13

Анонимен

преди 1 година

"Атанасова припомни, че конституционното мнозинство за кворум е ангажимент на управляващите."В смисъл, опозицията ходи на работа само ако ѝ е кеф?"Колегата й Любен Дилов коментира, че депутатите от ГЕРБ-СДС не са длъжни да крепят кворума на управляващите. Той изрази мнение, че това е най-лошият парламент ..., че не си спомня да е имало такъв, в който опозицията да няма председател на комисия."Ми да, той си знае човекът. Сто пъти беше депутат от всякакви знайни и незнайни партийки...

12

Анонимен

преди 1 година

Тия по времето на Калигула ги пускаха на лъвовете.

11

noname

преди 1 година

Дуловската, ти неразбра ли, че Тиквата ще дава депутати за кворум.

10

maca

преди 1 година

Но после ще си вземете заплатите нали, мьрши долни. И тези искат да ни управляват - НИКОГА, дори сега вота да мине и падне това правителство, пак няма да сте вие!!!!!

9

Анонимен

преди 1 година

У Ф С Ъ Грозно ,алчно ,нагло и невежо същество.Не става и за юрист в психодиспансера , откъдето Тиквата я домъкна преди 7-8 години.

8

Анонимен

преди 1 година

Бе не знам дали кворумът е ангажимент на управляващите, но присъствието на работното място е ангажимент на всеки служител. Народът като работодател видя много скатаващи. По-точно не ги видя.

7

2

преди 1 година

Красавиците/кукувиците на Тиквата:Николинка,Цецка,Теменужка ,тая Дуловската ,Искра и Лилето.Направо повръщам...

6

Анонимен

преди 1 година

Да си връщат заплатите, безхаберници. Герб+дпс+възраждане+итн новата коалиция, набързо са се договорили да не влизат! Ей, такива нагли хора не искам да ни управляват!

5

ха-ха-ха

преди 1 година

Кухата дуловска пат.ица като чу думата "ду.хат" и скочи на трибуната.Пусти мерак , ама е много грозна и противна ,завалията.Прилича на куку.мявка.

4

Анонимен

преди 1 година

Кворумът е задача на управляващите? ГЕРБ с всеки изминат ден показват, че това, за което се тупаха в гърдите, как били "национално отговорна партия" са приказки за наивници. Парламентарната демокрация изисква отговорно поведение от ВСИЧКИ прламентарно представени сили. Мутромафията на ГЕРБ и червената руска мафия на Радев се прегърнаха, за да свалят Правителството.

3

Анонимен

преди 1 година

Вчера Божанков правилно и каза ,че когато става въпрос за духане няма търпение да дойде нейния ред.

2

Анонимен

преди 1 година

тъз проскубана кокошка нема ли да млъкне - КЪШ от политиката, кукумявка ненаядена, бегом към курника

1

Е,

преди 1 година

ГЕРБ падна веднъж,но завинаги.Подкрепяте падане на ветото за Македония.Национални предатели.