47

Анонимен

преди 1 година

Време е руснаците да върнат Кьонигсберг на Германия. Със сигурност местните не биха имали нищо напротив, с изключение на най-фанатичните путинисти.

46

Анонимен

преди 1 година

Какви опасни националисти,туй е Киевската рус,която обхващала тези области в този район сега на Литва,Латвия,Полша,Беларус,част Украйна,част Русия има ги на карта отпреди да сте известни или по точно сте се представили за уруси за проверка на митница на някоя там северна граница като търговци през ония времена,че тъй ви записали митничарите от къде или на къде пътувате и ви издали документа вписани за уруси,които прекарват стока,но инак как у руси сте били и сте си останали уруси и тъй ви знаели

45

Йосарян

преди 1 година

Тотална война на Русия срещу запада. Това е единственото, което може да спаси Европа от гейщината, демокрацията, бедността и малограмотността.

44

Анонимен

преди 1 година

До 45 АнонименА тия ф ки ще могат ли изобщо да излетят след като бъдат стопени от ракетите ? Или така си драскаш поГендароАтлантически

43

Анонимен

преди 1 година

Там вече ,ще ви чакят ф22 и ф35 , а не миг 29 ;)) Вас ще ви заболи повече;)

42

Литвиеца

преди 1 година

Ние литвийците сме нов народ създаден от дньес.бъгъ! Ний сме горд народ и смесиибалипуткатамайна.

41

Анонимен

преди 1 година

Ще ги заболи Х..анша. Фашисти!

40

Анонимен

преди 1 година

историята показва че щом съветската преса загрубее болшевиките винаги правят някаква велика глyпocт. утре е 22-ри, през 41-ва е започнало надцакването между xитлep и сталин.

39

Малииии

преди 1 година

Сега в момента Германия да си върне Кюнингсберг ухуууу

38

Пуржо

преди 1 година

Я да се пробват да нахлуят в страна член на НАТО и ЕС, като са много ербап, че да заплющят шамари отвсякъде.

37

Чоката

преди 1 година

Аз не знам кой вече се впечатлява от някакви треторазредни си там рашисти за които на никой в Европа не му дреме кои са и какво говорят. Кюнингсберг може Европа да си го върне за час и половина.

36

Булгар-Булгааар

преди 1 година

Окото на Мордoр се насочи на северозапад...

35

Анонимен

преди 1 година

Много е кофти да си мислиш, че си велика сила и Литва да ти каже "дреме ми за заплахите на Русия". Късия стана за та*шак на целия свят.

34

Аз

преди 1 година

Ще ви блокираме, ще ви санкционираме, ще ви наказваме докато не вземете да напуснете окупирани от вас чужди територии и не се отнасяте нормално в 2022. Спрете и тоя газ, да може да си намерим от друго място, както 95% от бензина и аре чао. Отивайте прегръщайте се с Китай. Ние с такава Русия на Путлера не искаме да общуваме. Ей тъй става...

33

Георги Сава Раковски

преди 1 година

Браво на Литва, провеждат независима и твърда политика, а Русия нищо не може да направи и само ще заплашва, което вече дори не впечатлява никого!

32

ЩЕ НАКАЖЕ-ПАК ШЕ Я Н

преди 1 година

РЮСИЯ ЩЕ НАКАЖЕ - НЕЯ ПАК ЩЕ Я НАКАЖАТ. ЕДИНСТВЕНО ТЯ МАЖЕ ДА РАЗМЯТА ЯДРЕНИТЕ СИ Ц..........И .

31

Анонимен

преди 1 година

Кьонинсберг. Перлата на Прусия, уникален град. Откакто влезли руснаците и за нищо не стават, 40% СПИН сред населението, разруха, проституция, контрабанда. Всъщност вижте и бившия финландски град Карелия какво са го направили.

30

тодор живков

преди 1 година

Рашка си заминава . В Кремъл също разбират накъде отива кораба, но не знаят какво да правят и разчитат пак на милостинята на САЩ .

29

Анонимен

преди 1 година

абе е ора вие сте зависими от рус икономика пак ще ревете че ви спряха тока и не ви работи пристанището не ви купуват рибата кучето взе да лае а кервана си върви

28

Анонимен

преди 1 година

Режима на Путин заплашва обикновените граждане,вместо тези,които реално приемат решения,и изпълняват заповедите на Фащ. Така всеки може да мачка народа,а на фащ как ще отговорите, путинисти?