167

ъхъъ

преди 1 година

Мафията си купи още време за да си изчистят далаверките, че ги хванаха сгащени. Остава им само да бягат за да може да отърват кожата. За това събориха правителството, това което следдва обаче е сечене на глави от Кьовеши и Магнитски. Дупе да им е яко

166

Мдааа

преди 1 година

ЛъжеПАТРЕОТИТЕ решиха да качат няколко гласа като се обяват против стария им работодател !Егати смешните ***, същите като Възраждане

165

Anonymus

преди 1 година

Искахте да свалите ПП, свалихте ги.. Сега ще се окаже, че те не са били лошият герой.

164

читалище заря

преди 1 година

ако българина си не беше преценил да отмени монархията, или некой беше застрелял кимон георгиев, осемдесе процента от днешния фарс нямаше да се е зародил изобщо.

163

IQ 3.14

преди 1 година

чакаме бзнс да обсадят министерството на спорта. ква е тая кофти версия на матрицата дето съм се събудил в нея?

162

Тенгри кан

преди 1 година

В къща сиротна в гората дълбоко, живей;))) Нея не знае никой плебей;))) Само животните горски са твои другари и човешкият поплак, не ще те товари с грижи и страсти преходни и смешни, суети и тревоги - погрешни. Не искай на человеците, цар да си ти! Неблагодарни, несетни ще са твоите дни!

161

Летеца

преди 1 година

За самолетите няма ли да рекат нещо тия от мвро? А за тескеретата дет продаваха? А за всичките простотии дето направиха? Ся тръгнали на патироти да се правят-*** нещастни!

160

"Коледари"

преди 1 година

Някаква остатъчна пасмина от "патреотите" на агент Иван Каракамчанов, предвождани от алкохолика Джамбазина, от вчера обикалят като "коледари" от къща на къща, за да бъдат забелязани, завалиите "патрЕоти"! Господи, какво падение, какъв срам и какъв резил! Добре бе, Търбух Каракачанов, добре, ти вече никаква ли власт нямаш над Джамбазина? Защо му позволяваш още повече да те прави за посмешище! Не ти ли стига, че народът те изхвърли на бунището и вече си почнал да се разлагаш! Затова смърдите!

159

ДДРОнег

преди 1 година

вмро-то се щурат на кого да се натресат :) :) :)

158

Анонимен

преди 1 година

ВЪТРЕШНО МИБИЦИОНЕРСКАТА РАЗБОЙНИЧЕСКА ОПГ

157

Анонимен

преди 1 година

Сега е най-удобният момент т.н. патриотични партийки да яхнат националистическата вълна и да се върнат в политиката. Само Болен не го виждам, ама и така са ми в повече, защото омразата не се яде и не лекува.

156

159-а

преди 1 година

Надя, банкянска слугиньо на Тиквата, на уродливото делянпеевско чудовище и особено на Сакатото чудовище от дивана, дето вече с машинка си отваря устата, за да заблуди наивници, излъгали да да гласуват за чалгарската му сбирщина от *** като Хаджи Тошко Мръсния, Джебчията Балабана и фъфлещата Митева! Кирил Петков увеличи пенсиите толкова, с колкото това не направи Сикаджията за 12 години! Мафията, Надя, мафията свали Кирил Петков, понеже й спря кранчетата!

155

777

преди 1 година

Явно Баце се уплаши да управлява в тази криза, и за това направи този ход. На никой български политик не му пука за народа и държавата, интересуват ги само личните облаги. Боже пази България!!!

154

Влади

преди 1 година

На какви се правят тези "патриоти" от ВМРО?( От тях произлезе и Копейкин, с руските байряци. ) А всички помним как ДСзадкулисието миналата година натисна копчето за изключване на Каракачанов и "независимата" ВМРО просто излезе от играта. Яви се на избори самостоятелно с ясната мисъл, че няма да влезе в НС, щото така е наредено на войводите и. Сега да не се правят на нещипани моми. А "патриоти" у нас, дал Господ.

153

Снайпер

преди 1 година

Баце май е забравил за заканата на Сретен Йосич. Там му е проблема, а не американците.

152

Стерео

преди 1 година

До АнонименИ защо да е вързана Македония за Русия и Сърбия ако не бъде приета в ЕС?Нали и сега е член на НАТО, как да е вързана с каишка за Русия?Тази опорка не върви:видете ли ако не ги приемем Русия ще ги контролира и и т.н.Пълни глупости са това.България за пореден път както през цялата си нова история беше предадена и продадена от политици за лични ,користни цели.

151

ЕДИН

преди 1 година

Сами работят за пълна победа на Възраждане с некадърната си ппзиция.

150

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Деса Дуловска от първа линия защитава Вожда, понеже и за касиерка в Кауфланд нЕма да я вземат!

149

Анонимен

преди 1 година

Ко се правят на интересни, ще кажеш не знаеха че е предател досега :))) Нали беха в кабинеъа му :)

148

Урсула

преди 1 година

Нашите проблеми са решени,сега Македония ще оправяме!Инфлация,цени на горивата,занемарена държава,всичко ни е наред само Македония ни е проблема?