраднаха цялата история и ни палят културните центрове и очакват да свалим ветото. Няма как да стане. А ако не искат да си ходят при Русия и Китай както предложи някой тук. Ама защо тогава се натискат за ЕС като им се поставят условия - защото от ЕС ще лапат много повече пари наготово което няма как да стане от Русия която има икономика по слаба от тази на Италия само

75

Анонимен

преди 1 година

Няма как този съюз да не е уродлив,при условие ,че вътре.е България.Съюза ще се разпадне.

74

Анонимен

преди 1 година

ЕС,Българи и Гърция св подиграва с Македония.САЩ спи.Време е Македония да обърне гърб на всички тези държавички.Да си напуснат НАТО и да поискат помощ от Русия и Китай.Да си влезнат в този съюз и да не се занимават с великите създатели на планетата Българи и Гърци.Стига толкова.Върнете си името Р.Македония и който сика да гомприема,койтомнемиска да не го приема.Руаия ще Ви дава газ,зърно,петрол,суривини на.най-ниски цени.

73

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗапада ще изсмуче и тяхното население както изсмука нашето и на Украйна. Това им целта....... мдаааа, те там в Брюксел са много добри в Сму.ка.не.то..... По цял ден това правят . Впрочем какво може да се "изсмучче" от такива дебилни нации дето живечт още в средновековието ? Европа да е гласи за нов поток от ЕнжЕнери без дипломи и атУмни физици в бюрата си за социални помощи .

72

Анонимен

преди 1 година

Време е Македония и Албания да погледнат към Русия и Китай.Не е необходимо да влизат в уродливия съюз,който ги унижава.Азерската газ да си минава където им е удобно,да се плащат митата към Македония.А Македония ще взима и Газ и Петрол от Русия.Ще отмени санкциите и ще прави търговия.Македния е под 2 милиона самомЕусия е достатъчна.Албания е под 3 милиона.И върнете си името Р.Македония,не Ви трябва Северна.Онърнвте гърб на САЩ и ЕС.Те Ви се подиграват.

71

Az

преди 1 година

много интересно след като Рами смята, че ЕС е уродлив защо това пъене и натискане да влезе в него? Да си направят със Сърбия и РСМ една нова Югославия, да я нарекат Република Западни Балкани и да си живеят неуродливо и в сговор.А тия нагледци от РСМ така и не разбраха че те се молят да влязат в ЕС, а не обратното и по тьзи причина не са те, които поставят условията. Ако условията не им харесват, тогава алтернативата е Република Западни Балкани. Ама от там няма кой да им дава пари.

70

Анонимен

преди 1 година

Запада ще изсмуче и тяхното население както изсмука нашето и на Украйна. Това им целта.

69

Анонимен

преди 1 година

Еди Рама досега защо не е поискал да бъде разделен от Македония. Защото тогава ще се види че не Бг. а други западни страни ще наложат вето на Албания за преговори. Относно Мкд.-я ние може /бокича/дори да приемем френските предложения ако македония не ги приеме ветото няма как да падне. Толкоз. Няма как. Иначе партиите закривай.

68

Анонимен

преди 1 година

Тези три държави /те са четири със черна гора/ не са важни за ЕС е важна Украйна защото е най краткия път всички да влезем във война и ВПК на САЩ да печели а всички ние след като не умряхме от ковид да умрем от война това е истината целта им е тормоз ковид война загиване и край.

67

стойка Партер

преди 1 година

Смяяятайте колко ниско сме наведени и разтворили широко двете заадни бузи в България , щом тия измислени просяци "имат искания" ... а ние от България скачахме като дресирани маймунки, затваряхме блокове на атомната си централа , и следвахме какви ли не "преговорни глави" за да благоволят да ни приемат в тоя Толерастки джендъризиран Евросъюз..... Уникално *** и робски народ сме . А сега сме готови и да си подарим и историята на тия измишльотини от РСМ за да угодим на западните си господари .

66

Анонимен

преди 1 година

Много, ама много искам тия три държавици да влязат в Евросъюза.Със всичките си искания, претенции и капризи.... все едно че не те ами Европейския съюз кандидатства и изпълнява изискванията им за да бъде приет във Великия Съюз на Северна Македония Албания и Сърбия. И както гледам Европейския съюз нещо не може да се справи за сега.... п.с Брюкселските дантели ЩЕ ПРИЕМАТ всичките им капризи и ще принудят България да се подчини. НА ЗАПАДА СПЕШНО СА МУ НУЖНИ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ОТ НИСКПЛАТЕНИ СЛУГИ .

65

ЕС ли ще влиза

преди 1 година

в БЮРМ?!? Съвсем изтърваха коня,марсианците...

64

ЕС ли ще влиза

преди 1 година

в БЮРМ?!? Съвсем изтърваха коня,марсианците...

63

Гошко

преди 1 година

Жалко че нямаме армия, иначе можеше да им спретнем една военна инвазия

62

Българин

преди 1 година

Този отново лъже! Не България иска да се върне в миналото, ние миналото си го знаем! Те трябва да се върнат в миналото,и да изтрият всичките фалшификации които са направили! С Гърция успяха да го направят! А и Рама плещи глупости! Сам вика "българска лудост", пък щял да търси път да продължат сами? Значи добре знае, че тях никой не ги спира! Ние трябвало да правим компромиси и заради Албания, а макетата отказват да си променят фалшификациите ,заради Албания! Не се връзва!

61

Анонимен

преди 1 година

Това си е нова балканска война. За щастие дипломатическа. Отново всички са срещу нас. Виждат шанс за отслабване на България, чрез приемането на фалшифицираната българска история и измислената националност от сърбите, в ЕС. Сърбите правят всичко възможно за да пробутат отрочето си. Живеем по време на критичен за българия исторически момент. Дано политиците го осъзнават и имат волята и силата да се борят за България...