29

хм

преди 1 година

Щом организирано са докарали хора с автобуси това е "заговор срещу правителството"! Тия нямат ли вътрешен министър!?

28

ТестКит

преди 1 година

Ако бях докаран с автобус за този протест щях да си искам парите обратно, а чакай те са дали кебапчета и вода.. мииии освен да им повърна в автобуса

27

негласуващ

преди 1 година

Който иска нови избори..ето го електоратя дето ще избере когото трябва!Кържалий,Търговище и др.подобни вилаети!От вас нищо не зависи!Те са мнозинство!

26

Анонимен

преди 1 година

Сел яните ги докараха в София на екскурзия да протестират, рамо до рамо, партия на турци с партия на пАтреоти, възрожденци и копейки

25

Анонимен

преди 1 година

Епа он е платил рейсовете , че се разходи ми, нали ги притежава, това са крепостни селяни

24

toti

преди 1 година

При такава засилена охрана всички от подземния свят спокойно могат да се поразходят по паветата ,няма лошо и те са хора и тях както парламента ги храним ние ХОРАТА !!!

23

Грозната истина

преди 1 година

В момента в центъра на София е пълно с автобуси с регистрации от Кържали, Хасково, Пазарджик и тн. Наспирали са най нагло по целия булевард Дондуков в зоната за велосипедисти и полицията не ги закача. Потрошили са ограничителите с които е очертана зоната. Аз ,ако спра там, акта ми ще е написан след минути. Само там видях поне 30 автобуса. В момента Пеевски сваля правитеството.

22

Анонимен

преди 1 година

Българина само кебапчета на аванта и билети за търкане му дай, и тук таме с ракия в ръка да послуша химна и после да превключи на кюбека

21

Анонимен

преди 1 година

Сега е времето някой да се жертва в името на нашата мила родина и да очисти това подобие на човек, 7 милиона души ще празнуват, ще се създаде нов национален празник

20

ХАХА

преди 1 година

Разбутаха им златния гьол и транзита на контрабанда през "лабораторията" на турската порта и съслите излязоха да недоволстват!))

19

Народна приказка

преди 1 година

Тая шия, не е от туршия. Тоя врат, не е от зарзават

18

асан жакпота

преди 1 година

искам аз това правителство вредно да падне искам си аз да гласувам пак за бати бойко 50 лева и кебабчета дава да спечели бойко и пак по цял ден и нощ да го дават по талавизиите и да ни обяснява как все по добре живеем и как се строят магистрали денонощно как всичко е евтино и има работа навсякъде искам пак господин пеевски да започне лотарията и да търкам билети всеки ден и по талавизии и медии да ни казват как всеки ден се печелят милиони от търкане на билети искам пак да се върне това време

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя нещо се е "поправил" от отслабването

16

ВЪЗ... РАЖДЕНЦИТЕ

преди 1 година

Се сдушиха с турците и крадците от гепи. И НИКАКВО ВЪЗ РАЖДАНЕ НЯМА ДА ИМА. КРАДЕЦ ДО КРАДЕЦ МИЛА МИ МАЙНО.

15

бармалей

преди 1 година

Щом тоя богтулум върви срещу харвардците,хубави или лоши трябва да се подкрепят!

14

Анонимен

преди 1 година

Свиннята крещяла с/у мафията, хахаха, цирка е без билети, но излиза прескъпо на българите. Наглстта на тая *** не познава никакви граници. Но и за тях ще дойде Видов ден, за миг не се и притеснявам.

13

Анонимен

преди 1 година

Да каже защо е такъв "бизнесмен", откъде е започнал, требва ли да се притесняваме, че некой някой ден ще го светне, щото е "честен" работодател :))) За теглото е ясно, нема как да стане и да изглеждаш като останалите средно сложени, това е генетично :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Този ,се подиграва с България ,толкова години ,а,Вие ,го показвате и го броите за събитие !Значи ,си го заслужавате !

11

Мнение

преди 1 година

Щом нере3а мафиот крещи срещу мафията и иска оставката значи трябва да се прави точно обратното!Тоя и Данчо ментата са по отвратителни и от колегите си пътурнаци от дъпъсъ!

10

Анонимен

преди 1 година

До aНема как с широк таз и костната система дето е има, да свалиш когато ти е предадено генетично да си дебел, дори и да свалиш, ще изглеждаш смешно, щото не ти подхожда :))) Пеевски се опита да отслабне, но в генетиката му е заложено друго :)) Все едно да видиш жена с тънка талия и голем ханш или дупе, никакво съответствие :))