21

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Кураж Велики Руски братя и сестри ! Вие сте моите герои,както героите на моите предци бяха Вашите баби у дядовци,прабаби и прадядовци ! Днес Вие защитавате не само честта и истината на Русия,а Живота в Неговата абсолютна пълнота! На колене пред Величието Ви!

20

Анонимен

преди 1 година

Z до край!

19

Анонимен

преди 1 година

Аз мразя безплатно украинските превратаджии защото са чужди шпиони, ни милеят за родината си, резделят хората и репресираха даже българите там. Това са истинските врагове на украинския народ - безродни, алчни за власт и арогантни.

18

Зрител

преди 1 година

До Дарител: След като *** е в Украйна и е изпаднала в нужда - действай.

17

Факт

преди 1 година

В сряда сутринта окончателно ВСУ са се оказали в обкражение до селата Горско и Златно и последният черен път е под контрола на Русия и съюзните войски. Измъкване няма!

16

Анонимен

преди 1 година

Украинците продължават хитро да отстъпват за да се отвори място да предприемат по-мащабно контранастъпление. Доколкото разбрах от цялата статия Украйна продължава да побеждава до степен Зеленски да се умори от всички тези победи?

15

ФобоФоб

преди 1 година

Не може да е вярно това, защото: 1. Украинците унищожа и хплениха повечето руски танкове. 2. Руската армия вече загуби повече от половината си бойци. 3. Украинците евакуираха азовци от Мариупол. 4. Руснаците са оборудвани с партенки, оръжия и каски от втората световна, докато нашите разполагат с американски гаубици и дронове байрактар. 5. Украинската армия отблъсна с лекота врага от Киев и Харков - въпрос на дни е да освободи Луганск, Донецк и Крим.

14

Koko

преди 1 година

Вижте в Гугъл мапс, посочените две населени места са каре с тридесет къщи и четири улици. Смешни сте с тези помпозни новини.

13

Анонимен

преди 1 година

Накрая хладилника (глада) побеждава телевизора (пропагандата) и идват тежки времена за западните правителства и за Бай Дъню

12

Дарител

преди 1 година

Дарявам си семенната течност за Украйна....пишете на лично !

11

Анонимен

преди 1 година

Кулминацията за Киев я чакам от как е почнала войната,но явно и рашките са се изджендеросали яката щом 5 месеца една столица не могат да превземат :)

10

Питанка

преди 1 година

Чудя се къде ли ше бега Селенски ? Аржентина? Друго ми е много интересно с какво ще му видят сметката после....и колко бавно ще му я видят :0 хихихихихи...

9

До 7 ми

преди 1 година

По скоро през декември ще им мръзнат дирниците !

8

Е

преди 1 година

сега вече пак ще започнат драматични обръщения към свободния свят от господин Зеленски!

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Падането на Лисичанск и Северодонецк означава края на Украйна. Това са последните укрепени линии изграждани от НАТО в Украйна за последните 8 години. От там до полско-украинската граница е само степ - няма окоп, няма бункер, равно като тепсия.

6

Анонимен

преди 1 година

Гермаците вече взеха да обръщат палачинката, а още не е дошло студеното. Щом от сега взе да им идва множко, какво ли ще правят през ноември?

5

ХОХОХООХ

преди 1 година

Само се чудя защо Путин толко ги гали с перо тия фашуги...мачкай и да се приключва с тая из...ет долна

4

Калашников

преди 1 година

Западняците и краварите нещо много тънко взехте да предете ! Слава на РУСИЯ

3

Анонимен

преди 1 година

Вече западнярите взеха да дават заден. Няма кой и с какво да плаща доставените оръжия и няма кой да връща отпуснатите заеми. Ще им вземат и гащите на тези украинци. Капиталистите са по-страшни и от дявола.

2

Мда

преди 1 година

Да в имам "страховитата кулминация"! Арестович, кукло, знаеш ли какво означава напредване по фронта на 5 км дълбочина /да оставим, че е повече, ама това признаваш/?!Означава, че няма никой насреща ти... почти няма съпротива...Да ти имам "кулминацията", лъжете, както дишате!