147

Ники дуддука

преди 1 година

Дами и господа, след Бялата Златка,имаме нов златен пръст!Дами и господа-Слаавиииии Тривоноооов!

146

Анонимен

преди 1 година

Тия от ВМРО са пълна трагикомедия. Трансперантът им е "Не предавай Македония". Значи да не предавата Македония на ЕС, а тя да си стои на каишка вързана за Сърбия и Русия. Това е желанието на шкембе-патриотите на агент Иван, до един руски поцелуйковци и коминтерновски послушници.

145

Карабуйков

преди 1 година

Вътре имало малки деца!Ами нека разберат какъв дзвер е дедА им, та като пораснат да не станат като него........

144

Манчо

преди 1 година

То този Каракачанов с Досие от ДС и се говори и за Сръбско .Задействаха го явно .А той си ги задейства неговите пипала.Е за Пари е Ама вече не е за много Пари ,Защото спонсора воюва, на практика със света закъсва яко финансово и явно няма да е в състояние да плаща на компрометирани партии на Шкембе Войводи.А инъче какво по добро най братският ни народ да влезе и се ползва от благата на Обединена Европа.Защо му пречим и следваме чужди анти Български интереси.

143

Мачкайте мутрата

преди 1 година

Мира не му давайте!! Сън да не спи!!

142

ББ

преди 1 година

да живее автобусната "демокрация" платена от пеевски-боко-***---с милиардите ограбени от децата ви Братя Българи!!!

141

ББ

преди 1 година

я джамбазки се усетил,ама боко словоблудства 12 г с Македония,ама вие му топлехте умрелият,и сте пУтриоте...то и копекин си пъне,ама му верват в гетата срещу рубли...пък те вече не са платежни...абе сложно...крадат от Българите все още...ама и това ще свърши след Изборите!Избори ПП...нека си вярват...вярвайте в Народа ни!!!БГ патриот уж...и турско ц.г.не...ама ни управляват с парите на пеевски ограбени от нас!

140

Хахаха

преди 1 година

Жамбазка беше ли ходил в казармата или беше учил разказвателен предмет наречен право 10 години за да не ходи в казармата? Някой би ли ми припомнил? Някой ще ми припомни ли защо човек имащ забележете, само едно дете, говори за семейство. Та то има научни доказателства, че мъжете с едно дете са хомосексуалисти. Хахахахаха

139

Анонимен

преди 1 година

Тия дигат джабала, защото замириса на избори. И тая партиика е жалка и не си струва да си дадеш гласа. Там няма нищо, само далавера и държавна хранилка.

138

Асан

преди 1 година

Тиквата да пуца с пищова Жамбаски :)))

137

Даме Груев

преди 1 година

Пак циркове, пак нагласени работи. До вчера тия *** бяха коалиционни партньори. Далаверата вървеше. Сега уж се карат. Заради ***-КЕ-ДО-НИЯ!! Искат само кокала и властта, нищо друго не ги интересува!

136

Минчо водопроводчика

преди 1 година

Като следя какво се случва , мислех и аз да се наредя за политик с нов политически "ПРОЕКТ" , ама ако така ще ми крещите и ще се дърпате под терасата , по добр е да се откажа !

135

Дони

преди 1 година

Като ги гледам Киро и Кировци колко са кухи са ми с.ме.ш.ни .Тия се въобразяват,че ще бъдат вечно млади.Пълни кукувици.А като виждам колко са нагли и как си възпитават децата още по - нагли от тях,лигльовци ,лигли,още по-голямо консуматори от тях които си въобразяват,че имат само права но не и задължения.Един ден ще ви бъде разказана играта Запомнете го добре

134

влюбен в жена си

преди 1 година

Аз за 10-те причини за щастлив брак - тук ли да коментирам ?!

133

Анонимен

преди 1 година

Грешно заглавие. ВМРО са пред дома на Борисов за да искат пак да ги включи във властта защото паричките от продажбите на паспорти взеха да привършват. Този път са готови и на открита коалицзия с ДПС.

132

Кольо

преди 1 година

Киро си е един въздухар който е далече от материята политика .Той не гледа настоящето,а гледа бъдещето и то много ведро,привиждат му се само розови картинки Търчи като изоглавен до студията на слугинските му телевизи- БТВ и Нова и дрънка неговите си овехтели лъжи-мафията вън ,а тя е при него и БСП с Най- много милионери,приватизаторката Нинов печена лъжкиня , ДБ -Маджо Бобокови ,Сашо Дончев Божков...Лъжец от класа

131

септември 1944

преди 1 година

Външния министър на Англия Антъни Идън заявява че изтегляне на бг войска от 70 хиляди войнци от беломорието и западна Тракия трябва да се извършва предварително, преди каквото и да е примирие. САЩ отказва на България срещу Англия и Гърция.

130

Македонец

преди 1 година

Нагледал съм се на квази-патриоти. С кой се е спречкал този патрЕот, с жената която разхождаше внучето ли? Миналия път се спречка с възрастна съседка на Кирил. Може ли поне някой да разясни за какво точно се бори този индивид( освен за власт и пари)

129

Анонимен

преди 1 година

Тиквата няма да си угасне в леглото. Освен, ако някой превъртял човечец не го заколи, докато хърка гол и пиян.

128

Надя

преди 1 година

Абе ей кировци я млъкнете,защото мафията е при вас кой си говори с Маджо,кого видяхме тия дни снимка с Бобокови-Хр.Иванов,в чии офис са ДБ- на Сашо Дончев,кой е Атанасов (Гнома)ченге, доносник,участвал във Възродителния процес,Кой е бащата на Киро ченге,доносник от Екогласност,кой ви плащаше протестите-Божков,кой ви довлече и ви подкрепяше в лъжите-Радев слуга на олигарсите,със стратегически съветник Ал.Маринов ченге създал мутрите-СИК.Брутални наглеци,продукт на ченгета,мафията .олигарсите ще