30

Анонимен

преди 1 година

Чашков само празни приказки,,една жена казала,, от една година си в МВР и само обвинения без доказателства,то пълни чували с пари ли не бяха и още....!В МВР нищо не направи -всички 7000 служители без цивилните които са на заплата и пенсия си останаха да си цоцкат ,цивилните и те милите някои по на 70г и нагоре също!Оставка защото и ти си един от тях. ..на заплата и пенсия и 19 имота.Наздравее

29

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Жалък aлкoxoлик

28

Анонимен

преди 1 година

Кога ще арестувате мутрата Радостин Василев от Плевен?

27

Анонимен

преди 1 година

Чашков иска ти се да се гласува само с машини, за да можете отнови да манипулирате софтуера ама няма.Или машини и хартиени бюлетини и всеки да избира как да гласува или само с хартиени бюлетини. Почти навсякъде по света машините ги изхвърлиха и останаха само хартиени бюлетини, дори някъде се гласува и по пощата.

26

анонимен

преди 1 година

И ти ли бе, Рашо? Не ти ли е поне малко обидно,че когато замирише на изгоряло, теб, старото милиционерско куче, те хвърлят на амбразурата. И ти като истински Матросов се хвърляш да защитаваш предварително загубената кауза на Киро и Асенчо.

25

Анонимен

преди 1 година

И сега Гешев те почва гнусен к0румпиран к0мунисте. Ще отговаряш за всички кражби и злоупотреби от последните 20 години. Ще обяснаваш как държавен служител декларира имоти за 7 млн лева.

24

sofeto

преди 1 година

Нищо чудно зеленочорапника отново да сложи "село рашково" да манипулира следващите избори, машинно!

23

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо, реши да оправи живота на внуци и правнуци, и мандалото падна, тц,тц, тц... язък!

22

Ботьо

преди 1 година

Стана тя каквато стана!!!Започни да си представяш как живеят нискообразовани хора на които продавате надежда ,че ще живеят нормално .Предизборната кампания започна с актуализацията на бюджета.21% увеличение на пенсии и според смешния финансов министър инфлация на годишна база около 12%.Да му се нениди у малката потребителска кошница хляба който всички купуваме всеки ден от цена 1.10 лв за 0.650 г трябваше да се продава за 1.23 горивата от 2.30-2.40 лева л към днешна дата е около 3.50 л .наивни

21

Анонимен

преди 1 година

Промяната Продължава! Willy Nilly!

20

Анонимен

преди 1 година

Рашков, не можеш да си представиш какви приходи имат някои, които никога не се декларират,а за да е така, значи някой стои зад тях.

19

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и компания свалиха летвата толкова ниско, че на следващите ще им е много лесно да я прескочат.

18

Анонимен

преди 1 година

Пирамиди, фараони и балъци за милиони куче влачи рейс диря няма. Кирчовците ги пуснаха по бобслея.

17

Анонимен

преди 1 година

Няма по противно нещо от това,бивши комунисти(социалисти) 'демократи' или пряко отговорните за разрухата на България през прехода заедно с шайка млади родоотстъпници да парадират,че са промяната!

16

Анонимен

преди 1 година

Покрай борбата за кокала всички в четворната коалиция се омазахте с овна до уши.

15

Крум

преди 1 година

Значи,само дърт,закостенял комунист,седял на една маса с мутри ,назначил си за секретарка някаква близка на Божков,лъже,че не я познавал а я оволни 1 ден преди да излезе закона Магнитски да не ми дава акъл.22 имота как става тая работа бе,че така бързо забравихте бе?И Киро се борел срещу мафията?Лъжец и наивници които му вярват,повърхностни хора Папагали

14

Пич с Москвич

преди 1 година

Като гледам какво става в България се радвам, че живея в Москва. Не ни е лесно и тук, но и при вас не е цвете.

13

Иван

преди 1 година

Севда отвори чекмеджето. ...

12

3737

преди 1 година

Аз се чудя колко трябва да си нагъл да се появяваш и да говориш едни и къщи глупости бе този.Рашков. Нагъл опростачен и идърт комунистически интригант. Понеже си бил юрист, че и даскал- за фактите- кой купуваше или ке опитваше да купува предните дни депутати? Даскала, четеш наказателно май, това е престъпление. Опита също. Подбуждането също. Морал, чест, достойнство и добро име са непреходни. Ти драги не ги разбираш тези нещо и няма да ги разбереш и 100 живота да живееш. Гледай си старините.

11

Анонимен

преди 1 година

Толкова изпаднаха тея и удариха дъното като заплалваха.Имаше и запис на заплахи.И за какво?Да не изтърват кокала!Падение!Жива мафия е това,а обвиняват други.Да се видят в огледалото.