99

Спеца

преди 1 година

Защо им уйдисвате на акъла на тия продажници?Срамно и позорно решение!За Борисов е нормално сутринта да е на един акъл ,а вечер да се отмята, но останалите???

98

Тривелий

преди 1 година

До Люба Кога е създадена българската държава? Хайде да те видим! Подсказка: не е 681. За "приятел" на България използваш доста груб език изпълнен със злоба и омраза към българите.

97

Анонимен

преди 1 година

Сега очаквам още приети предложения- брюкселско, английско, немско, австрийско. Колко още могат да се наведат?

96

Вьзмутен

преди 1 година

Предстелските партии - гетб пп дб закриха бьлгарската история и бьлгарският народ зад граница

95

Анонимен

преди 1 година

Абе умнокрасивите , много се подигравахте на Костадинов , че гласувал заедно с ДПС и ГЕРБ . А сега вашите хора , ще направят същото . Има ли някой да каже - това ли ще е новата коалиция ? Ще организирате ли протести ? Защо се обединявате с мафията и задкулисието ?

94

Анонимен

преди 1 година

До Казват, 93 Звучи невероятно Брюксел да налага някакви санкции на Скопие . ще полае , ще пусне някаква декларация . Ама да ги спират за членство в ЕС - няма да стане .

93

Нане

преди 1 година

гробаристанците, нъл са мноу умни, пак се самозакопаха... ===))) власт... Ам нанайси утепляци...

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 Законопроектът ще мине и през пленарна зала . Сигурно още утре ще го внесат за обсъждане , гласуване

91

Анонимен

преди 1 година

аааааааааа ха ха ама макетата не го искат

90

Анонимен

преди 1 година

Всъщност не Народното събрание, а някаква комисия упълномощава Министерския съвет

89

Казват,

преди 1 година

...че щом двете ВМРО -та от двете страни са недоволни, значи в Кремъл също са недоволни! Френското споразумение съдържа всички клаузи от договора за Добросъседство от 2017 година ! По този начин не само България ще ги държи под око, ами и ЕС! България винаги може да ги спре по този път, но освен отношенията със съседите, трябва да се работи и по много други проблеми за Еврочленство! Да не говорим ,че от това зависи и Албания!

88

ха-ха-ха

преди 1 година

До Додо Така е в България. Всичко се решава потайно от "народните избраници", а народът да го духа.

87

Анонимен

преди 1 година

Национални предатели скапани! Трябва да ви съдят на народен съд и да ви линчуват по улиците! На същите хора които преди 100 години след балканските войни разделиха България и Македония оставяте да решат всичко. За това ли са се били пра дедите ми в Маледония? Затова ли целия ми род е бил изселен насилствено и са им сменяли паспортите да ги пишат Македонци?! Щом не разбирате со кротце и со благо, белким разберете со малко кютек!!!

86

Анонимен

преди 1 година

До 85Стамболийски е убит по грешка в провинцията))))))Да,бе да, ВМРО не са познавали министър-председателя на Царството и 3 дни измъчвали друг човек!

85

Анонимен

преди 1 година

Македонците не си продават народа.Не като Българите.

84

Анонимен

преди 1 година

СЕГА ЕСЕС ОВЦЕТЕ ЩЕЛИ ДА СЕ УЧАТ КАК СЕ ЯДАТ ВЪГЛИЩА. ТЕЯ МЕКИ РЪЧИЧКИ БАЯ ЗОР ЩЕ ВИДЯТ. НЕМА ТОПЛО, НЕМА РАБОТА ЗАВОДИТЕ СА СПРЯЛИ,ХОРАТА СТАЧКУВАТ ЩОТО И ЗАПЛАТИ НЯМА. ША ЯДАТ ЗЕМЯ И ВЪГЛИЩА.ТОЯ *** ПУТИН ВЗЕ ТА ГИ ВЪРНА ВЪВ КАМЕННАТА ЕРА. ТЕПЪРВА И АЗБУКА ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛЯТ.

83

Народеее!!!!

преди 1 година

Всички които са гласували за да се даде зелена светлина на това безумие са национални предатели!България помни предателите си!

82

Анонимен

преди 1 година

До 83 Не се и съмнявам. Но македонците вече го отхвърлиха, така че все тая дали ще го приемем или не.))))))Не е все тая, защото, махаме ветото, и,, освобождаваме"Албания от РСМ робство, и оставяме ЕК да се разправя с античките. Освен това Ние може да кажем поне 70 пъти НЕ.България трябва да одобри всяко отваряне и затваряне на преговорна глава.

81

фактите

преди 1 година

Стамболов е съсечен в София, а Стамболийски е убит по грешка в провинцията.

80

Анонимен

преди 1 година

До 70.. . Още проблеменни държави влизащи с проблемите си)))))По-полека с влизането, до действителните преговори ще мине 1 година минимум, и поне10 години преговорен процес .