36

Пиян залян

преди 1 година

Нещо много минорно взе да преде наркомана ?! Явно усеща , че наближава краят въпреки краварската помощ !

35

До Наркомана

преди 1 година

Зеленски, скоро ще стоиш като паленце пред Руските военни в Киев!Пълна и безусловна победа на Русия над пушечното месо наречено Украинска армия!

34

Анонимен

преди 1 година

Стига три бе, ей! Кат не можеш да търпиш русофоби, бегай в Москва! Я!

33

Анонимен

преди 1 година

Намирисва на поредната масивна евакуация. Тоя път ще евакуират поне 4-5000. Мисля, че това е новата укро стратегия - да претоварят руската армия с военнопленници.

32

ГНЕВЕН

преди 1 година

Спешно трябва да изгоним наглите укри от курортите ни.Тази напаст съсипва туризма и страната ни.Пасито ,Плювна.лиев и подобни продажници, да си ги вземат в домовете си.В джендърски Киев обратягите купонясват по басейните , а този наркоман ни залъгва всеки ден и кви.чи за пари и оръжие.

31

Еленски не преговаря

преди 1 година

Той взема всички решения. Един народ, една партия и другото го знаете нататък как свършва. Това, което ме изненадва, е че поляците не са по-умни от украинците. Вярно, е че Полша има исторически предпоставки да мрази Русия, но по същия въпрос трябва да мрази и Швеция. Полша се оказа най-големия доставчик на оръжие на Украйна. Затова обявените а унищожени танкове и байрактари надхвърлиха наличните в Украйна. Въпреки, че Полша до голяма степен НАТО-визира армията си има и доста съветско оръжие.

30

Анонимен

преди 1 година

Коментар номер 1 много точно се изказа "" Оркаинската армия героически отстъпва, докато руската армия позорно напредва!"" ТОВА Е ПОЗОР ЗА РУСИЯ! ДOЛHИ КОМУНИСТИ!

29

Хахаха

преди 1 година

Не е вярно. На руснаците им свършиха ракетите и армията им масово дезертира позициите. Украинците са на 2км от Херсон и настъпват към Мариупол.

28

Анонимен

преди 1 година

Селата са слатка раутъ! Кокошчици, rьцuта, домашна ракийка, доматки! Харашо!

27

Русия

преди 1 година

Наркуманский ни беши ли край Москва?

26

Анонимен

преди 1 година

Не ми било геноцид, най ми било хуманитарна акция... Да се чудят още дали е геноцид.

25

Анонимен

преди 1 година

Украинците били отблъснати от ключови позиции,но руснаците успяли да завземат няколко села???! Сива пропаганда!

24

Анонимен

преди 1 година

Тоя чак сега ли разбра, че руските войски настъпват?

23

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Зеленски да отстъпи малко от Донбас, че ребятата се измъчиха нещо. За четири месеца през 1941г. Вермахта взе три Украйни.

22

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама нацисткият клоун не казва за къв хей укровермахтът в Авдеевка жестоко бомбандира през ден граждански обекти в Донецк?След седмица ще почне да лае и да лее крокодилски сълзи за същата таа Авдеевка,що я няма вече...Иска хим., бактериол. и ядр. оръжие,иска нато,ламти за оръжие и боеприпаси,иска западни наемници и ултра-неонацистки легиони със сватики- ВОТ ТЕБЯ!!! Всичко,което биха му казали от страна на РФ,ДНР и ЛНР, е изографисано на ракетите и снарядите, които му стоварват дистанционно

21

(*;*)

преди 1 година

калкулаторке! намери последното интервюто на скот ритър и после пиши как бавно се движела войната, тоя зеления сигурно ще остане последни урк, той дори не е и урк, по 800 войника умират вече на ден, дори и повече да не говорим за цивилните.

20

По същество

преди 1 година

Украйна с Русия след тази война. Никога повече срещу.

19

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Няма превзети цехове или цял завод, а само селца. Не е интересно.

18

Анонимен

преди 1 година

И пак нищо за преговори...

17

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, хората умират заради теб. Ти ги пращаш на сигурна смърт.