129

Бил

преди 1 година

Европа се оправя прекрасно и без руския петрол и газ. Даже като го спрат напълно ще е още по-добре.Пример - дизелът е вече 3.58 лв., но заплатата ми не е мръднала. Парното ми скочи с 60%.Вчера напълних резервоара догоре - 2 стотака.Все по-добре става, а зимата е далече.

128

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

1 Russian Ruble equals0,018 United States Dollar.....те това е положението, а вие си избирайте.

127

Гост

преди 1 година

Руснаците могат да се самозалъгват колкото си искат. В този бизнес няма любов. Има икономически интерес. Урок по монопол. Ще ти купим газта на тази цена. Ако не ти харесва - продай я на Европа. Ще ти продадем този Грейт Уол на тази цена. Скъпо ти е? Купи си Фолксваген. Европа не купува газ и не ти продава Фолксвагени? Еми приемаш нашите цени такива каквито са. Продаваш газта евтино, купуваш Грейт Уол скъпо. Така работи монополът.

126

Грета Тунберг

преди 1 година

"По информация от Китайската главна митническа администрация вносът на суров петрол от Русия в Китай се е повишил с 55% в сравнение с година по-рано и е достигнал рекордни нива"... Не само суров петрол, но и руски въглища. Така Китай ще може да произвежда с тях повече, солар панели, вентилатори и разни други еко-джаджи и да ги продава на ЕС и САЩ за да си развиват чрез тях екологичните проекти за идустрия, електричество и отопление и да намалят въглеродния отпечатък на планетата. Одобрявам!

125

натовски лентяй

преди 1 година

петродолара свири погребален марш -печатницата ще амали оборотите

124

Анонимен

преди 1 година

Всички гези страни от Третия свят добиват петрол. На краставичари краставици ще продава...

123

Лили

преди 1 година

В ЛЕНТАТА САМО ЛУДИ ЛИ СА? ЧУЛ НЕДОЧУЛ, РАЗБРАЛ, НЕДОРАЗБРАЛ. ГРАНДОМАНИЯ И КОМПЛЕКСИ. КАК СЕ СЪЧЕТАВА ТОВА?

122

Анонимен

преди 1 година

В дългосрочен план не ги виждам Русия. Путин ги закопа.

121

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са българи. Ние българите сме най-древната цивилизация - арите,арийците, построили сме и техния Аркаим, който навярно всъщност е Армаик ( армен, рамен, румен) и аик ( яйце). Румено огнено орлово слънчево яйце, в което живеят всички хора. И руснаците и украинците произлизат от нас.

120

Светнат

преди 1 година

Жужи го закъса за кинти и взе да предлага на половин цена руският енергиен ресурс.Само че до никоя членйа на БРИКС няма изградени газови и нефтени преносвателни линии.Та ще трябва да се ангажират и със транспорта до там.Сам си резна главата жужи.

119

Анонимен

преди 1 година

А откъде ще дойде валута за корекомите?

118

А ДАНО !

преди 1 година

ЧУЛ ТЕ ГОСПОД ! Не търсим руски суровини и освободители . *** да освобождаваш БРИКС ! САМО ЧЕ СИ ПРИБЕРИ РУСКАТА МАФИЯ И РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ ! И ВСИЧКАТА ЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСИЯ !

117

Анонимен

преди 1 година

До Другарят Путин Другарю Путин, стига да не се обогатяваш за сметка на европейски държави като ги нападаш и грабиш, си вземай газа, патрола, и всичко останало и марш където мислиш, че ще ти минават номерата. Европа ще се оправи и без теб. Постарай се повече да не ни занимаваш със себе си.

116

Ох успокоих се

преди 1 година

Това е добре. Значи Путин няма да натиска копчето. За сега.

115

Анонимен

преди 1 година

А много скоро тийнейджърите в Маскве вместо Найк и Адидас ще носят бамбукови шапки и кимона. Идилия.

114

забавна нова история

преди 1 година

големите икономики ще станат екс. пазара за пръв път ще стане свободен. оковите на долара ще се скъсат. всичкото това ще сме му свидетели.

113

догодина

преди 1 година

догодина ще стане ясно дали икономическата теория на запада е вярна или не е!

112

Анонимен

преди 1 година

Русия нещо се е объркала. Русия няма полезен ход. И Гари Каспаров би описал таси ситуация за Русия на шахматната дъска... като "МАТ"!

111

Анонимен

преди 1 година

Защо за бога е забранено изписването на държавата Булгари-стан? Какво лошо има в това, че Волжка България следват друга религия? Много закостеняло мислене на *** на сайта.

110

Цвик

преди 1 година

И газ му се ще,но с газа приключи той,умело крие за сега,че го е споходила беда,газ НЯМА, спря газа на неприятели,турски поток в "планов ремонт",ха,ха,ха....а за Китай,нямал тръба.