79

Анонимен

преди 1 година

Не се и съмнявам. Но македонците вече го отхвърлиха, така че все тая дали ще го приемем или не.

78

Gogo

преди 1 година

Т.нар. "Велики сили" франция и англия, които разрушиха санстефанска България и се изгавриха с националния ни идеал и със саможертвата на хиляди родолюбци, загинали за свободата на нашата Македония, сега нагло, надменно, цинично искат за пореден път да ни ударят брадвата и да заровят миналото ни и историческите факти!!! Този път няма да стане! Видяхме за 33 години пазарна икономика и за 15 години в ес какво получихме от запада: унищожиха ни тежката индустрия(напр.кремиковци, радомир...), изкупиха на безценица стомана перник, солвей соди, аурубис пирдоп, циментовите ни заводи...), дънди ни краде

77

Анонимен

преди 1 година

не трябва ли да го гласуват в нс

76

ДЪВКАТА -МАКЕДОНИЯ .

преди 1 година

..УМРЯ...ХА,ХА,ХААА......ДПС И ГЕРБ ЗАЕДНО С ПП...ЩЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМА СПЕШНО!--НЕМА ЛАБАВО!

75

до 73

преди 1 година

Недей да бъркаш Стамболов със Стамболийски.

74

Даааа

преди 1 година

По заповед на ЕС ЕС и САЩ ги признахме първи като държава, по заповед пак на ЕС ЕС и САЩ сега подписват техните слуги и продават историята ни и писмеността

73

Анонимен

преди 1 година

Само че Македония отхвърли предложението, така че все едно нищо не е станало.

72

6

преди 1 година

До Додо А капитан Петко войвода какъв е бе. Като е роден в днешна Гърция. Грък ли е или Българин.

71

Анонимен

преди 1 година

Е какво като влязат в Е.С. да му мислят ония по офисите. Американските корпорации да не са балами да плащат по 1500EUR заплата като могат да си пренесат бизнеса в Албания и Македония и да раздават заплати по 650EUR? Като българите си загубят работните места за сметка на РСМ и като почнат да изплащат външния дълг от 300 милиарда евро натрупан през последните 10 години в "проспериращата" демократична Гърция с тръбите на Кирчо, ще им дойде акъла.

70

Киро Х

преди 1 година

Само си спомнете как гърците и политиците им ревностно удържаха позицията си, до пълното постигане на техните искания. 20 гидини! Ние, за енти път бяхме предадени от мекотели ***, които заслужават да бъдат публично линчувани. Да предадеш кръвта на дедите си е грях, който ако ще да им се размине тук, на грешната земя, ще си платят след това! Нещастници бедни!

69

Анонимен

преди 1 година

защо националните предатели от ДБ, които няма да помиришат повече властта, са оставени да правят предложение по толкова чувствителен въпрос? Който предаде Македония, ще последва съдбата на Стамболов.

68

Анонимен

преди 1 година

Краварите явно са обещали на Боко да го правят пак премиер

67

Додо

преди 1 година

А защо скриха от народа Български "френското предложение"? Според "френското предложение" Гоце Делчев Българин ли е, или северомакедонец? За пореден път жалките ни управници доказаха,че са васали в една васална територия. Взеха ни териториите, взеха ни историята, а като следваща стъпка ще ни вземат и последната капка суверенитет чрез премахването на валутата ни - Българскиятъ Левъ и ще ни погребат. Богъ да прости изстрадала България!

66

Анонимен

преди 1 година

По-скоро честито на ЕС. Още проблеменни държави влизащи с проблемите си в един разпадаще се съюз. Може да злорасдствате мислейки си че това е някаква победа за ЕС, но всеки с малко мозък в главата знае че това няма как да свърши добре.

65

Анонимен

преди 1 година

Комисията приема френският проект,Ристето какво толкова е "предложил"или май си играем на "демокрация"та на всичкото отгоре виждали имало цели три "предложения"

64

Додо

преди 1 година

Погребаха последното нещо, останало от България - Историята й. Бог да накаже предателите, в огън да изгорят!

63

Анонимен

преди 1 година

"Честито на всички руски ид/иоти. От утре кандидати за ЕС са Албания, Македония, Молдова, Украйна. Аде пейте ся тука по форума:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))" - кво значи честито? Нали ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС го гласуваха и са западно ориентирани? Пак ли руснаците са виновни, че изпълнявате западни политики? Ако влязат в Е.С. Украйна, Албания, Македония с ниските си заплати ще вземат западните корпорации и IT сектора и тогава ще си говорим пак кой какво забърка. Вие сте гласували за тях.

62

Анонимен

преди 1 година

Нашите *** си мислат, че могат да въртат целия ЕС на малкият си пръст. Така ще ва изплющат през cypaта, че свят ще ви се завие.

61

Анонимен

преди 1 година

62- ША СИ ПУКНАЛ ДОДЕКА ВЛЕЗНАТ.

60

Антон

преди 1 година

Всичко е добре обмислено, премиерът и президентът нямат нищо общо с това решение, тоест невинни са ДБ не й пука, тя винаги забърква каши и винаги излиза чиста от тях. Прецакаха нацията, както с машините, както със заемите, и това е само началото. Властта е у тях, Борисов да си гледа пенсията.