9

Анонимен

преди 1 година

Всички етнически българи трябва да се засрамим.От ДПС са по-загрижени за съдбата на България и българите отколкото харвардските продажници,които са готови срещу еврофондове да ни продадат за пушечно месо.Доживях да видя как турска партия защитава българи...Благодаря,Карадайъ.

8

До Турчин

преди 1 година

Положението на Турците в България, след 89-та не бих то определил, като тежко. Образовтелната система е отворена за всеки желаещ да учи, на работа няма дискриминация по националност "Турчин", аз лично имам няколко приятели български Турци, като за разлика от ромите, вие сте работливи и коректни хора. Не виждам какви ваши права има нужда някой да защитава в България. Всичко една *** политика, през която алчните хора се домогват до държавни и Европейски ресурси, нищо повече.

7

Турчин

преди 1 година

Турчин съм но се срамувам от действията на ДПС. Не защото ДПС е турска партия. Ни най малко - това е руски проект. Срам ме е защото съм гласувал за тях и други мои познати от турски произход казват същото. Не разбирам какво общо има ДПС с Пеевски и защо Пеевски е в тази партия? Какви мои "права" като представител на етническо малцинство ще защитава господин Пеевски?

6

Komentar

преди 1 година

Този Премиер иска да Ви е Президент сега с парите от туризма на Златните. Успех и моите лични данни са си мои не са ваши или на някой друг с офшорни фирми или титли, или хотилиер.

5

Анонимен

преди 1 година

Точно на 18 юни 2009 година на предизборен митинг на ДПС в село Кочан, община Сатовча. Доктор Ахмед Доган го каза в прав текст: "Разберете! Аз съм инсрумента във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата!" Край на цитата. 13 години по-късно, нищо не се е промвнило в държавата на д-р Доган.

4

Бай Иван 2

преди 1 година

Ама наистина ли е толкова важно гражданството му ? Ние не гледаме какво върши и как спира конрабандните мафиотски канали и кражби за милиарди,а дали кам датата бил български гражданин.Този на снимката каза че Турция е неговата родина и работи за нейните интереси.

3

Бай Иван 2

преди 1 година

Пак ли ги докархте с автобуси вашите верни привърженици ? От родината Турция имаше ли ?

2

Анонимен

преди 1 година

За Бога, дайте веднъж за винаги да видим какво реално е гражданството му. Защо се правите на ощипани? Някаква си декларацията пред бг нотариус, незнайно дали е изпратена и незнайно какво решение е взето по нея не е доказателство. Искаме Канада ясно да каже Кирил има ли все още канадско гражданство или не. И не забравяйте, той е женен за канадка и 3те му деца са с двойно гражданство, дори и да се е отказал от канадския си паспорт, може да го вземе отново за 1 месец.

1

истина е

преди 1 година

Забрана на антибългарската партия ,защото извършва само подривна дейност срещу държавата и народа !!!