49

До 50

преди 1 година

Какво ви е сбъркано на вас, освен че сте неграмотни.

48

Анонимен

преди 1 година

Карадайъ се е клел на Доган, за него конституцията и българският народ нищо не значат.

47

Карадайъ

преди 1 година

Секиш за ПП!

46

1

преди 1 година

карадайъ,досега винаги съм гласувал за ДПС,но сега съм отвратен от теб и онзи вечен дупетат амид ,амид,както се очретава,да има избори,малко ще си по-мисля,за кого ще гласувам,но бъди сигурен,че няма да предам ДПС,и няма да гласувам за никоя друга партия,сигурно сме хиляди отвратените от вас двамата,не пиша колко къщи за гости ,построиха твоите роднини.

45

Анонимен

преди 1 година

Добре де, щом мястото на темата е в прокуратурата - давай? Някой да ти пречи? Или те е страх, че нямате нищо, което да покажете?

44

Анонимен

преди 1 година

Слави трифоновата партия е по-турска от ДПС. ФАКТ!

43

Анонимен

преди 1 година

Той реално (к)Радев я наруши, защото той подписа Указа.

42

Анонимен

преди 1 година

ДПС се съпротивлява са в един единствен случай, когато посегнат на далаверата му. Това е квази партия която не свършила работа за 1 лев, а усвоява милиарди. Ясно е кой стои зад тях, но вече става много грозно. Типичен пример за задкулисие и бандитщина.

41

Анонимен

преди 1 година

Комунистите от БКП, ПП, ДБ, направиха немислимото, толкова са зле, че направиха другите комунисти от ГРОБ и Фecовете да изглеждат симпатични....

40

Анонимен

преди 1 година

Само от гьола на границата са откраднати повече, отколкото са всичките кредити дето това правителство изтегли. Гьола беше само една от хранилките на мафията.

39

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да им се иска на Доган и на Пеевски, вота няма да мине. После един вот на доверие и айде в затвора за далаверите.

38

Дървен Шоп

преди 1 година

ДПС е етничека престъпна и антибългарска партия , която е проводник на американските интереси !

37

Анонимен

преди 1 година

До номер 38:Много добре разбрах.На твоите тpoлски елемнтарни заяждания няма смисъл да отговарям и да ти падам на нивото.Отиди да се заяждаш с огледалото и ще получиш по-голям резултат.Дано междувременно се осъзнаеш,че не е хубаво да насаждаш омраза.

36

Анонимен

преди 1 година

КАРА-ДАЙ-Ъ АГА ОТ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС КОЙТО ДОРИ НЕ ПОЗНАВА ПОВЕЛИТЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, ЯВНО Е РЕШИЛ ЧЕ БЪЛГАРИЯ МУ Е ПОДВЛАСТЕН ВИЛАЕТ - ДЕПУТАТИТЕ ДА ИЗПЪЛНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА И ПРАВИЛНИКЪТ??? НА НС!...

35

До Анонимен 37

преди 1 година

Ти май не ме разбра. Както казах -дефицит.

34

Анонимен

преди 1 година

До 36:Не е нужно да тpoлиш и да създаваш етническо напрежение.Утре ако стане ТСВ примерно не дай си боже да не мислиш,че само етнически българи ще те защитават?Ще се бием всички рамо до рамо за България.Между другото не съм от турски произход.Чист шоп съм от София.

33

До Анонимен 35

преди 1 година

Ясно, е че страдаш от някакъв дефицит, но не е нужно всички да го знаят. Отивай да целуваш предателски крака и да си мислиш, че си патриот .Изтривалко човешка.

32

Анонимен

преди 1 година

До 28:Всички,които се чувстват българи се обединяват срещу чуждестранните агенти Кирчо и Кокорчо.Нищо шизофренично няма.Шизофренията я търси в редиците на ПП.Все им се привиждат русофили,шпиони,мафиоти и т.н.Скоро ще почнат и рептили да халюционират.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25Дай да разберем и ние по какво съдиш, защото за Борисов има доказателства и понеже прокурора си е негов човек в България няма да бъде осъден но за сметка на това в Испания вече го разследват. Кьовеш също започва да го гони така, че Бойчето е напълно компрометиран пред света.Сега новите "звезди" - еднодневки се опиват да диктуват правила и се възползват от необразованите си фенове.Вероятно няма да им се получи но пак ще ни върнат назад във времето.Как не ви писна от ДС-та не знам

30

28

преди 1 година

До Анонимен Не работят за идеали,а за идеяли,защото са преяли.