41

Много се притеснявам за рашистите. Имат космически войски, супер-дупер технологии - 11 генерация, непобедима техника, а напредват като костенурки. Та да попитам русожопите форумци, кога се очаква да дойдат да ни "освободят"? :)

40

Анонимен

преди 1 година

Бандеровците не могат да си приберат труповете даже нета е пълен с фото и видео матеряли на изоставени подути кат умрели псетa

39

Анонимен

преди 1 година

Хе, хе, на рублопитeците им потекоха лиги чак като обясняват какъв рай е настанал в окупираните от opките територии! Забравихте само за хляб и сол да споменете :) Дечицата раздават ли цветя на асвабадителите или там просто няма оцелели деца?

38

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама прави ли ви впечатление,че във военните комюникете на британското мин.на отбраната се изгуби думата "опитва",когато става дума за армиите на РФ,ДНРиЛНР. Вече няма "опитват се да атакуват","опитват се да напредват","опитват да се задържат","опиват се да контра-атуват", и т.н. Следователно, и нарко-нацисткият клоун ще изостави тази фразеолгия.Светът разбра,че докато бойците на РФ,ДНРиЛНР се "опитват",бивша Укриана търпи ужасяващи загуби,а цели бригади на укро-вермахта се предават в плен

37

Анонимен

преди 1 година

Пилците се броят наесен жалки ми русофилчета... Дотогава може само да се молите кремълския пcиxoпат да е жив за да почувства унижението на фашистка Русия...

36

Пич с Москвич

преди 1 година

До Анонимен 39 - Няма начин да се натискат да са в Украйна, щото ще ги депортират за вечни времена в посока Сибирската магистрала. Страх лозе пази. Също като в България. Много думи и накрая една голяма пръдня, сваляне на ***, хляб и сол за "победителите".

35

Анонимен

преди 1 година

Русия ще играе самостоятелно с Индия и Китай.** Индия и Китай се мразят като кyчe и котка. отделно има жесток на места недостиг на хран.стоки. 60% от населението на Индия купува храна с така наречената продоволствена карта на преференциални цени. а в Китай строителния балон вече започна да скърца.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Българските цензуромедии все още не обявяват руската победа в Сирия, ..... е колко пъти да я обявяват бе yшанко? Дребния всяка година обявяваше, че е победил ИД :)

33

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Сергей,ти ,приятелю мои Българино,който се биеш за справедливата кауза на Руският Народ,благодаря ти за приятелството ,за смелостта,за безрезервната любов към Неотложната и Безсмъртна Българо-Руска Държава! (Сергей е мой велик приятел, който някога живееше в 54 блок в Червена Звезда,София. Българин,който е пилот в гражданската авиация на Руската Федерация ,а днес ,по неотложност ,във Военната Авиация на Достойна Русия!) Върни се жив у здрав у дома ! ЕЙСИ(Веселин Радославов Димитров)

32

Анонимен

преди 1 година

37, никой не пита какво искат нацитата с татуси на Хитлер. Мариупол се възстановява. Всеки ден гледам видеа в тубата. С едни метлички, почистват хората пътищата и улиците. От тамошното електро, оправят токовете, възстановяват ВиК-то. Руски знамена се веят навсякъде и не ги гледам местните много да се натискат да са обратно в Украйна.

31

Българин

преди 1 година

Каква страховита кулуминация. Ако Русия искаше да изпепели града, можеше отдавна да го е направила. Реално Русия рискува собствената си армия в градски боеве, за да може да се минимизират цивилните жертви. А иначе относно обстановката ... там нещата отдавна са решени. В Северодонецк има останали няколко стотин военни блокирани в завода до града. В Лисичанск от вчера в покрайнините има руски военни и от ЛНР, а от тази сутрин пътищата на запад са блокирани.

30

Анонимен

преди 1 година

Z до край!***ZZZZELENSKI :)

29

Анонимен

преди 1 година

Западът е изморен. Западът е изгладнял. Западът е изтощен от инфлации, корупции, джеендераства и занулявания. Глобализмът се издъни, козяци. Няма да контролирате целия свят. Западните господари бяха ударени на изток. Русия ще играе самостоятелно с Индия и Китай. За вас остава дженндерастка Европа.

28

Анонимен

преди 1 година

И Хитлер пропагандата тръбеше че печели войната и умре в бункера КАТО КУЧЕЕЕЕ ТА ТАКА И ЗЕЛЕНИЯ...

27

Хора

преди 1 година

Русия не е сащ и нато да убиват и рушът всичко под ред,нима си мислите че ако искаха Киев нямаше да е изгорен?!

26

Анонимен

преди 1 година

Да пратят подкрепление батальона на еднорозите те са много гъвкави

25

До 24

преди 1 година

Ти гледай да не видиш натовската армия срещу руската ,защото 100% нато няма да остави руския ботуш да превземе Украина дори да има ядрена война !

24

Анонимен

преди 1 година

Българските цензуромедии все още не обявяват руската победа в Сирия, няма да обявят и тази в Украйна. Демокрация, либерализъм... желаното се представя за действително и те така...

23

За Киев не?

преди 1 година

Защо обкражиха Киев и изведнъж дойде заповед да се изтеглят? Защото западната пропаганда щеше да превърне Zелката в мъченик, да почне партизанска война, да натъпче запада украйна с натовско оръжие и да напада навсякъде където е възможно, а *** да бъде превърнат в междугалактически злодей. Сега обаче клоунът Zелка умори със своите среднощни тиради цяла европа и сащ, не може да плаща дълговете за оръжие и заемите със зърно и е въпрос на време господарите му да го жертват! Затова не превзека Киев.

22

Бум

преди 1 година

Защо нашите "честни медии" не напишат за избитите преди дни .Украински генерали и офицери в щаб до Харков по време на съвещание с западни съветници от Руска ракета,над 50 бр.