23

Анонимен

преди 1 година

За стохилядното шуробадженакорушветчийско котило потомствени младопенсиониращи се непрокопсаници се харчат над три милиарда лева годишно преки разходи, без стойността на щетите от престъпните им действия или бездействия,или около десетина милиона лева дневно. За развъждане на непотребници (бойковия интегриращ се електорат)се харчат над шест милиарда лева годишно. Едномилионното сборище държавни хрантутници, седемдесет процента от които основно усвояват(крадат) никой не знае колко струва реално.

22

Искайте

преди 1 година

ги от Тиквата, ДПС и ***

21

От хората

преди 1 година

Като я увеличим какво ще стане с цената на произвежданите стоки.Ще има ли кой да ги купува,да не говорим,че няма да са конкурентни с вносните.Безумни искания.Никой не мисли от къде ще дойдат парите,а утре като почнат фалитите.Хора,мислете.

20

новото правителство

преди 1 година

Нидьеити ба, ам'чи то туй съ към 380 ойро уа, от дье толкоз пари?!

19

Анонимен

преди 1 година

ЗА ИСКАНАТА ОТ КНСБ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 750ЛВ СЛЕД ОСИГУРОВКИ ПРИ 1 Г СТАЖ ЧИСТА ЗАПЛАТА-595ЛВ ПРИ 30/40% ИНФЛАЦИЯ ХРАНИ ТОВА Е НИЩО ЗА ЕДИН МЛАД ЧОВЕК- СПРАВКА КИК КАЛКУЛАТОР ЗАПЛАТИ

18

тез пък

преди 1 година

760? Тези в коя година живеят? 2000та? Вече трябва да е поне по 2!

17

Евроатлантик

преди 1 година

Как не ги е срам 760 лв минимална заплата -660 чисто,това нечувано харчене на пари по време на криза

16

Анонимен

преди 1 година

До Обективно МОЛЯ СПОДЕЛИ АКО ТОВА ИСКАНЕ НА КНСБ Е НЕЛОГИЧНО, ТО КАК ЩЕ РАЗТЪЛКУВАШ РЕШЕНИЕТО НА ПАРЛАМЕНТА НА ГЕРМАНИЯ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ТАЯ ГОДИНА ДА СЕ УВЕЛИЧИ НА ДВА ПЪТИ ОБЩО С 25%, ОТ 1 АПРИЛ И СЕГА Е 1680?, А ОТ 1 СЕПТЕМВРИ ТРЯБВА ДА МИНЕ 2000?, В АНГЛИЯ СЪЩО УВЕЛИЧАВАТ МИН ЗАПЛАТА- ТА ТОВА РАЗТЪЛКУВАЙ

15

Еее, не

преди 1 година

Тия сриват държавата отвътре! Нужни са СЪКРАЩЕНИЯ НА ЧАНТАДЖИИТЕ! БЕЗ ГРАМ МОЗЪК КНСБто!!!

14

Обективно

преди 1 година

ТОВА Е ПЪЛНА ГЛ.УПОСТ И ВОДИ ДО ХИПЕРИНФЛАЦИЯ В УСКОРЕНИ СРОКОВЕ!!! ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЩЕ СТАНАТ ЗДРАВНИТЕ И ПИНСИОННИ ОСИГУРОВКИ, КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ПЛАЩАТ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ???? ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ТРЯБВА ДА СЕ ВСИГНАТ ЗДРАВНИТЕ УСЛУГИ, съответстващи на тази хиперинфлация??? Това е Самоубийство!!!! Напротив - НУЖНИ СА ОГРОМНИ СЪКРАЩЕНИЯ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ!!!! ДА ДОЙДЕ НИКИ ВАСИЛЕВ!! ИМА ХОРА, КОИТО ЗНАЯТ И МОГАТ!!

13

Анонимен

преди 1 година

И тези са от мафията!При Боко 12 години мълчаха,когато можеше да ги притиснат да дават,вместо да крадът!Тогава нямаше кризи!

12

Анонимен

преди 1 година

"ръст на работните заплати за работниците и служителите в бюджетната сфера"Резултата от вдигането на бюджетните заплати е, че всички в частния сектор обедняват още повече.Вдига се минималната заплата, значи само осигуровката ще стане по-голяма.Е, също така тъмничкия електорат ще взема повече помощи.Всъщност най-прецакани са именно тия, дето са със средна и висока работна заплата в частни фирми, защото тя намалява с всеки изминал ден.Само че в тая държава винаги се мисли само за чантаджиите...

11

Анонимен

преди 1 година

Малко са 760.Помислете с главите си колко много се увеличи всичко. Българина се оказва най беден в ЕС но кой го е грижа?

10

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от държавните служители са п.ара.зити. Работата на 10 човека може да се свърши от 1. Смятайте след като на болшинството им хареса да си работят от вкъщи, колко са полезни за държавата- ама хич!

9

Помня добре

преди 1 година

След 10-ти Ноември ,,КНСБ'' и ,,Подкрепа" задължиха всички да са членове на сикиндиката,и после като такива,работниците нямаха право да стачкуват без разрешение от синдикатите.И така на няколко вълни се изпразниха всички заводи и предприятия,и така бяха приватизирани за по един лев.Най-мафиотската организация е работническият синдикат.И когато има недоволство м/у работниците,синдикатите веднага потушават проблема.Те са бъферът между народа и хората на власта.

8

Анонимен

преди 1 година

До 7 и като вдогнат минималната, около 23% от увеличението ще иде в държавата, бакалията в квартала, зелечикопроизводителя, фризьора, малкта хлебарница и всички други, ще си в дигнат цените. Услугите също, аме те щеги увеличат с пълния процент и тия мижави левчета разлика ще са по-малко и от сегашната заплата. Минималната е популистко решение, особено когато няма необлагем минимум.

7

Анонимен

преди 1 година

МЛАД ЧОВЕК С ЕДНА ГОДИНА СТАЖ НА МИН ЗАПЛАТА/НСИ НА МИН ЗАПЛАТА РАБОТЯТ 493 000 БЪЛГАРИ- 22%/СЛЕД УДРЪЖКИ ПОЛУЧАВА 556.43ЛВ- ОТ ТЯХ 30% ПО СКЪПА ХРАНА, ЗАДЕЛЯ 300ЛВ ЗА ХРАНА- 90ЛВ ИЗХВЪРЛЯ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА- И ЕТО ЗА ТОЯ ОГРОМЕН УСПЕХ ВЧЕРА "ХИЛЯДИ"ПОДКРЕПЯХА ПП- ТОВА Е ЦИНИЗЪМ.

6

Анонимен

преди 1 година

После се питайте, защо хората са в сив сектор и не внасят осигуровки.

5

анализатор

преди 1 година

Всеки бизнес, докоснал се до някой фигуриращ в списъка "Магнитски" е изгорял!!! Да не се чудите после що сте бедни като руснаци?!

4

Анонимен

преди 1 година

Вместо да им вдигат заплатите, трябва да им съкратят длъжностите и да отиват да работят нещо в производствени предприятия. Така ще внасят пари за държавата, а няма да изнасят