109

Анонимен

преди 1 година

Да видим какво пише в статията: Русия е ПРИНУДЕНА да се пренасочи, заради санкциите. Русия се ОПИТВА да изгради близки връзки с Азия (което значи, че не ги е изградила, а е имала десетилетия да го направи и не се е получило естествено). Русия ще внася китайски автомобили, защото самодостатъчността на Русия е лъжа, както и "великата" им икономика. Русия ще става индийски протекторат. Русия ще е бензиноколонка на Китай :)))) Русия "кани" другите да ползват системата й, но никой не я отразява :))))

108

Анонимен

преди 1 година

"Ние - българите сме руснаци." - сложих минус щото честно казано, ако не беха Волжките българи да преговарят с татари и монголи 10ти век и да попречат набезите им на запад Русия и Украйна надали щяха да съществуват. Чувал съм, че българите са в основата на създаването на КиевскаРус и Киев. В Татарстан - стария *** хората и дори главния мюфтия на Русия казват ние сме българи, а не казват ние сме руснаци. Иначе съм за мир за Украйна и Русия, и изхвърляне на САЩ и О.К. от политиката на Е.С.

107

Анонимен

преди 1 година

Само, че за без пари!!! Дрането приключи, иде глад за чебурашка! Индия и Бразилия не се греят, газ им не трябва. ЮАР са със САЩ

106

Убиенная Анастасiя

преди 1 година

ДО КРАК.

105

Анонимен

преди 1 година

Русия ще направи САЩ колония на Индия, хахаха, забелязва се, че последните седмици продават петрол на Индия, а САЩ срам не-срам прекупуват. Хахахаха.

104

Анонимен

преди 1 година

О, мен ме интересува и ме кефи. Така светът изглежда по-добро място за живеене - руснаците са там, където им е мястото.

103

Анонимен

преди 1 година

Ми добре. Нас тва ко ни интересува?

102

Анонимен

преди 1 година

Това го съобщават за 20ти път. Нещо не са много уверени май май страх и несигурност се надушва. А Индийските супермаркети да са им честити ххахаах!

101

Убиенная Анастасiя

преди 1 година

Историята за това, че Петър Първи също е убил сина си е измислица на болшевиките, за да се очерни светлият образ на монарха, останал в паметта на мужиците. Мислеше, че не знам ли, а, руска гни. до? БОГ ЗНАЕ ВСИЧКО.

100

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 113 Цар Борис е дал реалното начало на България с ПОКРЪСТВАНЕТО и от дивашко племе сме се превърнали в що-годе цивилизована нация дръпнала напред. Да не забравяме и факта, че територията на България се е простирала от Будапеща до Одрин и от устието на Днестър и Днепър до днешния албански град Драч, а защо сме загубили територията си, вижте златния пример с българския парламент, правителство и Чорап, защото и тогава е имало подобни мизерабли.

99

Анонимен

преди 1 година

Иван Грозни също убива сина си. Но и Петър Велики също убива сина си.

98

cekyko

преди 1 година

До Анонимен 107 - Никой не може да ви помогне, защото няма друг бизнес. Не се кахърете изобщо. ;)

97

Анонимен

преди 1 година

Цар Борис Първи им е рязал главите, но не се е гаврил с труповете.

96

Анонимен

преди 1 година

Убити са по същата причина, по която Светият цар Борис Първи убива децата на болярските родове - за да не мъстят за бащите си и да няма заговори.

95

Малко история

преди 1 година

След смъртта на Годунов, настъпват размирици и селски боев, затова през 1613 г. е свикан спешен земски събор, който избира за руски цар 16-годишният син на митрополит Филарет - Михаил Романов (1613 - 1645). Романов царува от 1613 г. до 1645 г., но поради наследствено заболяване - има проблеми с краката, вече трудно ходи и функциите му на император, изпълнява неговият наместник - Михаил Алексеевич, който отравя Романов с живак.

94

Анонимен

преди 1 година

ИВАН ГРОЗНИ УБИВА СИНА СИ АЛЕКСЕЙ, НЕ ПЕТЪР. ИМА И КАРТИНА НА РЕПИН, АМА ТОЛКОВА ВИ Е КУЛТУРАТА.

93

Анонимен

преди 1 година

Изкъпах се.А сега се чеша по главата и се мъча да се сетя, какъв ли друг "търговски" износ има Русия освен петролния?

92

Анонимен

преди 1 година

Един Романов идва на власт така: Гвардията убива баща му зад завесата, излиза и казва: Убихме баща ти, сега ти си цар. Петър Велики убива сина си Алексей.

91

Още една императрица

преди 1 година

Ангела Меркел - канцлер на Германия (2005 - 2021), пхахахха, показа на Света, че може да се гушка, цунка и ухажва с бай ви Боеко Борисов.

90

Тц,тц

преди 1 година

Петорката БРИКС, погледната откъде и да е,спокойно може да бъде окачествена като клуб от големи държави с преобладаващо 3-то качество.Единствено Китай е претърпял свое бурно развитие и донякъде Индия.Но преобладаващия събирателен показател при всички тях е ци.ганията.