50

Анонимен

преди 1 година

Съд и доживотен затвор за комунйста Рашков!

49

Боряна

преди 1 година

Щом тоя милиционер ,няма и 1 час от свалянето на Киро се вълнува от гласуването с машините,значи манипулацията е била голяма Започва рано,рано да обработва мозъците

48

Анонимен

преди 1 година

19 апартаментовия, цялата ви банда беше избрана с машините на Мадуро при избирателна активност 17%, същото важи и за Фигуранта. Нелигитимници, незаконно избрани по Байдънски, с фалшификации

47

Анонимен

преди 1 година

Рашков фана на босия црвулите. Няма един уличен и осъден за корупция. Щото им прави сянка?

46

Давах

преди 1 година

Три месеца време на тази безпринципна коалиция между червени и сини комунисти да просъществува. Объркал съм се. Устискаха властта 6 месеца. Нанесоха огромни поражения във всички сфери на обществения живот. Ще плащаме дълго и болезнено. И едните и другите от двете страни на народното събрание днеска. За това умнокрасивите, мислете следващия път, когато седнете зад машините. Знаете ли, представителите на коя партия притежават икономиката на страната. Не са ГЕРБ.

45

Анонимен

преди 1 година

Докато не се отървем от Дебелия, изборите ще са винаги в ръцете на ДПС с лъжливия вот.17

44

Лошо!

преди 1 година

Подменящите и техните началници от комунистическата партия изпаднаха в ужас. Милионите, които червените олигарси на прехода разхвърлиха по жълтите павета отидоха на вятъра. Двамата умнокрасиви, провалиха поредния опит на истинските му.три да яхнат отново държавата. Паникьосаха се, някой сега ще плаща обяда. А кукловодите на Рашков са и подли, и лакоми, и жестоки в отмъщението.

43

Анонимен

преди 1 година

Бойко Рашков винаги ще най-добрия успешен министър на МВР... и знаете ли защо? Защото хората, които работят за доброто на България не са в парламента, те са в сянка и ви готвят Крумовски закони, за да се преборят с организираната престъпност и корупцията.

42

Реалист

преди 1 година

Прочулият се с "апартаментгейт" Цветанов, е като маломотен клошар спрямо най-богатите държавен чиновник...Бойко Рашков! Странно , въпреки че цяла България разбра влечението на "нежната" душа Рашков към огромните имоти, явно това не направи впечатление на превратаджията Радев ! Най-важното е пътят за превръщането на държавата в "блато", а и Кирчо и Кокорчо се справяха много добре!

41

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно вярно!! Пак ще направят бейско народно събрание.

40

Анонимен

преди 1 година

Само в България - не е важно за кого ще гласуваш, важно е единствено да гласуваш, ТЕ ще се постараят да преразпределят твоя глас.

39

Анонимен

преди 1 година

Рашков, 30г хора от системата, "колеги с привилегии", които всички се познавате и си знаете кътните зъбки, нищо, ама нищо не правите. Точно за една седмица МВР, можете да сложите всичко в ред, ама не ви разрешават. Ние ги знаем престъпниците, ама вие не.

38

Анонимен

преди 1 година

Боже, няма ли да се появят честни люде, за да размажат мутрииите на Рашков и, Бойковци, Корнелия, Кирчовци, Догановци, ДБ и още знайни и незнайни крадци на майка България.

37

Помнещ

преди 1 година

Не забравяйте какво искаха хората на протеста миналото лято...искаха Европа! Най-голямата гавра с този протест беше, Черепът да се похвали че били негово дело, и Фигурантът Радев да инсталира Рашков да следи "промяната"! Няма по-голяма гавра със протеста на хората!

36

Маг Минчо

преди 1 година

Чак сега с това изявление ми става ясно,че пазаруването на петимата от Славчовия РМС е пречупило жестоко Рашковата нежна душа!

35

Е,чашков,дотук

преди 1 година

ти беше властта,вече си от уморените коне(имаше американски филм с Джейн Фонда,в чието заглавие се описваше съдбата им).Марш на бунището на историята. А придобиването на имотите ти ще бъде разглеждано от други хора,на които не можеш да въздействаш.Знаеш,няма нищо по-жалко от паднал политик(ако не е като някои лидер на партия).Вчерашните ти "приятели"ще те ритат здраво по дебелия гръб,подпухнал от алкохол.Не те съжалявам,заслужаваш си,ти си типичен пример за ориенталски службогонец.

34

Цървул

преди 1 година

Ами ей този хубостник и парапетната му свалка Лена, са най-големите катастрофи в кратката история на канадския кавал.

33

Горд българин

преди 1 година

Всичкото гербаво *** се активирало и си мисли, че са направили нещо значимо днес техните господари. Смешковци, българският народ никога повече няма да позволи шайката да управлява в България. Единствено ви остава да рушите и забавяте развитието на родината ни, но и това е до време. Анатема родоотспъници!

32

Мисля,

преди 1 година

...че е необходимо повече от уважение към Рашков! С неадекватните си действия, особено следобед,той бе един от основните фактори да бият шута на Кирчо и Кокорчо!

31

Анонимен

преди 1 година

Всички политици и управници след 1989г.на не само купуват човешки души, те се подиграват, унижават, тъпчат, уволняват, ако не си член или симпатизант на партия Герб.