67

Анонимен

преди 1 година

Джамби да не се прави на загрижен, че точно те изпуснаха момента, когато ФИРОМ влизаше в НАТО. Тогава се ослушваха, защото бяха заети да продават пасоши под покровителството на... същия тоя, дето сега са му на гости.

66

Анонимен

преди 1 година

Вчера под прозовеца на Петков, днес на Борисов. Всеки може да си харесва единия и съответно да мрази и ненавижда другия. Но такова нелепо представление като това на МВРО, водена от Дрегера, баш-циркаджията последните години, не може да има. Лицемерно, отблъскващо създание.

65

Анонимен

преди 1 година

Тия айдуци не беха ли от една и съща Шайка?

64

Анонимен

преди 1 година

Ще ни прецакат. Толкова са фалшиви тези от западните страни, старите членки, че ще ни изиграят. Шолц го каза- няма да се иска всички страни да подкрепят влизането на нови страни в ЕС. Така, че РСМ няма да изпълни условията ни и ще влезе в ЕС. А, Макрон скоро няма да е президент и какви гаранции да очакваме от него?

63

Анонимен до 73

преди 1 година

Мафията свали американското правителство в България да бъдем по точни.

62

Силва

преди 1 година

Абе Джамбазки що не се обедините с Мая Общата ,много си подхождате.Поканете и разпопения Дионисий,Бабикянчо и другарчетата му.Правете черни магии,носете ковчези,кръстове Като се сетя за тия Пр . о ..Ст а Ци. ,ми се повдига.И тия бяха депутати?! Какво падение за тия които гласуваха за тях Вие сте без мозък бе

61

Анонимен

преди 1 година

Смешна работа ГЕРБ са аут от играта вече, това им беше последното представление. Същото важи и за ДПС. Сега ще си вземат паричките и дим да ги няма, а други ще оправят лай ната които сътвориха

60

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, това е толкова жалко и смешно представление че просто не е истина. 10 човека от ВМРО и 10 от ГЕРБ УЖ се спречкали, бутат си телефоните . СмяхххЖалки отживели партии

59

Анонимен

преди 1 година

Леле, тоя Георг какво лъжливо, продажно и безкрайно тъпо създание е, сега го дадоха по новините ! Щял целия ЕС да бъде гарант ! Моля ???!!!! Никой за нищо няма да ни е гарант, защото ЕС е еврейски, а евреите нямат интерес да се знае истинската история на България ( като комунистите), защото ние българите сме най-древната цивилизация на континента ( а и на още няколко континента, включително на територията, където днес е Израел) - ние сме арите, арийците.

58

Анонимен

преди 1 година

Кой македонец изобщо ще иска да стане българин и да го управляват такива Мамуни в парламента? Вие какво предлагате на хората, да ги управляват Чалгари, войводиФатмаци иГлупаци ли? Те да не са луди да се пишат българи? Погледнете се на какво си направихте държавата! На царство Чалгария, абсолютна парламентарна маймунархия.

57

Анонимен

преди 1 година

Мафията свали Правителството. Дори и Пеевски дойде да гласува.

56

Анонимен

преди 1 година

Рома от Банкя беше ли пиян? А Жамбазки?

55

Асан

преди 1 година

Аз съм пи деpас и се гордея с това :)))

54

Анонимен

преди 1 година

Тез не бяха ли от една мафия ? Нали заедно разпределяха едни милиарди за едни чертежи ??? Малеии стана СИК срещу ВИС . И що са таквиз дебелогъзи и гологлави като мутрата от Банкя ? Май върнаха България в 90 те :)

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Поредното активно мероприятие на демократите и предателите . Свалят Киро и веднага ,докато всички раздират ризи ,ронят сълзи ,истерясват ,продават българските национални интереси . Очакваше се . Демократите и майките и бащите си ще продадат ,камо ли Родината си и историята си . Нали вече нямаме робство ,а мирно съжителство ? Колко му е ?

52

100йо

преди 1 година

Джамбазки, наздраве!

51

Българин

преди 1 година

Оправихте България и стигнахте до Македония.

50

Анонимен

преди 1 година

Пияницата Джамбазки и професионалните кърлежи от МВРО си нямат друга работа и по цял ден обикалят от къща на къща да търсят пари.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен61 Да не ни присвояват историята . Това искаме .А другото ,вписване на българско малцинство е бутафория ,параван .

48

Анонимен

преди 1 година

Тия псевдопатриоти се хранят от тая тема с десетилетия