43

Анонимен

преди 1 година

на месеца са ми нужни около кутия и половина цигари в ден и се плучава 4,5 стека по 6лв к.това ще рече с траспорта на работа моите разходи на работа излизат 500 лв цигари траспорт обед с останалите 260 лв ще прехраня ли семейфството си като включиш и ученика 1 курс това е невъзможно

42

Анонимен

преди 1 година

това са малко поне с 40 процента трябва да се увеличат заплати поне работника да си живейи спокойно да иси прехрани сепмейството си да има пари за цигари и едно кафе не говоря за биричка в жегите

41

Анонимен

преди 1 година

Необлагаем минимум в който да влиза Мин. Заплата + двойно увеличение сега! Една квартира като ти искат 600 лева ?? А толкова и не получаваш след одръжки как се живее ?? Кога ще настане момента в който да може човек реално да се издържа и живее (оцелява от заплата) И не е ли редно работещ да го изисква това иначе е геноцид над собствения народ !

40

Анонимен

преди 1 година

Демократите прогониха милиони български граждани от България и продължават да го правят.

39

Лукан

преди 1 година

Пеевски си прави сметка без кръчмар. Забравил е че е обикновен бушон и времето изтича. Други бушони които чакаме да гърмят са: Бойко, Доган, Цацаров, Гешев и всички свързани с тях.

38

Джоко

преди 1 година

и 80 годишните българи ще мигрират на запад и ще казват: мамка им комунисти, защо не мигрирах преди 30 години. Ха ха.

37

Анонимен

преди 1 година

Явно хората, които подкрепят ГЕРБ не искат по-високи доходи, каквито се очертаваше да има при доскоро управлявалата четворна коалиция.

36

Анонимен

преди 1 година

Плаши Пейо гаргите. Палатчица...Вие за национална стачка не сте чували май? Затворете хотелите, спрете транспорта и за 3 дена имате увеличение. Така се прави! Така правят и в Гърция, и на запад. Вие не искате да си разрушите дослука с работодателите, защото не сте синдикати, а фирми.

35

Анонимен

преди 1 година

Щом поне 15% увеличение на заплатите според КНСБ ще компенсира увеличението на цените, защо за пенсионерите предвиждат между 8,6% и 9,6% увеличение, твърдейки, че е 10%.

34

Анонимен

преди 1 година

КНСБ да иска от мутрите 760 лева минимална заплата - сега пак мутрите управляват в България. Да си разпънат палатките в Банкя

33

Пешо

преди 1 година

КНСБ е една от най-яловите и безмислени организации. Никой не ги брои за живи. Те са *** който се храни от нашите данъци. Какви защитници на работниците са като в България няма сериозна индустрия и половината население мигрира към Германия?

32

Алекс

преди 1 година

КНСБ иска,но Правителство няма.Кой да изпълни исканиятя?

31

Анонимен

преди 1 година

33- ПРАВ СИ И ТО МНОГО, НО ТУК ГОВОРИМ ЗА БАЗИСНО ОЦЕЛЯВАНЕ А ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ТАКА ДА ОРГАНИЗИРА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ ЧЕ ДА ОСИГУРИ ОЦЕЛЯВАНЕТО НА ДЕЦА, ГРАМОТНИ, ПОЛУГРАМОТНИ, ПЕНСИОНЕРИ- ТА ТЕ ТОВА НЕ СТАВА С ОПОРКИ, А С РАЗБИРАНЕ И ОЦЕНЯВАНЕ ЖИВОТА НА ВСЕКИ.

30

Анонимен

преди 1 година

До 33 Няма държава, която да е постигнала високи доходи само с минималната заплата и с най-много администрация на глава от населението.

29

Анонимен

преди 1 година

ОТ ВЧЕРАШНИТЕ ПРОТЕСТИ В ЗАЩИТА НА ПП И ОТ ПИСАЛИТЕ ПО ДОЛУ ПРАВЯ ИЗВОДА, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ ВИСОКИ ДОХОДИ, ЧЕ ТИЯ СА МУ ДОСТАТЪЧНИ- НЕДОУМЯВАМ ПРИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ ВЪВЕДЕНИ ОТ ПП И С ЕВРАЗИЙСКИ ЗАПЛАТИ БГ НАРОД СИ ИСКА УПРАВЛЕНИЕТО ДОВЕЛИ ДО ТОВА А В ЕВРОПА ИМА ПРОТЕСТИ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИ А ТУК....ТУК СИ ИМАМЕ МРАВОЯДОВ С АЛО МАДЖО В ЕФИРА НА БНТ И КУЛТУРНИ ПРОКТИ В ЧЕРНАТА ДЖИПКА НА БОБОКОВ- ПРОТЕСТИ ПЛАТЕНИ ОТ ОЛИГАРХИЯТА....КОЙ МОНТИРА ПП- БГ ОЛИГАРХИЯ.

28

Кухина

преди 1 година

Намаляване на синдикатите.

27

Бачкатор

преди 1 година

Синдикатите са на % от заплатите на някои държавни служители, могат просто % да си увеличат.

26

L.

преди 1 година

Въпросът е: От кого ще ги иска?

25

Анонимен

преди 1 година

До 17 Нелогично е, защото и в Германи и в Англия има необлагаем минимум, който не изяжда увеличението на минималната с осигуровки и не утежнява хората. В сото времи тук дори и безработните са длъжни да плащат 4% от минимслната като здравно. Това по какаква лигика ще помогне на най-бедните?

24

да попитам

преди 1 година

абе някой видя ли ония врякащите на мая общата по протестите тия дни , или без надница по протести не ходят ?