24

Анонимен

преди 1 година

Е какво плюете...или просто сте свикнали да мразите! Протокола напълно защитава Българските интереси!!! И двата народа не се мразят, а се уважават. Само шепа "политици" повлияни от озия се опитват да създават напрежение на Балканите! Е НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ!!!

23

ха-ха-ха

преди 1 година

до 10Ако ЕС действително иска да свалим ветото трябва да напише кратко и ясно, че ЕС е гарант за изпълнение от македонска страна именно на този протокол. В предложенията на Макрон има някакви мъгляви формулировки по отношение на същия за сметка на изскванията относно членство в ЕС, птрдставляващи общи приказки. Освен това след искането на фон Лайден решенията на ЕС да не подлежат на вето би трябвало нашите политици да се усетят, че ще бъдат изпързаляни с финес.

22

Анонимен

преди 1 година

Голям протокол, да се загубиш в него. Но е добре макетата да признаят, че Самуил е български цар. То от това следва, че и езика им е български диалект.

21

До 19

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ЗА ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ, ЗАЩОТО Е СПРАВЕДЛИВО. ПРОСТО ТОЙ КАЗВА, ЧЕ ИМА ОЩЕ МНОГО СТЪПКИ ДО ПОДПИСВАНЕ НА МЕЖДУПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ПРОТОКОЛ, КОЙТО Е НАЙ- ВАЖЕН!!! СЕГА РАЗБИРАМ И ЗАЩО ББ СЕ ОБЯВИ ВЕДНАГА ЗА ПРИЕМАНЕТО МУ!!! ДА ВЪРВИМ НАПРЕД!

20

до 18

преди 1 година

за да започнат предварителни преговори и да почнат да изпълняват квото е записано, вето може да се наложи по всяко време след всяка точка, а те са 7. Демек 7 шанса да се наложи вето отново при неизпълнение на някоя точка. Трябва да се почне от някъде нали

19

Анонимен

преди 1 година

Македонски език няма все едно да има австралийски език. Признае ли се, че има македонски език утре ще трябва да се съгласим да ни откраднат историята.

18

предател

преди 1 година

БГ и Македония трябва да са в конфликт, така каза другаря Путин и да дръпнем Макетата към Сърбия, за тва се пеним феновете на злото джуджето и викаме на всички - македониааа, фашистииии, предателиии , така сме инмструктирани

17

Анонимен

преди 1 година

Добре, пРезидентът знаел много повече... Еми да излезе и да ни разсясни защо е толкова против това предложение. На мен ми изглежда добро, да не кажа в полза на България. Защо е толкова против него? (Както и Славуца впрочем)

16

Куберъ

преди 1 година

Не изглежда лошо, само не разбрах, защо България трябва да вдига ветото преди РСМ да изпълни тези договорености, а не след това!

15

Анонимен

преди 1 година

Искаш ли аз да застана зад теб както ЕС зад нашите искания :) щ Въпросът не е риторичен ;)

14

Поправка:

преди 1 година

Не забравяйте че 60% от българите НЕ сме от тяхната партия

13

до 10

преди 1 година

много си тп саше. Земи чети ако са те научили в училище и ще видиш че ЕС не ни притиска, напротив застава зад българските искания. А ако такива като Слави Македонията са ти кумирите ходи се гръмни

12

Анонимен

преди 1 година

Как си личат коментарите на чипосаните :) *** си дават за киро и украйна. Не забравяйте че 60% от българите сме от тяхната партия :) В правилния момент ще се активираме.

11

Зозо

преди 1 година

Хахахахааа, да живее българо-албанската граница :))))))))))))))))))))))))))))

10

Анонимен

преди 1 година

Да се впише, че на Македония ще бъдат наложени санкции, ако не изпълнява договора и го приемаме.

9

Анонимен

преди 1 година

Моля хора с 2 мозъчни клетки да не коментират. Президентът е много по наясно и щом той има съображения значи има основания за тях.

8

Анонимен

преди 1 година

Тихо бе укролюбци. Няма да клякаме на рсм само защото ЕС ни натиска заради укр.

7

Анонимен

преди 1 година

Хмм, всичко ми се струва добро. Защо приемането му да е национално предателство както тръбят Чалгара и Рундю?

6

Анонимен

преди 1 година

Много си е добро предложението!

5

Анонимен

преди 1 година

И какво лошо има в този договор, не разбрах